Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bat 21-22-23 nisan gelin birlikte bekleyelim
- Konu Sahibi mavi_ylmz
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Herhangi bi ilaç kullandınız mı klomen falan? Benim bat 24 nisan inşallah olur bu ayKizlar selam, benim bat 22 nisan . Bundan sonrasi bekleme asamasinda birlikte bekleyelim konusalim
Ben daha yeniyim bebek calismalarinda. Ovulasyon kullandim. Ve pregnancare kullaniyorum . Insallah seninkide tutar . Sen ne kullaniyorsunHerhangi bi ilaç kullandınız mı klomen falan? Benim bat 24 nisan inşallah olur bu ay
Sizin bat ne zamanHakkınızda hayırlı olsun inşallah:)
Insallah sizinde tutar bu ay . Guzel haberlerini alirizSon aylarda düzenli değil maalesef. O yüzden tam kestiremiyorum ama başlıktaki tarihler civarında
Ben 9 ay oldu evleneli bu ay klomen kullandım pazar günü çatlatma iğnesi olucam ☺Ben daha yeniyim bebek calismalarinda. Ovulasyon kullandim. Ve pregnancare kullaniyorum . Insallah seninkide tutar . Sen ne kullaniyorsun
Amin inşallah cümlemizinHakkınızda hayırlı olsun inşallah:)
- 26 Mart 2021
- 396
- 166
- 53
Canim klomeni doktor mu yazdı reçetesiz alınır mıBen 9 ay oldu evleneli bu ay klomen kullandım pazar günü çatlatma iğnesi olucam ☺
Cok gecmis olsun . Ozel degilse neden kurtaj oldu?Ben 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden hala tedirginim. Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
22 nisan canim benimde catlama ignemi oldum şööyle kenarda bekleyeyim bendeKizlar selam, benim bat 22 nisan . Bundan sonrasi bekleme asamasinda birlikte bekleyelim konusalim
Hosgeldin canim insallah beraber guzel haberler alalim.22 nisan canim benimde catlama ignemi oldum şööyle kenarda bekleyeyim bende
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Bu ayda sanmiyorum be guzelim ama insallah umut fakirin ekmeği ymisHosgeldin canim insallah beraber guzel haberler alalim.
Hic belli olmaz . Bebisler en beklenmedik zamanda gelirmis. Regl olmadigin surece umut hep varBu ayda sanmiyorum be guzelim ama insallah umut fakirin ekmeği ymis
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Reglede daha cok var ya catlama agrimda olmayinca bilemedim kiste donmesinden cok korkuyorum doktora randevu alayim dedim oda randevu vermiyo 10 gun icinde kontrol randevusu alabiliyormusum onuda nasil alacam bilemedimHic belli olmaz . Bebisler en beklenmedik zamanda gelirmis. Regl olmadigin surece umut hep var
Herkez catlamayii hissedicek diye birsey yok ki canim benim. Insallah kiste cevirmez bebek tutunur. Guzel degerlendirdin mi ovulasyon donemini?Reglede daha cok var ya catlama agrimda olmayinca bilemedim kiste donmesinden cok korkuyorum doktora randevu alayim dedim oda randevu vermiyo 10 gun icinde kontrol randevusu alabiliyormusum onuda nasil alacam bilemedim
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Doktorun dedigi gunleri degerlendirdim kuzumda ne bileyim umutsuz vaka gbi geliyor bakalim hayirlisi olsunHerkez catlamayii hissedicek diye birsey yok ki canim benim. Insallah kiste cevirmez bebek tutunur. Guzel degerlendirdin mi ovulasyon donemini?