• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zelzeze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
64
35
3
29
Merhaba kızlar bat 8 mart bugün Ovulasyon testi yapmak geldi içimden sonuç böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi 🤭 1 haftadır göğüslerimde aşırı derece de ağrı var dokunamıyorum bile

Eklentiler

• 2D98CE56-F9B3-4F8C-A25B-970E6872BFEC.jpeg
    2D98CE56-F9B3-4F8C-A25B-970E6872BFEC.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba kızlar bat 8 mart bugün Ovulasyon testi yapmak geldi içimden sonuç böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi 🤭 1 haftadır göğüslerimde aşırı derece de ağrı var dokunamıyorum bile
Olabilir pik olması gerekiyor ama gebeliği düşündürmesi için. Daha 4 gün var ama belki ileri ki günlerde olur, koyulaşma var

Erken gebelik Testi yapsam mı çok kararsızım kafam bi anda allak bullak oldu. Uzanıyordum bi anda içime test yapmam gerektiği doğdu yaptım sonucu görünce çok şaşırdım

Birgebeningünlügü sayfasından aldınız sanırım bende ordan aldım adetten bi gün önce ovülasyon testi yaptım koyu çıktı ertesi gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı

Birgebeningünlügü sayfasından aldınız sanırım bende ordan aldım adetten bi gün önce ovülasyon testi yaptım koyu çıktı ertesi gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı
Evet oradan aldım Ebru abladan daha adetime zaman var diye ümitlenmedim ama regl belirtilerim var bilemiyorum

Back