perianal apse olmus olabilir genel cerraha gorununİki gün üst üste yediğim acı biber sonrası büyük tuvalet esnasında yanma oldu ve daha önce var olan basur iyice kötü oldu Makat kısmında nohut büyüklüğünde yuvarlak sert bir şişlik oluştu, elle ittirince içeri giriyor ardından tekrar çıkıyor daha önce böyle bişey çıkmamıştı. Bu konuda bilgisi olan, önerisi olan var mı?
Doktora gitmelisiniz!! Gidemez iseniz cig patatezi rendeleyip uzerine hafif sulu sekilde koyun. uzerine benz orkit kadar! Ki akmasin dağılması. yuzu koyun yatin.. Gunde 2,3 kere en bir saat oyle kalmasi gerek. Hem acisini hem sisligini alicak. Tabi gunde iki 3 kere sis inene kadar yapilrsa. Benim birden fazla ve ceviz kadar olup disariya dogru sismislerdiİki gün üst üste yediğim acı biber sonrası büyük tuvalet esnasında yanma oldu ve daha önce var olan basur iyice kötü oldu Makat kısmında nohut büyüklüğünde yuvarlak sert bir şişlik oluştu, elle ittirince içeri giriyor ardından tekrar çıkıyor daha önce böyle bişey çıkmamıştı. Bu konuda bilgisi olan, önerisi olan var mı?
Geçdi mipeki bu yöntemle sende hepsi?Doktora gitmelisiniz!! Gidemez iseniz cig patatezi rendeleyip uzerine hafif sulu sekilde koyun. uzerine benz orkit kadar! Ki akmasin dağılması. yuzu koyun yatin.. Gunde 2,3 kere en bir saat oyle kalmasi gerek. Hem acisini hem sisligini alicak. Tabi gunde iki 3 kere sis inene kadar yapilrsa. Benim birden fazla ve ceviz kadar olup disariya dogru sismislerdikesinlikle cok etkili bir yontem. Sakin doktora gitmeyi ihmal etmeyin! Gecmis olsun
Bana ameliyat demislerdi ilk ciktigi hafta.isyerinde klimaya arkam donuk calismistim bianda fenalastim. İkinci haftaya ameliyat gunu verildi. Yalniz benim agrilarim sislige verilen ilaclar fayda etmedi. Cook araştırmıştım bunu bulmuştum yaptim. Hepsi indi kayboldu. Ameliyat gunu geldi doktor bir saat saat kala geldi tekrar muayneye. Hani dedi bisey yok neyi ameliyat edicez. Tekrar bakti cekilen görüntülere nasil gecti dedi soyledim patatezi şaşırdı. Neyse tekrar etmesin biz yine alalim seni dedi. Aldilar. Ameliyati artik hangi yontemdi sskda oldum aylarca agridan nerden kendimi atsam napsam ölsem diye aglayarak gectiGeçdi mipeki bu yöntemle sende hepsi?
Birsey daha ogrendim ne guzel ablama bunu da söyleyeyimBizde genetiktir babam ve bütün kızları olarak hepimizde var hemen hemen ama daha meme oluşmadı o yüzden dikkat ederim ablam söyledi bana utanılacak bişi yok dedi ve başladı kırmızı vazalin al sondan sonra makat bölgene onunla masaj yap zamanla azalıp kaybolacak ben denedim demişti veya sıcak suda oturun bunu ablam hamileyken doktor demişti oturabileceğiniz kadar sıcak su olsun
Normal vazalin olur ya beyaz kırmızı rengi olanBirsey daha ogrendim ne guzel ablama bunu da söyleyeyimkirmizi vazelin derken ?
