Gebeliğe Hazırlık BAT 5 Gün - erken gebelik testi yapmalı mıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fincanhanim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
292
472
53
Merhaba hanımlar :KK36: ilk kez başlık açıyorum. eşimle 13-14 aydır çocuk istiyoruz. Bu ay daha reglime 12-13 gün varken göğüs hassasiyetim başladı normalde 3-4 gün önce başlar. Şu an Bat a 5 gün var ve bütün gün sağ ve sol yumurtalık kısımlarında minik batmalar, karnımda bir dolgunluk hissettim. Hapşırdığımda kasıklarıma kramp girdi bir kaç kez. Hafif sarımsı akıntım var.

Geçen ay kendimi hamiş sanıp sonra olmadığımı görüp biraz üzüldüm ama insan yine de merak ediyor. Elimde predictor early test var yarın sabah yapsam diyorum acaba çok mu erken? Bu test hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu yazdıklarım hamilelik belirtisi mi?

Merhaba hanımlar :KK36: ilk kez başlık açıyorum. eşimle 13-14 aydır çocuk istiyoruz. Bu ay daha reglime 12-13 gün varken göğüs hassasiyetim başladı normalde 3-4 gün önce başlar. Şu an Bat a 5 gün var ve bütün gün sağ ve sol yumurtalık kısımlarında minik batmalar, karnımda bir dolgunluk hissettim. Hapşırdığımda kasıklarıma kramp girdi bir kaç kez. Hafif sarımsı akıntım var.

Geçen ay kendimi hamiş sanıp sonra olmadığımı görüp biraz üzüldüm ama insan yine de merak ediyor. Elimde predictor early test var yarın sabah yapsam diyorum acaba çok mu erken? Bu test hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu yazdıklarım hamilelik belirtisi mi?
Canm merhaba benm de bat a 5 gün var benm de kasık ağrısı ve uzun zamandır çektiğim göğüs ağrım var akıntım yok ama

basligina cevabim?
Neden ?
Neden test yapmak?
bekel 5 gün, adetin gelsin. Kendini enayi gibi hissediyo insan sora cünkü, testte negatifi görünce yani.
Ama bi de gebeysen de adet gelmezse ögren.
daha cok erken, suan ögrensen de sana sdce stress getirecek.dusecek mi kalacak mi? keseydi esdi, plesentaydi...

Canm merhaba benm de bat a 5 gün var benm de kasık ağrısı ve uzun zamandır çektiğim göğüs ağrım var akıntım yok ama
Mrba canim
Ben adetim3 bi hafta kala sulu akintim oldugunda adet oldugumu biliyorum
Ama hamile kaldigimda hic akintim yoktu ve kasik agri vardi
Insallah hamilesindir cnm 🙏🙏🙏🙏🙏

basligina cevabim?
Neden ?
Neden test yapmak?
bekel 5 gün, adetin gelsin. Kendini enayi gibi hissediyo insan sora cünkü, testte negatifi görünce yani.
Ama bi de gebeysen de adet gelmezse ögren.
daha cok erken, suan ögrensen de sana sdce stress getirecek.dusecek mi kalacak mi? keseydi esdi, plesentaydi...

O kadar haklısın ki... kaç aydır hep böyleyim inan meraktan uyuyamıyorum kafama takıp. O yüzden erkenden öğreneyim en azından neyin ne olduğunu istiyorum :110::110:

Tüm cevap yazanlara teşekkür ederim. İnsan yalnız olmadığını bilmek istiyor. Sabah erken testten yaptım ama negatif çıktı artık umutlar önümüzdeki aylara kaldı yine :dua:

