sizlerin tavsiyelerinizi okumuştum nette araştırmalar yaptım bi sürü seyler ve size tavsiyem ben yaptım 1 hafta sonrz faydasını gördüm mutlaka uygulayın
sabahları aç karınla 1 çorba kaşığı zeytin yağını yutuyosun üzerine yarım subardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp içiyosun arından her öğünden 15 dkka önce 1 çorba kaşığı dere otunu yiyip üzerine bi kaç yudum su içiyosun (ibrahim saraçoğlu) ve her gün mutlaka bir demet kıvırcığın yarısını yiyosun sarımsak yağı mutlaka hergün ve wc den sonra makadına merhem gibi sürülcek
1 ay boyunca devam edicek bunlara veya tam iyleşme olana kadar
acılı,ekşili,baharatlı,tursu,hamurişi,sigara,asitli yiyecek içecek,domates,peynir,,çikolata,makarna,pirinç et ve et ürünleri yenmicek bunlar anca tam iyleşme sağlandığında azar azar tüketilecek yanlarında mutlaka lifli besinler yemek gerek
bol bol maydonoz kıvırcık meyve sebze kepekli ekmek tüketilecek ve günde en az 8 bardak su içilecek
ben bunları yaptım 1 hafta ilk wc de etkisini görmedim ama 2. wc de sanki o acıları ceken ben değildim okadar rahat cıktımki dneyin derim bence ayrıca tamamen iyleşme olduğunda mutlaka her sabah zeytin yağını ve öğün öncesi dereotunu alışkanlık haline getirin ömür boyu rahat edin hem azınızda güzel bi koku oluyo