böğürtle kökü Çok pahalı bir şey değil.Kullanmadan önce bütün kökleri su altında yıka,tozu toprağı gitsin.Ben 200 gram kadarı büyük bir tencereye koyup yarım saat kadar kaynattım,vişne suyu renginde bir su oldu.Altını kapatıp ılıklaşmasını bekledim ve ondan sonra büyük kavanozlara doldurup buzdolabına koydum.Hergün aç karnına sabahleyin 1 su bardağı içtim.Başlangıçta 1 su bardağı içtim.Şeker düşürücü özelliği var biraz.Bu nedenle 5 günden sonra miktarını çay bardağı olarak değiştirdim.10 gün sonra yıllar boyu,hayatım boyu süren anal fissür,hemoroid derdim sona ermişti.İstersen sabah -akşam aç karnına bir çay bardağı da içebilirsin.Yan etkisi yok,tam tersine seni inanılmaz çevik yapacak,bütün yorgunluklarının gittiğini anlayacaksın.Ayrıca boğaz ağrısı,bademcik iltihabı,diş ve dişeti iltihapları,romatizma,ülser,gastrit,bağırsak iltihapları ve sayamayacağım kadar çok derde deva oluyor.Kanser olanlara bile tavsiye ediliyor.Amerika da sürekli yenilmesi gerekli yiyecekler grubunda baş sırada yer alıyor. (( ARKADAŞLAR BEN DENEMEDİM YAZIYI AYNEN KOPYALIYORUM BURAYA BAŞKA BİR SİTEDE BULDUM DENEMİŞLE ÇOK MEMNUN KALMIŞLAR)