İki gün üst üste yediğim acı biber sonrası büyük tuvalet esnasında yanma oldu ve daha önce var olan basur iyice kötü oldu Makat kısmında nohut büyüklüğünde yuvarlak sert bir şişlik oluştu, elle ittirince içeri giriyor ardından tekrar çıkıyor daha önce böyle bişey çıkmamıştı. Bu konuda bilgisi olan, önerisi olan var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Basur (Hemoroid) Nasıl Geçer?
- Konu Sahibi Irmnr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Haziran 2020
- 331
- 1.092
- 33
perianal apse olmus olabilir genel cerraha gorununİki gün üst üste yediğim acı biber sonrası büyük tuvalet esnasında yanma oldu ve daha önce var olan basur iyice kötü oldu Makat kısmında nohut büyüklüğünde yuvarlak sert bir şişlik oluştu, elle ittirince içeri giriyor ardından tekrar çıkıyor daha önce böyle bişey çıkmamıştı. Bu konuda bilgisi olan, önerisi olan var mı?
- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
Doktora gitmelisiniz!! Gidemez iseniz cig patatezi rendeleyip uzerine hafif sulu sekilde koyun. uzerine benz orkit kadar! Ki akmasin dağılması. yuzu koyun yatin.. Gunde 2,3 kere en bir saat oyle kalmasi gerek. Hem acisini hem sisligini alicak. Tabi gunde iki 3 kere sis inene kadar yapilrsa. Benim birden fazla ve ceviz kadar olup disariya dogru sismislerdi kesinlikle cok etkili bir yontem. Sakin doktora gitmeyi ihmal etmeyin! Gecmis olsunİki gün üst üste yediğim acı biber sonrası büyük tuvalet esnasında yanma oldu ve daha önce var olan basur iyice kötü oldu Makat kısmında nohut büyüklüğünde yuvarlak sert bir şişlik oluştu, elle ittirince içeri giriyor ardından tekrar çıkıyor daha önce böyle bişey çıkmamıştı. Bu konuda bilgisi olan, önerisi olan var mı?
- 22 Temmuz 2019
- 760
- 499
- 53
Geçdi mipeki bu yöntemle sende hepsi?Doktora gitmelisiniz!! Gidemez iseniz cig patatezi rendeleyip uzerine hafif sulu sekilde koyun. uzerine benz orkit kadar! Ki akmasin dağılması. yuzu koyun yatin.. Gunde 2,3 kere en bir saat oyle kalmasi gerek. Hem acisini hem sisligini alicak. Tabi gunde iki 3 kere sis inene kadar yapilrsa. Benim birden fazla ve ceviz kadar olup disariya dogru sismislerdi kesinlikle cok etkili bir yontem. Sakin doktora gitmeyi ihmal etmeyin! Gecmis olsun
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Bizde genetiktir babam ve bütün kızları olarak hepimizde var hemen hemen ama daha meme oluşmadı o yüzden dikkat ederim ablam söyledi bana utanılacak bişi yok dedi ve başladı kırmızı vazalin al sondan sonra makat bölgene onunla masaj yap zamanla azalıp kaybolacak ben denedim demişti veya sıcak suda oturun bunu ablam hamileyken doktor demişti oturabileceğiniz kadar sıcak su olsun
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Ben genellikle çekinmem erkek doktordan 2 kere cesaretimi topladım gittim doktara ilkinde 16 yasindaydim doktor genç ve o kadar yakışıklıydı ki diyememistim ona ikincisi gecen sene gittim doktor da doktor olsa sakalları dağılmış tırnakları uzun içi kirli tıp olarak doktor denmez bana müsaitsen aç bakalım demişti kardeşimde ordan abla emin misin bu doktara açacağından demişti ki dedim müsait değilim oda ilaç yazıp göndermişti
- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
Bana ameliyat demislerdi ilk ciktigi hafta.isyerinde klimaya arkam donuk calismistim bianda fenalastim. İkinci haftaya ameliyat gunu verildi. Yalniz benim agrilarim sislige verilen ilaclar fayda etmedi. Cook araştırmıştım bunu bulmuştum yaptim. Hepsi indi kayboldu. Ameliyat gunu geldi doktor bir saat saat kala geldi tekrar muayneye. Hani dedi bisey yok neyi ameliyat edicez. Tekrar bakti cekilen görüntülere nasil gecti dedi soyledim patatezi şaşırdı. Neyse tekrar etmesin biz yine alalim seni dedi. Aldilar. Ameliyati artik hangi yontemdi sskda oldum aylarca agridan nerden kendimi atsam napsam ölsem diye aglayarak gecti demem o ki söner bi sekilde ama tekrar eder ( ablamda normal dogumdan sonra oldu oda patatez uyguluyor sisince. iniyor cok guzel agrisini kesiyor ama, baharatli klima sitres kabizlik tekrar ettiriyor yani kalici çözüm degil. Daha kotuye gitmeden doktora gitmen gerek çünkü ilerleyince yeni memeler cikiyor kan topluyor zorlandiginda kanama yapiyorlar.Geçdi mipeki bu yöntemle sende hepsi?
- 1 Ocak 2021
- 412
- 439
- 53
Bende de 4 sene olmuştu. Hem çatlak hem hemoroid. Sıcak suya oturun, genel cerraha gidin ama parmakla muayene ettirmeyin. Ettiklerinde sadece acıtıyorlar bir işe yaramıyor. Beslenmenize bir süre dikkat edin, spor yapın hareketsiz kalmayın. Benim geçmemişti malesef ben ameliyat olmuştum. Olduğumdan beri çok şükür çok rahatım. İnşallah tekrarlamaz. Ameliyatıda zor değil.
- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
Birsey daha ogrendim ne guzel ablama bunu da söyleyeyimkirmizi vazelin derken ?Bizde genetiktir babam ve bütün kızları olarak hepimizde var hemen hemen ama daha meme oluşmadı o yüzden dikkat ederim ablam söyledi bana utanılacak bişi yok dedi ve başladı kırmızı vazalin al sondan sonra makat bölgene onunla masaj yap zamanla azalıp kaybolacak ben denedim demişti veya sıcak suda oturun bunu ablam hamileyken doktor demişti oturabileceğiniz kadar sıcak su olsun
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Normal vazalin olur ya beyaz kırmızı rengi olanBirsey daha ogrendim ne guzel ablama bunu da söyleyeyimkirmizi vazelin derken ?
Patatesi oraya koysak günah olmaz mıDoktora gitmelisiniz!! Gidemez iseniz cig patatezi rendeleyip uzerine hafif sulu sekilde koyun. uzerine benz orkit kadar! Ki akmasin dağılması. yuzu koyun yatin.. Gunde 2,3 kere en bir saat oyle kalmasi gerek. Hem acisini hem sisligini alicak. Tabi gunde iki 3 kere sis inene kadar yapilrsa. Benim birden fazla ve ceviz kadar olup disariya dogru sismislerdi kesinlikle cok etkili bir yontem. Sakin doktora gitmeyi ihmal etmeyin! Gecmis olsun
- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
Yemeyin de ozaman bagirsaklarinizda bilmem ne olmasin bilmem nerden çıkmasın gunagggggggggPatatesi oraya koysak günah olmaz mı
Nerden bileyim böyle olacağını ilk defa olduYemeyin de ozaman bagirsaklarinizda bilmem ne olmasin bilmem nerden çıkmasın gunaggggggggg
- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
Kızdım kusura bakma ayni yerden bakmayinca, ayni dusunmeyince sorgulaninca dusuncemiz yada yaptigimiz yadirgiyoruz hemen tepki veriyoruz anlatmak varken. Benimle ayni dusunmek yada sorgusuz uygulamak zorunda değilsin ki. Rahat ol derdi veren çarelerini de bitkiler de sebzeler de vsyre vermis ki bunlardan ilac bile yapiliyor gecmis olsunNerden bileyim böyle olacağını ilk defa oldu
Evet doğru diyorsunuz. Rabbim hiçbir şeyi boş yere yaratmaz. Teşekkür ederim bilgilerinizi benimle paylaştığınız için.Kızdım kusura bakma ayni yerden bakmayinca, ayni dusunmeyince sorgulaninca dusuncemiz yada yaptigimiz yadirgiyoruz hemen tepki veriyoruz anlatmak varken. Benimle ayni dusunmek yada sorgusuz uygulamak zorunda değilsin ki. Rahat ol derdi veren çarelerini de bitkiler de sebzeler de vsyre vermis ki bunlardan ilac bile yapiliyor gecmis olsun
banada yardımcı olur musun annemde basur var 2 gündür kanıyor ve oturamıyor çok küçük ve yuvarlak dedi 6 sene önce falan olmuştu en son şimdi tekrar başlamış patatesi fitil gibi küçük hale getirip zeytin yağ sürüp makattan içeri verin dediler ama sizin yöntem daha az can acıtır gibiDoktora gitmelisiniz!! Gidemez iseniz cig patatezi rendeleyip uzerine hafif sulu sekilde koyun. uzerine benz orkit kadar! Ki akmasin dağılması. yuzu koyun yatin.. Gunde 2,3 kere en bir saat oyle kalmasi gerek. Hem acisini hem sisligini alicak. Tabi gunde iki 3 kere sis inene kadar yapilrsa. Benim birden fazla ve ceviz kadar olup disariya dogru sismislerdi kesinlikle cok etkili bir yontem. Sakin doktora gitmeyi ihmal etmeyin! Gecmis olsun
- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
Gecmis olsun öncelikle ben sicak sulari da cok denemdistim patattezdwn oncesi sadece yunusatip gecici rahatlatip yumusatip tekrarliyordu. Patatezi denemelisiniz fitil giibi sanirim en son care olarak dusunurdum ben de. Gunde 2,3 defa yaparsa emnim iyi gelicektir rendesi ve disaridaysa cabuk söndürür bir kac icinde bu sekilde yaparsaniz rahatlarsiniz.banada yardımcı olur musun annemde basur var 2 gündür kanıyor ve oturamıyor çok küçük ve yuvarlak dedi 6 sene önce falan olmuştu en son şimdi tekrar başlamış patatesi fitil gibi küçük hale getirip zeytin yağ sürüp makattan içeri verin dediler ama sizin yöntem daha az can acıtır gibi
ya çok teşekkür ederim ilginiz çinGecmis olsun öncelikle ben sicak sulari da cok denemdistim patattezdwn oncesi sadece yunusatip gecici rahatlatip yumusatip tekrarliyordu. Patatezi denemelisiniz fitil giibi sanirim en son care olarak dusunurdum ben de. Gunde 2,3 defa yaparsa emnim iyi gelicektir rendesi ve disaridaysa cabuk söndürür bir kac icinde bu sekilde yaparsaniz rahatlarsiniz.
- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
Ne demek ben teşekkür ederim umarim faydasini görürsünüz ki goreceginizi düşünüyorum. Ceken bilir ve Benim en degerli parcamdir kcm basima geldiginden beri. oyuzden ki nerde hemoroidle ilgili baslik gorsem yaziyorum herkez rahatlasinTanidigim bir abla vardi is yeri izin vermediginden ameliyat olamamıştı. Evini gecindiren tek insandi garibim. O duzenli yapmis sisleri inmis sonmustu oyle guzel sarilmisti ki bana. İse yariyor dilerim size de yarasin.ya çok teşekkür ederim ilginiz çin