- 26 Şubat 2013
- 163
- 107
- 303
- 37
- Konu Sahibi zeynep2009
Slm herkese...batlarimiz aynı olan arkadaşlar burdan durumlarimizi değerlendirelim mi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel düşünmüşsünüzSlm herkese...batlarimiz aynı olan arkadaşlar burdan durumlarimizi değerlendirelim mi..
Estağfurullah olmaz tabi ..mutlu oldum burda birini görmeye...bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...Çok güzel düşünmüşsünüzbenim bat 23 mart bir günden bişey olmazsa ben varım
![]()
Umarım hayırlı sonuçlar alırız bu ayEstağfurullah olmaz tabi ..mutlu oldum burda birini görmeye...bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...
İnşallah bakalım biraz geçsin belirtiler olursa paylaşırız isteyen herkesle birlikte bize de nasip olsunBenimde 23 Mart. Birde aşılama oldum. Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Merhabaa benimde bat 25 mart inşallah güzel haberler alırız bu aySlm herkese...batlarimiz aynı olan arkadaşlar burdan durumlarimizi değerlendirelim mi..
Yumurtlama gününden 3 gün öncesine kadar değerlendirdiyseniz olabilir benim arkadaşımın gebeliği öyle olmuştuBen yumurtlama günü nu degerdiremedim ...bu ayda olmayacak sanırımsizlere bol şans
Uzayan şeffaf akintiyla takip ettim yumurtlama günümü... akıntıdan iki gün sonra oldu yani o zamana yumurtlama bitmiştir diye düşünüyorum...akıntı gördükten ne kadar sonra yumurtlama ve çatlama olur acabaYumurtlama gününden 3 gün öncesine kadar değerlendirdiyseniz olabilir benim arkadaşımın gebeliği öyle olmuştu![]()
Benim akıntıdan sonra yumurta çatlıyor ilginç bi şekilde o hiç belli olmuyor yani önemli olan yumurtlama gününden ziyade yumurtanın çatladığı günmüşUzayan şeffaf akintiyla takip ettim yumurtlama günümü... akıntıdan iki gün sonra oldu yani o zamana yumurtlama bitmiştir diye düşünüyorum...akıntı gördükten ne kadar sonra yumurtlama ve çatlama olur acaba