BAT bekleme iskencesi :)

inşallah her şey yolunda gider hayırlısıyla görürsünüz canım çok güzel heyecanlar ben ovulasyon testiyle yaptım o yüzden tarihleri net biliyorum çatlama günümden 14 gün sonra regl olduğum için o tarihe bat diyorum

Ufak bir tüyo, diyelim uygulama size 25 ağustosta regl olabilirsin diyor ya, 23 de de olabilirsin, 28 de de, işte o 25 den 14 ü çıkar, ayın 11 ine denk geliyor. Ama 3 eksik 3 fazla adetin gün değiştirebilir. Yani ayın 8 inden ayın 15 ine herhangi bir gün senin yumurtlama günün olabilir

Ayrıca her gün ilişkiye girmek de spermin kalitesini azaltır, ona da dikkat edin

o konu biraz karışık ya benim arkadaşımın doktoru çatlama günü sabah akşam ilişki önerdi ve o ay hamile kaldı sanırım tartışmaya açık bir konu
Çatlama günü yani 1 gün içinde 2 ilişki, bu olabilir ama 8 gün boyunca her gün iliskiye girmek vücudu da yorar sperm kalitesini de etkiler, ayrıca ilişkiye çocuk düşünerek girmeyin, gevşemiş rahat olmanız lazım, spermler daha rahat hareket ediyorlarmis

evet doğru söylüyorsun 8 gün boyunca her gün ilişkiye girmek insanı illallah da ettirebilir

evet doğru söylüyorsun 8 gün boyunca her gün ilişkiye girmek insanı illallah da ettirebilir
Aman kızlar bu da çok tehlikeli hem sperm kalitesi bu kadar zaman dilimi için düşük olabilir hem de malum bizlerde enfeksiyon sebebiyeti verebilir Allah korusun o da apayrı bir dert

Bende valla normalde kahvaltıda yarım ekmek yeterdi bana şimdi yarım ekmek yiyince hiç yememisim gibi oluyor

Aynen öyle aşırı iştahım açık benim de. Sızı var biraz belimde sadece. Bu ay hsg çekildim ve antibiyotik kullandım acaba o mu etki etti diye düşünüyorum.

Aman kızlar bu da çok tehlikeli hem sperm kalitesi bu kadar zaman dilimi için düşük olabilir hem de malum bizlerde enfeksiyon sebebiyeti verebilir Allah korusun o da apayrı bir dert
2 gune bir denedim olmadi her gun denedim olmadi (yumurtlama donemlerinde) bu sefer catlama gununde 2 kez denedim olursa artik buna yorarim bi de arkadasima sabah aksam deneyin diyen de doktor olunca dedim ne olacak kiz hamile simdi cok sukur darisi basima

ahahahaha amin inşallah hsg çektirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…