inşallah her şey yolunda gider hayırlısıyla görürsünüz canım çok güzel heyecanlarBelirti aramak güzel bir şey ya neden olmasın bence işin en tatlı kısmı obir de regl uygulamalarinda yazan yumurtlama tarihlerine çok güvenmeyin, benim doğurganlık yok dediği tarihte hamile kaldım:) regl döngusunun 20. Gununde. Herkesin farklıdır illa 14 gün değil yani, ama benim 26-34 arası regl tarihlerim ve 2 ser artarak adet oluyordum. Yani mesela bu ay 26. Günde regl olduysam diğer ay 28. Günde, öbür ay 30-31. Günde, diğer ay 34. Günde. Sonra başa sariyordu 28 oluyordu. Iste benim adet dongum o ay 34 gunlukmus, biz gebelik dusunmuyorduk ve 20. Günü meğersem benim yumurtlama tarihimmis, şimdi içimde susam tanesi var bugün ilk kez keseyi görmeye gideceğiz bana dua edin
o konu biraz karışık ya benim arkadaşımın doktoru çatlama günü sabah akşam ilişki önerdi ve o ay hamile kaldı sanırım tartışmaya açık bir konuAyrıca her gün ilişkiye girmek de spermin kalitesini azaltır, ona da dikkat edin
2ci deneme öyle testler yokki yurtdışında yaşıyorum ben kendimce sonuna kadar degerlendirdikİnşallah hepimizsenin kacıncı deneme bu canım ovulasyonla mı takip ettin?
Çatlama günü yani 1 gün içinde 2 ilişki, bu olabilir ama 8 gün boyunca her gün iliskiye girmek vücudu da yorar sperm kalitesini de etkiler, ayrıca ilişkiye çocuk düşünerek girmeyin, gevşemiş rahat olmanız lazım, spermler daha rahat hareket ediyorlarmiso konu biraz karışık ya benim arkadaşımın doktoru çatlama günü sabah akşam ilişki önerdi ve o ay hamile kaldı sanırım tartışmaya açık bir konu
aa senin de çok yeniymiş2ci deneme öyle testler yokki yurtdışında yaşıyorum ben kendimce sonuna kadar degerlendirdik
evet doğru söylüyorsun 8 gün boyunca her gün ilişkiye girmek insanı illallah da ettirebilirÇatlama günü yani 1 gün içinde 2 ilişki, bu olabilir ama 8 gün boyunca her gün iliskiye girmek vücudu da yorar sperm kalitesini de etkiler, ayrıca ilişkiye çocuk düşünerek girmeyin, gevşemiş rahat olmanız lazım, spermler daha rahat hareket ediyorlarmis
Valla meraklandim iyice test yapsam cikarmikiaa senin de çok yeniymişbakarsın bu ay çift çizgi görürüz...
bence birkac gun daha bekle daha 5 gun varmis negatif gorursun uzulursun belki de pozitif normaldeValla meraklandim iyice test yapsam cikarmiki
Geçmez günler şimdi bekleyeyim bakalımbence birkac gun daha bekle daha 5 gun varmis negatif gorursun uzulursun belki de pozitif normalde
senin ne guzel 5 gunun var benim daha 10 gun varGeçmez günler şimdi bekleyeyim bakalım
10gunde geçer gider canim(dile kolaysenin ne guzel 5 gunun var benim daha 10 gun varben ne yapayim…
allah yardimcimiz olsun10gunde geçer gider canim(dile kolay)
Cyclo progynova adet düzenleyici. Adetim hep erken geldiği için doktorum bu ilacı verdikimi insan hiç belirti yaşamıyormuş bilemedim ne ilacı kullandınız ki
Aman kızlar bu da çok tehlikeli hem sperm kalitesi bu kadar zaman dilimi için düşük olabilir hem de malum bizlerde enfeksiyon sebebiyeti verebilir Allah korusun o da apayrı bir dertevet doğru söylüyorsun 8 gün boyunca her gün ilişkiye girmek insanı illallah da ettirebilir
Bende valla normalde kahvaltıda yarım ekmek yeterdi bana şimdi yarım ekmek yiyince hiç yememisim gibi oluyorAynı durumu yaşıyorum ben de. Bata 4 gün var her ay bu zamanlarda memeler şişer ağrır sancılarım olurdu şimdi arada yoklayan sancılar gelip gidiyor ve aşırı iştahım açık. Başka hiçbir belirtim yok sabırsızlıkla bekliyorum
2 gune bir denedim olmadi her gun denedim olmadi (yumurtlama donemlerinde) bu sefer catlama gununde 2 kez denedim olursa artik buna yorarim bi de arkadasima sabah aksam deneyin diyen de doktor olunca dedim ne olacakAman kızlar bu da çok tehlikeli hem sperm kalitesi bu kadar zaman dilimi için düşük olabilir hem de malum bizlerde enfeksiyon sebebiyeti verebilir Allah korusun o da apayrı bir dert
ahahahaha amin inşallah2 gune bir denedim olmadi her gun denedim olmadi (yumurtlama donemlerinde) bu sefer catlama gununde 2 kez denedim olursa artik buna yorarim bi de arkadasima sabah aksam deneyin diyen de doktor olunca dedim ne olacakkiz hamile simdi cok sukur darisi basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?