Gebeliğe Hazırlık Bat 30 aralık olanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
Bat 30 aralık umudum yok negatif diye düşünüyorum , adet bitimi soğan kürüne basliycam insallah gelin birlikte başlayalım iki gün içip bırakmak istemiyorum umarım düzenli bir şekilde içebilirim

Bat 30 aralık umudum yok negatif diye düşünüyorum , adet bitimi soğan kürüne basliycam insallah gelin birlikte başlayalım iki gün içip bırakmak istemiyorum umarım düzenli bir şekilde içebilirim
Benimde bat 30 aralık canım gerçi benim adetlerim çok düzensiz ama ayın 17 si ovulasyon günümdü ondan tahmin ediyorum..soğan kürünü hiç denemedim ama bu ay yapmak istiyorum..umudunu kaybetme bu arada Elbette vardır bir zamanı.. Allah en doğru zamanda verecektir bebişlerimizi..

Aslında söyle bi bakıyorum da derdi veren Allah dermansız bırakmıyor hiç birşeyi , kısa araştırmalar sonucu bile dinimizin ne kadar güzel olduğunu anlayabiliyor insan, böyle olunca insan umudunu hiç kaybetmiyo çok şükür halimize , zikirler dualar bir çok şey var keske elimizden gelse de hepsini yapabilsek , Allah kalpten edilen duaları kabul edermiş insallah en kısa zamanda mucizemiz gerçekleşir. 4444 salatı tefriciye duasını çok yapmak istedim ama mümkün olmadı maalesef 100 tane okuyabildim soğan kürüyle insallah güzel sonuçlar elde ederiz siz kaç aydır çocuk istiyorsunuz peki

Ben 9 ay önce kürtaj oldum kalp atışları durmuştu.. o zamandan beri uğraşıyorum ama olmuyor her ay umutlanıyorum ama adet olunca tüm moralim bozuluyor kendimi çok kastığım içinde adet düzenim alt üst oldu ama hayırlısı neyse öyle olsun diyorum artık. Sen ne zamandır istiyorsun?

Bi kaç ay oldu henüz bizim için çok erken , daha önce bi gebelik geçirmişsin aslında aktardan vs kullandığın şeyler oldu mu , ne biliyim burda hep okuyorum çoğu kişiye faydası oluyo hayıt tohumu vs gibi şeyler

Yok canım hiçbirşey kullanmadım ben 35 yaşındayım 7 yalında bir kızım var ikinci için çabalıyorum ama Allah’ın takdiri artık bitkisel kürler herkeste işe yaramıyor maalesef ben süt maydanoz buharı yaptım sonrasında adet düzenim de bozuldu..

Kızlar ben 6 aylık evliyim. Ortalama 5 aydır bebek istiyoruz. bi önceki ay soğan kürü yaptım 15 gün çok dikkat ettim ama gittiğim misafirlikte bile soğan isteyip kürü yaptım hiç aksatmadım. Rahmim temiz diye bi fayda görmedim o açıdan. Belki de gördüm ama anlamadım bilmiyorum. İdrar yollarımda enfeksiyon vardı onu temizledi ki bu bana yeter de artar, yıllardır mücadele veriyordum. Adet olunca bu sefer de incir havuç kürü yapayım dedim. O da biteli 4-5 gün oluyor bi incir havuç kürü daha yapacağım. İki aşamada oluyor çünkü. Bunun etkisini baya gördüm. Yumurta sayımı arttırdı ve normalden çok geliştiler. Bi ayda 4 kez yumurtladım şimdiye kadar ayda bir kez yumurtlarken (ki normal olanı bu :) ) bat 26 Aralık. Az kaldı beklemedeyim. Olmazsa incir kürüne devam edip eşime de çakşır suyu içireceğim. İçirenler hep çok memnun. Hatta bi konu açtım ben orda konuşalım diye ama yeterli geri dönüş olmadı. Bende eski mesajlardan araştırmalar yaptım. Çok metediyorlar siz de bi bakın isterseniz.

Bi de sıkıntınız neyse ona göre ürün kullanın bence. Böbreklerinizi boş yere yormayın.

Selam kızlar
Benim bat 29-30 ama bu ay hamile olma ihtimalim yok. Önümüzdeki ay ben de gün saylarım artık. Herkese bol şans güzel haberler alırsınız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…