- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi ruyaaaaaaaa
Bat 25 Kasım ve yakın olanlar beraber bekleyelimm ne durumdasınız belirtileriniz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çok ümitliydim bu ay için ama benimde adet olacakmışım gibi gebelik testini ne zaman yapacaksınızBenim de bat 25 Kasım adet olacak gibi hissediyorum sadece göğüslerimde hassasiyet var kasık ağrısı falan yok
Bizim de en iyi değerlendirdiğimiz aydı aslında dayanabilirsem pazartesi sizzben çok ümitliydim bu ay için ama benimde adet olacakmışım gibi gebelik testini ne zaman yapacaksınız
Benimde 26 Kasım hiç belirtiniz var mı benim acayip kasık ve bacak ağrım var
Benim üç gün kaldı 1 haftadır devam eden sut kesiği gibi akintim var onun dışında ben de regl olacak gibi agri hissediyorummerhaba benim de 26 Kasım beklemedeyim kasık ağrım var
Bu ay regl gecikmesi için beklicem benBenim üç gün kaldı 1 haftadır devam eden sut kesiği gibi akintim var onun dışında ben de regl olacak gibi agri hissediyorum
bende pazartesi yapıcam hemde doğum günüm inşallah uğurlu gelirrrBizim de en iyi değerlendirdiğimiz aydı aslında dayanabilirsem pazartesi sizz
İnşallah siz çift çizgiyi görürsünüz şimdiden nice mutlu yıllarabende pazartesi yapıcam hemde doğum günüm inşallah uğurlu gelirrr
Çok teşekkür ederimmİnşallah siz çift çizgiyi görürsünüz şimdiden nice mutlu yıllaraben bugün dayanamayıp yaptım awox negatif gördüm
belirtiniz var mı ya da test yaptınız mıBenim 24 Kasım şuan hiç bir belirtim yok
Benim yumurtlama dönemimden bu yana göğüs ucu ağrım var ve göğüslerim dolgunlaştı iki gün önce sol kaşığımda çok kısa süren baymalar oldu gün içerisinde onun harici belirtim yokBenimde 26 Kasım hiç belirtiniz var mı benim acayip kasık ve bacak ağrım var
Ay inşallah hepimize uğurlu gelsin bu aybende pazartesi yapıcam hemde doğum günüm inşallah uğurlu gelirrr
Benimde dün sabaha kadar adet sancısı gibi felaket ağrım vardı sonra bidaha olmadı bitek göğüslerim öyle benimde bide felaket ağır geliyo yerleşme kanaması falan da olmadı bugün test yaptım negatif ama daha erken diye düşünüyorum bakalım herkes için hayırlısı siz uzun zamandır mı düşünüyordunuzBenim yumurtlama dönemimden bu yana göğüs ucu ağrım var ve göğüslerim dolgunlaştı iki gün önce sol kaşığımda çok kısa süren baymalar oldu gün içerisinde onun harici belirtim yok
Ben reglimin bi 4 5 gün gecikmesini bekleyeceğim testte silik cikti çıkmadı diye stres yapmak istemiyorum benim 6 7 saatte bir sut kesiği gibi akintim var arada sanki regl başlamış gibi hissediyorum regl belirtileri ile aynı çoğu şeyim sadece akintim farklı artık yoruldum açıkçası kendimi dinlemekten saldım o yuzdenbelirtiniz var mı ya da test yaptınız mı
Valla çok haklısın bende 1 senedir deniyorum ilaç başladım bu ay o yüzden ekstra ümitliyim zaten herkes aynı şeyi söylüyor adet ağrısıyla hamilelik belirtisi aynı diyeBen reglimin bi 4 5 gün gecikmesini bekleyeceğim testte silik cikti çıkmadı diye stres yapmak istemiyorum benim 6 7 saatte bir sut kesiği gibi akintim var arada sanki regl başlamış gibi hissediyorum regl belirtileri ile aynı çoğu şeyim sadece akintim farklı artık yoruldum açıkçası kendimi dinlemekten saldım o yuzden
Bence sizde hiç erkenden test yapıp varsa da ümidinizi kirmayin test yapmayın regl geçilsin 3 4 gün sonra yapın yeni olunca da zaten silik.cikiyor güvensen çıkmasa kanda daha kötü oluyor o yüzden sizde bekleyin bence biliyorum beklemek çok zor stres oluyoruz ama bence bu stresten hamile kalmamazi engelliyor olabilir , yakın zamanda ikimizinde önce rahmi sonra kolları sağlıklı bebislerle dolar inşallahhhhhValla çok haklısın bende 1 senedir deniyorum ilaç başladım bu ay o yüzden ekstra ümitliyim zaten herkes aynı şeyi söylüyor adet ağrısıyla hamilelik belirtisi aynı diye