bu yaz çektiğim sıkıntıları kelimelerle ifade etmem mümkün değil arkadaşlar..elim sürekli arkamda gezmek,sürekli bir ahh... ahh...sesi ve yüzümde mütemadiyen bir acı ifadesi...bizim burda meşhur bir aktar var..o bana bir bitki çayı,bir karışım ve kapağında arap kızı yazan bir krem vardı..kullanmaya başladıktan iki gün sonra şikayetlerin geçer dedi verirken..ki dediği gibide oldu..tatlarından dolayı çayı ve karışımı çok kullanamadım ama kremi kullandım..hemoroidim yok olmuş değil ama iki aydır hiç şikayetim yok allaha şükür..o kremi bir deneyin derim ben..
kızlar bugün bende işin ehli bir aktara hemoroid için gittim kısa mahmut otu ile at kestanesini verdi ve merak etme memeleri dahil bütün sorunları çözer dedi gerçi bende meme olayı yok ama iki haftadır çok kötü oldum yarın başlıyacağım neticeden haber ederim allah herkese acil şifalar versin
kızlar patlıcanı ben dendim hemde tam 2 ay hiç bir faydası olmadı tam tersi daha çok büyüdü yanında fitil kramde kullandım sonra fitili ve kremi patlıcan suyunu kullanmadan kullandım daha çok faydasını gördüm ayrıca doktora danıştığımda patlıcanın içinde nikotin olduğunu ve basuru azdırdığını söylemişti neyse geellim konumuza kıbrısta yaşayan bir arkadaşım hindistanda olan ve kullanıalan bir yağdan bahsetdi kavak yağı ama bu bildiğimzi kavak yağı değilmiş, tam olarak kesin çözüm dedi özelliklede memeli basurlar için ben birini buldum sipariş verdim 15 gün sonra kargoyla gelecek umuyorumm kullanayım gerçekten yok eder faydasını görürsem mutlaka sizlere haber veriirmm
ö bölgenin üzerine sıcak suyla kompres yapmakta ii derler.
selam kızlar ya ben bişey sorucam tavsiye ettiğiniz bitkileri bi kenara not ettim saolun ama bende hemoroid yada basur mu var bilmiyorum :uhm: öyle meme yok ama çok fazla soguk suyla yıkandıgımda özellikle fark ediyorum hafif şişlik oluyo ama öyle büyük değil yanma ve acı var şu anca tuvalete cıkarken acı oluyo bi arkadaşında çatlak varmış aynen acı varmış ona fistül demişsiniz bende demi fistül var acaba oda basurun başlangıcı gibi bişey mi senağlama cevap verirsenz sevinirim fisfisfis
Kantaron yağını kullanmanızı tavsiye ederim.kesinlikle iyi geliyor.Kendisi imal eden birisinden aldım kullandım bir haftada hiçbirşey kalmadı.