Bat 24 Şubat olanlar yoruma bekliyorum

Benim de tam 24 Şubat ama hiç umudum yok
Daha şimdiden hasta olacakmışım gibi kramplar girmeye başladı
Bende göğüs ağrısı var bugün kasıklarımda ağrı oldu bacağına doğru vurdu biraz ama çok şiddetli değildi akıntım az az başladı bugün bklm artma olucakmi çok merak ediyorum ya senin başka belirti varmı

Merhaba kızlar benimde bat 26.
5-6 gündür dokununca hayatımda ilk kez göğüs ucumda ağrı gibi sızlama gibi bir his oluyor inşallah belirtidir bakalım

Merhaba kızlar benimde bat 26.
5-6 gündür dokununca hayatımda ilk kez göğüs ucumda ağrı gibi sızlama gibi bir his oluyor inşallah belirtidir bakalım
Benimde yumurtlamadan bigün sonra başladı göğüs ucu acısı bide ucu yarildi daha önce böyle birşey olmadı bnde şaşırdım

Evet 4 yaşında kızım var 7 ay önce de düşük yaptım 1.5 aylıkken kızımda unuttum ya ama yerleşme kanamam oldu onu hatırlıyorum sadece düşük den önce sarı akıntım oldu kasıkta batar kasılma oldu göğüs hassaiyetim vardı ama ne znm basladi bilmiyorum adetten 3 gün sonra erken gebelik testi yaptım net kırmızı çıkmıştı
Sizin sanırım bı çocuğunuz daha var onda nasıl belirtiler olmuştu. Bide benim dokununca oluyor bu his ilk kez bu ay dokunmadan herhangi bir sorun yok

Evet 4 yaşında kızım var 7 ay önce de düşük yaptım 1.5 aylıkken kızımda unuttum ya ama yerleşme kanamam oldu onu hatırlıyorum sadece düşük den önce sarı akıntım oldu kasıkta batar kasılma oldu göğüs hassaiyetim vardı ama ne znm basladi bilmiyorum adetten 3 gün sonra erken gebelik testi yaptım net kırmızı çıkmıştı
Allah bagislasin. Ben bu kadar acı olunca reglime 6-7 gün kala erken gebelik testi yaptım ama tertemiz malesef. İnşallah erken yaptığım içindir

Bende göğüs ağrısı var bugün kasıklarımda ağrı oldu bacağına doğru vurdu biraz ama çok şiddetli değildi akıntım az az başladı bugün bklm artma olucakmi çok merak ediyorum ya senin başka belirti varmı
Akıntım hep oluyor benim yine var ekstra hiiiççç miii hiçççççç bir belirti yok
Geçen aylarda o kadar çok kendimi dinledim o kadar çok belirti yaşadım ki psikolojik olarak artık çok yoruldum
Onda bile bi umut olurdu benim için bu ay hiç biri yok bekliyorum öylece

X