Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa benim göğüslerim çok kötü sutyen bile takamıyorum Mafoldum ağrıdanBat 27 eylül hiç bir belirtim yok
Hani ümit vermek gibi olmasın ama ben ilk gebeliğimde kaşıntı ve sızlamadan takamamıstım. Hayirlisi olsun insallah gönlünce olsunYaa benim göğüslerim çok kötü sutyen bile takamıyorum Mafoldum ağrıdan
Valla kendimimi dinliyorum acaba diyorum yok ama çok sızlıyor ici damarları sankiHani ümit vermek gibi olmasın ama ben ilk gebeliğimde kaşıntı ve sızlamadan takamamıstım. Hayirlisi olsun insallah gönlünce olsun
Hadi insallah hayirli haberler alırızValla kendimimi dinliyorum acaba diyorum yok ama çok sızlıyor ici damarları sanki
Inşallah sizin akıntı varmı?Hadi insallah hayirli haberler alırız
Hayir bende hersey her zamanki gibi. Kendimi dinlemiyorum acikcasi Çünkü belirti arayinca illaki buluyorsun en iyisi bat gününü beklemekInşallah sizin akıntı varmı?
Her ay asla umitlenmiycem diyorum asla test yapmiycam diyorum ama pihtilasma sorunum var o yüzden erken öğrenmek zorundayım geçmezse salı günü kan vericem gebelikte yoksa pek normal değil sızlama bu kadarHayir bende hersey her zamanki gibi. Kendimi dinlemiyorum acikcasi Çünkü belirti arayinca illaki buluyorsun en iyisi bat gününü beklemek
Evet illaki o ümit oluyo herseyin hayirlisi yinede.Her ay asla umitlenmiycem diyorum asla test yapmiycam diyorum ama pihtilasma sorunum var o yüzden erken öğrenmek zorundayım geçmezse salı günü kan vericem gebelikte yoksa pek normal değil sızlama bu kadar
Evet salı gününü bekliycem azalmazsa yaptiricam erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum sarıya dönük akintim var birdeEvet illaki o ümit oluyo herseyin hayirlisi yinede.
Bata az kaldı zaten 10günden düştü erken gebelik yapabilirsin veya en güzeli kan verip ögrenmek var veya yok Allah ne zaman yazdiysa diyelim
Hayirli haberler alirsin insallah sali günüEvet salı gününü bekliycem azalmazsa yaptiricam erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum sarıya dönük akintim var birde
Hayırlısı canım insallahhh kimsenin kucağı boş kalmasin isteyen herkeze versin rabbimHayirli haberler alirsin insallah sali günü
Okumadigim konu kalmadi valla gözlerim acidihayırlısıyla gelsin bebislerBenimde 26/ 27 eylul hic belirtim yok Bekliyorum
Ahaha gecen ay bende senin gibiydim bu ay biraz daha olurundayim. Insan yoruluyor surecden. Hakkimizda hayirlisi insallah tez zamanda nasip olurOkumadigim konu kalmadi valla gözlerim acidihayırlısıyla gelsin bebisler
Aminnn aaa diyorum bunu okudum hopp başka konuya aaa bunuda okumuşum bir baktım hepsini okumusumAhaha gecen ay bende senin gibiydim bu ay biraz daha olurundayim. Insan yoruluyor surecden. Hakkimizda hayirlisi insallah tez zamanda nasip olur
Canim Ben yapiyorum ve bazi aylar iki kere yumurtlayabiliyorsun. Bu normal . O yuzden stress yapma degerlendir belki ikizinKızlar selam ovulasyon takibi yaptınız mı? Benim 14. Gün pik oldu o akşam ve ertesi gün çok sancım oldu. Bugün 17. Gün tekrar test yaptım yine pike yakın çıktı. Bat 28 oluyo eğer pik olduğu gün doğruysa. Ama hala yumurtluyo olamam bence. Sizde durumlar nasıl?
Ben ovulasyon takibi yapmıyorum ancak regl bittikten sonra gün aşırı birliktelik yaşadık siddetli göğüs ağrısı var bu kadar başka bisey yokKızlar selam ovulasyon takibi yaptınız mı? Benim 14. Gün pik oldu o akşam ve ertesi gün çok sancım oldu. Bugün 17. Gün tekrar test yaptım yine pike yakın çıktı. Bat 28 oluyo eğer pik olduğu gün doğruysa. Ama hala yumurtluyo olamam bence. Sizde durumlar nasıl?