• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 22 Mart olan arkadaşlar...belirti kovalayalim mi

zeynep2009

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
163
107
303
37
Slm herkese...batlarimiz aynı olan arkadaşlar burdan durumlarimizi değerlendirelim mi..

Merhaba benimde bat 24 mart benim yumurtlama daha yeni oldu yada olmak üzere ama yinede katılayım inşallah bu ay güzel haberler alırız 🤲

Kızlar ben bu ayın 9unda t çizgisini koyu gördüm 10unda da hemen silik çizgi çıktı bir güne yumurtlamiş olabilir miyim çok çabuk silikleşince emin olamadım ya 2 gün falan sürmez mi yumurtlama

Yumurtlama gününden 3 gün öncesine kadar değerlendirdiyseniz olabilir benim arkadaşımın gebeliği öyle olmuştu🥰🙏🏻
Uzayan şeffaf akintiyla takip ettim yumurtlama günümü... akıntıdan iki gün sonra oldu yani o zamana yumurtlama bitmiştir diye düşünüyorum...akıntı gördükten ne kadar sonra yumurtlama ve çatlama olur acaba

Uzayan şeffaf akintiyla takip ettim yumurtlama günümü... akıntıdan iki gün sonra oldu yani o zamana yumurtlama bitmiştir diye düşünüyorum...akıntı gördükten ne kadar sonra yumurtlama ve çatlama olur acaba
Benim akıntıdan sonra yumurta çatlıyor ilginç bi şekilde o hiç belli olmuyor yani önemli olan yumurtlama gününden ziyade yumurtanın çatladığı günmüş 🥰heveslendirmek gibi olmasın da siz yine de belirtileri takip edin bence🤭🥰

Merhaba, benim de 21 Mart, kah heyecanlı kah hüzünlü bekliyorum. Stresten mi bilmiyorum gün içerisinde ruh halim çok dalgalanıyor. Bugün mesela dünya yıkılmış da ben altında kalmış gibi hissediyorum. Umarım sevinçli haberler alırız haftaya :dua:

Back
X