Istenen bir bebişi bekliyoruz hayirlisiylaBazen geç geçebiliyor ama zaten kan testi yaptırmışsın yinede dikkat et birkaç gün olmazsa yeniden yaptır. Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama çok geç öğrenenlerde var kanda. Eğer istenen bir bebekse umarım annesiyledir.
Canım buralarda mısın sana danışmak istediğim bir konu varArkadaşlar merhaba 16 ekim de kan tahlili yaptırdım 31 inci gün ve kan testim negatif cıktı bugün 35 inci gün ve hala adet olmadım son bir yıldır hiç bu kadar gec adet olmadım ortalam 32 günde adet oluyorum ama bu ay 20 sinde yumurtlama olduğunu tespit ettim gözlemlerimle 34 uncu gun yani 19 ekimde e adet olucam diye hesaplamistim. Ilk bebegin de de bat dan 5 gün önce kan testi negatif çıkıp bat günü yapılan idrar testim pozitif çıkınca kan testi yatırmıştım değerim 142 cıktı oğlum suanda 4.5 yaşında... Ama bu ay anlayamadım hamilemiyim değil miyim ...
Başına böyle bişey gelen var mi
Burdayım:)Canım buralarda mısın sana danışmak istediğim bir konu var
Canım ilk bebeğinde battan 5 gün önce negatif bat günü pozitif olduğunu yazmışsında.Burdayım:)
Bence erken eğer geç döllenmeye ... adetinin gecikmesini bekle ya da adet günü tekrar kan ver ... benim adet günümde idrar testi pozitif cikmistiCanım ilk bebeğinde battan 5 gün önce negatif bat günü pozitif olduğunu yazmışsında.
Biz 4 aydır deniyoruz. Ovü testi yaptım. 4-5 Kasım yumurtladım 6sında çatladı. Değerlendirdik hep. Ayaklarımı havaya dikip yarım saat yattım. Battan 5 gün önce yani 14 kasımda kan testi yapıldı sonuç negatif. Sence erken mi ???
Evlenmeden önce hep 30 günde bir olurdu düzenli. Evlendiğim ilk ay 15 gün, ikinci ay 4 gün geçerek oldum.Bence erken eğer geç döllenmeye ... adetinin gecikmesini bekle ya da adet günü tekrar kan ver ... benim adet günümde idrar testi pozitif cikmisti
Yani testin negatif çıkması normal mi onu soruyorum sizde yaşadığınız için ? Erken yaptığım için böyle olmuş olabilir mi ?Her ay düzenli değilse yumurtlama gününü baz alman laizm veb 32 -33 günde regl oluyorum herkes 14 üncü gün yumurtlarken ben 18 inci gün yumurtluyorum sen yumurtladigin günü baz alacaksın 18 19 kasım gibi bat o günü bekle ben bu ay 14 inci gün yumurtladim normalde döngüme göre 33 gün yani 22 kaism bat ... yumurtlama göre bat 17 kasım bu ay benim de isler karısık
Normal evet gecikmeyi bekleyinYani testin negatif çıkması normal mi onu soruyorum sizde yaşadığınız için ? Erken yaptığım için böyle olmuş olabilir mi ?
Çok teşekkür ederimNormal evet gecikmeyi bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?