yarın deniyeyim madem zeytinyağını bi. doğadan form çay aldım. keten tohumu aldım ama kabızlık yok ben de zaten bir kere oldu sadece. bir buçuk ay oldu. netten araştırdıysan fissür müzminleşiyormuş. resimlere filan baktın mı bilmiyorum.zeytin yağı bulandırıcı bişi diilmiş sıla bende içemem diodum ama o acıyı cekmektense içmek daha ii ayrı içemiyosan orda tarif ettiğim ballı suya karıstır..ekmeği kesmiceksinki kepekli serbest kepekli yiyemem diyodum ama paket içindseki dilim kepek ekmekleri cok lezetli
hangi dr bakıyor acaba bu hastalığa
maydonoz lapası mı yapıcaz yoksa suyuyla mı yıkıcaz? zeytinyağı yapıyorum canım pamuklagenel cerrahi bölümü sanırım sılacım a.s
bide maydonozu haşlayıp hakiki zeytin yağı gezdiricen üzerine onu
araya koyacan bi kaçgün geçiyormuş şutarafagitti
maydonoz lapası mı yapıcaz yoksa suyuyla mı yıkıcaz? zeytinyağı yapıyorum canım pamukla
anladım birazdan çıkıcam alaym gerekli malzemeleri. :roflol: bir de aktara uğrayayaım bakalım nasıl anlatıcam derdimi.maydanozun kendini haşladıktan sonra bi beze yada kağıt havlua koy
üzerine zeytinyağı gezdir koy arka tarafına yat bi kaç gece canım
suyu değil lapası yaniyerimseniben
yasemince 38 arkadaşım sana özelden mesaj gönderdim fakat gitmedi özelin kapalıymış mümkünse açabilir misin
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?