Patatesi oraya koysak günah olmaz mıDoktora gitmelisiniz!! Gidemez iseniz cig patatezi rendeleyip uzerine hafif sulu sekilde koyun. uzerine benz orkit kadar! Ki akmasin dağılması. yuzu koyun yatin.. Gunde 2,3 kere en bir saat oyle kalmasi gerek. Hem acisini hem sisligini alicak. Tabi gunde iki 3 kere sis inene kadar yapilrsa. Benim birden fazla ve ceviz kadar olup disariya dogru sismislerdikesinlikle cok etkili bir yontem. Sakin doktora gitmeyi ihmal etmeyin! Gecmis olsun
Yemeyin de ozamanPatatesi oraya koysak günah olmaz mı
Nerden bileyim böyle olacağını ilk defa olduYemeyin de ozamanbagirsaklarinizda bilmem ne olmasin bilmem nerden çıkmasın gunaggggggggg
Kızdım kusura bakma ayni yerden bakmayinca, ayni dusunmeyince sorgulaninca dusuncemiz yada yaptigimiz yadirgiyoruz hemen tepki veriyoruz anlatmak varken. Benimle ayni dusunmek yada sorgusuz uygulamak zorunda değilsin ki. Rahat ol derdi veren çarelerini de bitkiler de sebzeler de vsyre vermis ki bunlardan ilac bile yapiliyor gecmis olsunNerden bileyim böyle olacağını ilk defa oldu
Evet doğru diyorsunuz. Rabbim hiçbir şeyi boş yere yaratmaz. Teşekkür ederim bilgilerinizi benimle paylaştığınız için.Kızdım kusura bakma ayni yerden bakmayinca, ayni dusunmeyince sorgulaninca dusuncemiz yada yaptigimiz yadirgiyoruz hemen tepki veriyoruz anlatmak varken. Benimle ayni dusunmek yada sorgusuz uygulamak zorunda değilsin ki. Rahat ol derdi veren çarelerini de bitkiler de sebzeler de vsyre vermis ki bunlardan ilac bile yapiliyor gecmis olsun
banada yardımcı olur musun annemde basur var 2 gündür kanıyor ve oturamıyor çok küçük ve yuvarlak dedi 6 sene önce falan olmuştu en son şimdi tekrar başlamış patatesi fitil gibi küçük hale getirip zeytin yağ sürüp makattan içeri verin dediler ama sizin yöntem daha az can acıtır gibiDoktora gitmelisiniz!! Gidemez iseniz cig patatezi rendeleyip uzerine hafif sulu sekilde koyun. uzerine benz orkit kadar! Ki akmasin dağılması. yuzu koyun yatin.. Gunde 2,3 kere en bir saat oyle kalmasi gerek. Hem acisini hem sisligini alicak. Tabi gunde iki 3 kere sis inene kadar yapilrsa. Benim birden fazla ve ceviz kadar olup disariya dogru sismislerdikesinlikle cok etkili bir yontem. Sakin doktora gitmeyi ihmal etmeyin! Gecmis olsun
Gecmis olsun önceliklebanada yardımcı olur musun annemde basur var 2 gündür kanıyor ve oturamıyor çok küçük ve yuvarlak dedi 6 sene önce falan olmuştu en son şimdi tekrar başlamış patatesi fitil gibi küçük hale getirip zeytin yağ sürüp makattan içeri verin dediler ama sizin yöntem daha az can acıtır gibi
ya çok teşekkür ederim ilginiz çinGecmis olsun öncelikleben sicak sulari da cok denemdistim patattezdwn oncesi sadece yunusatip gecici rahatlatip yumusatip tekrarliyordu. Patatezi denemelisiniz fitil giibi sanirim en son care olarak dusunurdum ben de. Gunde 2,3 defa yaparsa emnim iyi gelicektir rendesi ve disaridaysa cabuk söndürür bir kac icinde bu sekilde yaparsaniz rahatlarsiniz.
Ne demek ben teşekkür ederim umarim faydasini görürsünüz ki goreceginizi düşünüyorum. Ceken bilir ve Benim en degerli parcamdir kcmya çok teşekkür ederim ilginiz çin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?