Bat 3 gün gecikti, testler negatif

mslsnm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2024
233
560
1-2 gün erken adet olduğum olur ama çoğunlukla 25 günde 1 adet oluyorum ve senede 2-3 defa da 2-3 gün geç olur. Korunmayı bırakalı 3 ay oldu. Bu ay 3 gün gecikti. Mayıs'ın 13'ü yumurtlama günümdü (akıntım da sünüyordu o gün) ve pazartesi regl olmam gerekiyordu normal şartlarda. Kaset ve erken gebelik testi aldım bugün ve ikisi de nagatif. Hayalet çizgi bile yok :)) bu şekilde olup, sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı?

1-2 gün erken adet olduğum olur ama çoğunlukla 25 günde 1 adet oluyorum ve senede 2-3 defa da 2-3 gün geç olur. Korunmayı bırakalı 3 ay oldu. Bu ay 3 gün gecikti. Mayıs'ın 13'ü yumurtlama günümdü (akıntım da sünüyordu o gün) ve pazartesi regl olmam gerekiyordu normal şartlarda. Kaset ve erken gebelik testi aldım bugün ve ikisi de nagatif. Hayalet çizgi bile yok :)) bu şekilde olup, sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı?
Sonucunuz nedir acaba

Benimde kasıklarımda ağrı arada sıra da midem de bulantı bogazimdâ yanma aşırı terleme var acaba bu normal midir hamilelik belirtisi olabilir mi 2 buçuk senedir hamilelik için tedavi goruyorum

Adete 4 gün var kaset test negatif ancak bazı belirtiler var. Sizce olsaydı çıkar mıydı ? Yine de pozitife dönme ihtimali var mı?

X