- 5 Nisan 2024
- 13
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi hayaller yalan
Tesekkur ederim. Peki hicbir cozumu yok mu?Yıllardır bende de var. Lifli şeyler ye,bol su iç,baharat özellikle acı ve karabiber kullanma
Ameliyatla düzeltilebilir,ilaçlada kontrol altına alınıyorTesekkur ederim. Peki hicbir cozumu yok
Benimde var ve gebelikte kivrandirdi beni resmen afedersin ağlayarak yapıyordum tuvaletimi.Aktardan bı sprey bı krem aldım kendi tavsiye etti ben düzenli kullanmamama rağmen iki haftada ağrım geçti.Hatta aktar bana düzenli kullanırsan o bagsuru da kurutup atıyor dedi ama benim düzenli ilaç kullanmama gibi bı sıkıntım var.Tesekkur ederim. Peki hicbir cozumu yok mu?
Tesekkur ederim. Peki ilaclariniz ne idi?Benimde var ve gebelikte kivrandirdi beni resmen afedersin ağlayarak yapıyordum tuvaletimi.Aktardan bı sprey bı krem aldım kendi tavsiye etti ben düzenli kullanmamama rağmen iki haftada ağrım geçti.Hatta aktar bana düzenli kullanırsan o bagsuru da kurutup atıyor dedi ama benim düzenli ilaç kullanmama gibi bı sıkıntım var.
Elder diye bı marka spreyi ve kremi kantoronluTesekkur ederim. Peki ilaclariniz ne idi?
Cok tesekkur ederim. Felaket agrim oluyor. Ayrica helaya da cikamiyorum. Cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin. Rabbim sizi tüm muradlariniza kavuştursun afiyetle amin.Elder diye bı marka spreyi ve kremi kantoronlu
Amin kuzum çok sağol.Bende öyle kivrandiriyordu inan ağrısı lavaboya gitmek istemiyordum.Aktar anlatırken ben pek inanmamıştım ama faydasını gördüm adam akıllı kullanmadığım halde.Sana özelden fotoğrafını atarım istersen sprey ve kremin.Cok tesekkur ederim. Felaket agrim oluyor. Ayrica helaya da cikamiyorum. Cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin. Rabbim sizi tüm muradlariniza kavuştursun afiyetle amin.
Her sabah aç karnına 1 çay kaşığı zencefil ve zerdeçal tozunu su ile yutBasur problemim var. Ne iyi gelir ne yapmaliyim? Yardimci olabilir misiniz?
Bu ikisi cidden buyük mucizeHer sabah aç karnına 1 çay kaşığı zencefil ve zerdeçal tozunu su ile yut
Denendi onaylandı
Ay çok memnun olurum evet atabilir misiniz?Amin kuzum çok sağol.Bende öyle kivrandiriyordu inan ağrısı lavaboya gitmek istemiyordum.Aktar anlatırken ben pek inanmamıştım ama faydasını gördüm adam akıllı kullanmadığım halde.Sana özelden fotoğrafını atarım istersen sprey ve kremin.
Cok tesekkur ederim. Peki deneyecegim.Her sabah aç karnına 1 çay kaşığı zencefil ve zerdeçal tozunu su ile yut
Denendi onaylandı