O kadar haklısın ki... kaç aydır hep böyleyim inan meraktan uyuyamıyorum kafama takıp. O yüzden erkenden öğreneyim en azından neyin ne olduğunu istiyorum :110::110:
ben de öyle yapip kan vermistim, 10 aydir gebe klamiyordum. Test negatif cikinca da gebe degilim diye adet söktürücü, icki ... meger gebeymisim.
suanda da ben de eylülden beri korunyorum , 13 ay olmus, ama daha sadce 1 ay ovuye yakin tarih iliskimiz olabilmis koca 1 senede, Adetlerimin duzeni sasti, vucudum oyunlar oynadi bana, 63 gun adet olmadigim oldu ve testlerle cok yiprandim. O sebeple test yapmaya karisiyim ben artik...
seni de anliyorum cok iyi

Mrba canim
Ben adetim3 bi hafta kala sulu akintim oldugunda adet oldugumu biliyorum
Ama hamile kaldigimda hic akintim yoktu ve kasik agri vardi
Insallah hamilesindir cnm 🙏🙏🙏🙏🙏
dur bak bu güzel bi örnek..
Benim de adet öncesi yöle bi akintim oluyo bi bakiyim buna

ben de öyle yapip kan vermistim, 10 aydir gebe klamiyordum. Test negatif cikinca da gebe degilim diye adet söktürücü, icki ... meger gebeymisim.
suanda da ben de eylülden beri korunyorum , 13 ay olmus, ama daha sadce 1 ay ovuye yakin tarih iliskimiz olabilmis koca 1 senede, Adetlerimin duzeni sasti, vucudum oyunlar oynadi bana, 63 gun adet olmadigim oldu ve testlerle cok yiprandim. O sebeple test yapmaya karisiyim ben artik...
seni de anliyorum cok iyi

Evet biz de 12-13 aydır deniyoruz. bir kez kimyasal gebelik yaşadım onu da testle fark edip heveslenmiştim mesela. Test yapmak bu yönden de iyi olmayabiliyor.

Doktor bir sorun görünmediğini söyledi ama emin olmak için hsg çekelim dedi. Ben de hem korkuyorum hem de istemiyorum o nedenle ona gerek kalmadan gebe kalayım istiyorum ama ufaklık annesini uğraştırmak istiyor sanırım

Tam adetime bi hafta hala sivi sulu gibi akinti oluyo adet yaklastikca islaklikta artiyodu
Ama hamile kaldigim ay kup kuruydum adetim gecikince yeni yogun bi kivamda akinti oluyo bende
yogun akinti kivamli olan gebeyken olmadi mi diyorsun?
bazisi da öyle akintisi oldugunu yaziyor gebeyken?
ya ben akintili bi tip deilim, bi yumurtlamadan tam 1 hafta önce icivari yumurta aki gelio benim, ende farkli biraz yani. adetten önceki haftad bir akinti oluyor, beyaz ya daseffaf. Ama gebeligimde nenasil oldu hic anmisamiyorum, adet günü kan testi 0,1 cikmisti hic belirti aramadim vucuduma bakmadim. Gbeymisim 5 haftalikken ögrenmistim.

yogun akinti kivamli olan gebeyken olmadi mi diyorsun?
bazisi da öyle akintisi oldugunu yaziyor gebeyken?
ya ben akintili bi tip deilim, bi yumurtlamadan tam 1 hafta önce icivari yumurta aki gelio benim, ende farkli biraz yani. adetten önceki haftad bir akinti oluyor, beyaz ya daseffaf. Ama gebeligimde nenasil oldu hic anmisamiyorum, adet günü kan testi 0,1 cikmisti hic belirti aramadim vucuduma bakmadim. Gbeymisim 5 haftalikken ögrenmistim.
Yogun beyaz kivamli hamilelik belirtilerimdi
Canim bak yumurtlama zamanimda akintim oluyo yapiskan gibi yumurtlama bittiginde kuru kaliyorum bi hafta ondan sonraki hafta sivi akinti olsa adet olacam ama hala akinti yoksa gebel oluyorum
Hep tuttu tahminlerim vucudumu taniyorum
Tabi ki herkesin belirtisi bir olmuyo .

Back