BAT bekleme iskencesi :)

1 saat once benim de alt kasigimda agri basladi sag ya da solda degil ama oetada ve bacaklarima vuruyor hayrolsun
Benimde öyle bir gece ağrıdan uyuyamadım . Şimdi sol tarafımda ağrı var sabah sağ ile birlikte ağrıyordu . Umutlanmak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor beklemek çok zor geliyor

Benimde öyle bir gece ağrıdan uyuyamadım . Şimdi sol tarafımda ağrı var sabah sağ ile birlikte ağrıyordu . Umutlanmak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor beklemek çok zor geliyor
sizin benden 2 gun once bat sapik gibi goguslerimi elliyorum gun icinde hassasiyet vs var mi diye deli oldum iyice

sizin benden 2 gun once bat sapik gibi goguslerimi elliyorum gun icinde hassasiyet vs var mi diye deli oldum iyice
bende aynı şekildeyim , göğüslerimi yokluyorum kasıklarımı dinliyorum 1 kg bile kaldırmıyorum eşim artık delirdin diyor ne zaman yapsak testi acaba . Kendimi kan testi vermemek için zor tutuyorum . Siz hiç yaptınız mı test

Benim son iki gün SAT’a. Gebe değilsem bile zorla gebe yapacağım kendimi hiçbir belirtim yok gibi ama tüm belirtiler de var gibi en iyisi gün gelince test yapmak

senin bat ne zamandi kuzum bir de kacinci denemen

Benim son iki gün SAT’a. Gebe değilsem bile zorla gebe yapacağım kendimi hiçbir belirtim yok gibi ama tüm belirtiler de var gibi en iyisi gün gelince test yapmak
harsirsak hamilelik belirtisi mi acaba diyoruz biz de gittik yavastan 2 gun kalmis ne guzel ben de gorur muyum 2leri daha 8 gun var

Canım benim ilk denemem ama daha ilk denemede böyle oldum sonra ne olur bilmiyorum bat 29 Ağustos bir hekime yazdım sosyal medyadan 28 gün adet olanlar için en erken kan testi verme günü adet başlangıcının 26 günü falanmış

Ah baciko sen yolu bitirmişsin ne güzel :) seninki en güzeli
Belirtisiz en azından bu kadar düşünmezsin . Benim kasıklarım ağrıyor eşime ah var var hissediyorum diyorum aradan yarım saat geçiyor sağ kasığım ağrıyor ya yok işte bak ikisi birlikte ağrıyor birinin ağrıması lazım diyorum biraz manyak gibi oldum açıkçası . Geçen ben de bir değişiklik var mı diyorum eşime yok diyor hadi bakalım nasıl yok . Şu süreçte olan eşlerimize oluyor galiba

benim de 3. deneyisim hala ilk ayki gibi belirti ariyorum surekli sadece 2. ayda aklima getirmedim tatilde oldugum icin onda da olmadi malesef insallah hamisizdir gogsumde bi ufak sertlesme var simdi de ona umitlendim esime diyorum ki bak bakayim kontrol et gercekten sert mi

Ah kuzum sen tam olarak bensin benim yumurtlamadan beri göğüslerim dolgun zamn zaman azalıyor dolgunluk zaman zaman artıyor anlamıyorum . İnşallah bebişler vardır . Aynısını eşime yapıyorum bak bi
Dolgunluk var mı diye

Bende bu ay klomen kullandım ama doktor tavsiyesiyle değil bat 30 ağustos 16 ağustos yumurtlamaydı bekliyorum bakalım kasıklarda ağrı var onun dışında bir belirti yok o da normal ümitlenmiyorum pek

neyse bekleyelim bakalim psikolojik de olabilir cok kaptirmamak lazim ben ilk ay da gogus hassasiyeti vs yasadim kesin dedim hamileyim ama sonra regl olunca cok uzuldum allah bir daha yasatmasin 1 haftacik degil mi bekleriz ne olacak

Bende bu ay klomen kullandım ama doktor tavsiyesiyle değil bat 30 ağustos 16 ağustos yumurtlamaydı bekliyorum bakalım kasıklarda ağrı var onun dışında bir belirti yok o da normal ümitlenmiyorum pek
ben ilk ay kasik agrisi gogus hassasiyeti yasadim hamile oldugumu dusundum ama degilmisim arkadasim da hic belirti yok hatta regl olacagi zaman karni agridi diye regl olacak sandi hamileymis.. bu isler hic belli olmuyor canim

neyse bekleyelim bakalim psikolojik de olabilir cok kaptirmamak lazim ben ilk ay da gogus hassasiyeti vs yasadim kesin dedim hamileyim ama sonra regl olunca cok uzuldum allah bir daha yasatmasin 1 haftacik degil mi bekleriz ne olacak
Sonucu güzel olsun inşallah da bekleyelim . Senin bat a kaç var canım . Birde erken gebelik vs yapmayın çok yanıltıcı yalancı pozitif oluyor diyorlar bilgin olsun . Ben düşünüyordum ama vazgeçtim mutlaka birbirimize haber verelim sonuçtan olumlu ya da olumsuz . İnsan böyle zamanda kendini anlayacak birine çok ihtiyaç duyuyor

Geçen ay kesin diye baktım ağrı girdi bayıldım beta bi bakıldı hiçbir şey yok meğerse kistmiş şimdi adet mi gebelik mi derken 3. Seçenek olan kist de eklendi günlerdir kafayı yiyecem artık bacımsu son iki eğer gebelik değilse döngü bir daha başlayacak

ben ilk ay kasik agrisi gogus hassasiyeti yasadim hamile oldugumu dusundum ama degilmisim arkadasim da hic belirti yok hatta regl olacagi zaman karni agridi diye regl olacak sandi hamileymis.. bu isler hic belli olmuyor canim
İnşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…