Evet canım çok erkendaha cok erken benim 3 gun once bile cok silikti bence sabret
evet kuzum ben son 3 gune kadar cok zor dayanmistimEvet canım çok erkeninsan çok merak ediyor
Benim de adetime 4 gün kaldı dün belimde çok ağrı oldu bugünde kasıklarım batıyor ama her adet öncesi olan şey artık umutlanmıyorum test için idrarda erken değil mi 3 gün önce iyi çıkmışdaha cok erken benim 3 gun once bile cok silikti bence sabret
evet erken gebelik ve kaset test ayni anda yapmistim ikisi de gosterdi. hayirlisi olsun daha 4 gun varmis insallah vardirBenim de adetime 4 gün kaldı dün belimde çok ağrı oldu bugünde kasıklarım batıyor ama her adet öncesi olan şey artık umutlanmıyorum test için idrarda erken değil mi 3 gün önce iyi çıkmış
Yok kullanmadım ben adetimi bekliyorum her ay günün de de oluyor hep hiç gecikme olmayınca test de yapmadım hiçevet erken gebelik ve kaset test ayni anda yapmistim ikisi de gosterdi. hayirlisi olsun daha 4 gun varmis insallah vardirovulasuon testi kullandiniz mi?
hangi testle yaptiniz?Aman bi gelemiyor bat2 gun once ve 4 gun once silik cizgi görmüştüm bugun tekrar yaptim negatif
sanirim oyle bir durum var ama ne kadar sagliklidir bilemem ve cok nadir goruluyordur bence. daha yeni baslamisstiniz ovulasyon testi kullaniyor musunuz? insallah en kisa surede hayirlisiyla haberinizi alirsinizmerhabalar bu sekilde birbirinize destek olup bi nebze insani mutlu etmeniz cok guzel birsey bende 2 aydir deniyorum adetim hic pesimi birakirmi ilk denememizde reglimi 3 gun erken oldum 2. denememizde ise regli 1 gun gec oldum olmicam diye umitlenmistim ama gene sonuc kirmiziya cikiyor bazen forumda regl olmalarina ragmen gebe kalanlarin oldugunu okuyorum cok garip acaba gercekten oyle bi durum soz konusumu azda olsa insani umitlendiriyor
daha yeni oldugum icin cok bir bilgim yok hic bir test kullanmiyorum burdaki bloglardan ve evrim agaci gibi bilgilendirici kanallardan izledigime gore hamilelikte regl durumu yasanmiyor bu forumuda bastan sona okudugumdan regl oldugunda hamilelik olmadigini cikardim reglim duzenlidir ondan regl gunleri geldiginde az cok anlayabiliyorum sabretmek biraz zor olsadasanirim oyle bir durum var ama ne kadar sagliklidir bilemem ve cok nadir goruluyordur bence. daha yeni baslamisstiniz ovulasyon testi kullaniyor musunuz? insallah en kisa surede hayirlisiyla haberinizi alirsiniz
sadece tek kafami karistiran sey hamile oldugunda regl olanlar bilimse olarak neredeyse imkansiz hatta imkansiz bi durum ama forumda bagzilari bu sekilde oldugunu soyluyor insan azda olsa umitleniyor ama dediginiz gibi oyle bi durum olsa bile ne kadar saglikli olucagini bilemiyorumdaha yeni oldugum icin cok bir bilgim yok hic bir test kullanmiyorum burdaki bloglardan ve evrim agaci gibi bilgilendirici kanallardan izledigime gore hamilelikte regl durumu yasanmiyor bu forumuda bastan sona okudugumdan regl oldugunda hamilelik olmadigini cikardim reglim duzenlidir ondan regl gunleri geldiginde az cok anlayabiliyorum sabretmek biraz zor olsada
Silik cizgi gordugum test vanuu erken gebelikti bugun yaptigim days comfort erken gebelik testiydihangi testle yaptiniz?
bence ovulasyon testi alip o sekilde deneyin gecikme bekleyin olur hayirlisiylasadece tek kafami karistiran sey hamile oldugunda regl olanlar bilimse olarak neredeyse imkansiz hatta imkansiz bi durum ama forumda bagzilari bu sekilde oldugunu soyluyor insan azda olsa umitleniyor ama dediginiz gibi oyle bi durum olsa bile ne kadar saglikli olucagini bilemiyorum
Silik cizgi gordugum test vanuu erken gebelikti bugun yaptigim days comfort erken gebelik testiydi
9 gun gecikmissiniz test vs yapmadiniz miKızlar benim de bat 31 ağustos idi şimdi iki gündür kan gibi olmayan akintim var mide bulantısı uyku hali ve yorgunluk dışında bir şeyim yok daha önce hiç adet ağrısı sancısı belirtisi yaşamamıştım. Bu ay biraz değişik sağ kasığımda ağrılar vs vardı ama bu akintidan sonra hayallerim suya düştü sanırım
Hayır yapmadım ne bileyim is stresinden vs oldu diye düşündüm9 gun gecikmissiniz test vs yapmadiniz mi
hayirlisiyla canimbence ovulasyon testi alip o sekilde deneyin gecikme bekleyin olur hayirlisiyla
ustune gore yani diger adiyla yerlesme kanamasi pembe tonlarinda veya kahverengi sekilde geliyor genellikle en fazla 1-3 gun surebilir ve normal adet kanamasina benzemez daha cok lekelenme gibi olur dediklerine gore insanlarin genellikle bir ped bile doldurmaz suresi kisiden kisiye degisiyor seninki yerlesme kanamasi gibi duruyo eger kanaman kirmiziya donmemeli insallah hamilesinizdirKızlar bende pkoluyum adetim 5 gün gecikti gelen giden yok göğüs ağrım var hafif biraz şişkinlik okadar dün pembe / kahve rengi bir akıntı geldi adet olcam sandım gelmedi ayrıca sağ kasık ben iş yerindeyken beni öldürdü ağrıyıp durdu .. hiçte umudum yok ama benim gibş olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?