Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bat 3 Aralık ve testim
- Konu Sahibi leydii69
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mart 2020
- 660
- 195
- 53
Benim 646 çıktı sonucum testiniz masallah koyu çıkmış sizin sonucunuz kaç çıkacak acabaMerhabaa. Cumayaydı randevum toplantım çıkınca iptal ettim salıya aldım siz naptınız kaç çıktı? 300 dür cuma diye düşündüm ben. Test yaptım bari doktora gitmiyorum koyulaşmış mı bakayım dedim.
- 26 Mart 2020
- 660
- 195
- 53
Keseye de 1 hafta sonra geldi dedi ama ben hemen gitmek istemiyorum 2 hafta sonrasına randevu aldım kalıp atışlarını da duyarım diye düşündümAyy 646 baya yükselmiş. Belkide benimde öyledir merak ediyorum aslında keseye ne zamana gün verdi?
Hadi inşallahh ben salı gidince belki kesede görünür dedimKeseye de 1 hafta sonra geldi dedi ama ben hemen gitmek istemiyorum 2 hafta sonrasına randevu aldım kalıp atışlarını da duyarım diye düşündüm
- 26 Mart 2020
- 660
- 195
- 53
İnsallah gorunur sonucunuzu buraya da yazınHadi inşallahh ben salı gidince belki kesede görünür dedim
- 26 Mart 2020
- 660
- 195
- 53
Yaa masallah tekrar kan verdiniz mi siz yoksa bu arada benimde arada kasikta batma şeklinde hafif ağrı oluyor birde göğüs hassasiyetim var belirgin başka yokKeseyi gördük bugün 4+6 dedi ultrasonda
Ben hiç kan vermedim bu sefer direkt kese gördük. Ara ara benimde bel ağrım oluyo 2-3 gündürYaa masallah tekrar kan verdiniz mi siz yoksa bu arada benimde arada kasikta batma şeklinde hafif ağrı oluyor birde göğüs hassasiyetim var belirgin başka yok
Haftaya kalp için çağırdı bu aradaYaa masallah tekrar kan verdiniz mi siz yoksa bu arada benimde arada kasikta batma şeklinde hafif ağrı oluyor birde göğüs hassasiyetim var belirgin başka yok
- 26 Mart 2020
- 660
- 195
- 53
Bende şuan 5+1 haftam ayin 23’u gidicem kontroleHaftaya kalp için çağırdı bu arada
Oyy çok var keseyede bakmadı daha dimiBende şuan 5+1 haftam ayin 23’u gidicem kontrole
- 26 Mart 2020
- 660
- 195
- 53
Cuma günü gitmiştim kesenin gorunup görünmediğinden bahsetmedi görünse söylerdi sanırımOyy çok var keseyede bakmadı daha dimi
- 26 Mart 2020
- 660
- 195
- 53
Aa şimdi yorumlardan hatırladım keseye bir hafta sonrasına gel demişti ben kalp atiminida duymak için biraz geç gidicem unutkanlık varOyy çok var keseyede bakmadı daha dimi
Bi gitseydiniz içi dış gebelik belli mi olsaydı acabaAa şimdi yorumlardan hatırladım keseye bir hafta sonrasına gel demişti ben kalp atiminida duymak için biraz geç gidicem unutkanlık var
- 26 Mart 2020
- 660
- 195
- 53
Randevu bulamadım maalesef öncesine bulursam gidicemBi gitseydiniz içi dış gebelik belli mi olsaydı acaba
Anladım bulabilirsiniz inşallahRandevu bulamadım maalesef öncesine bulursam gidicem