basur...hemorid tedavisi...

delinefsim

ALLAHIM bu defa olsun...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
3.946
1.333
373
merhaba arkadaşlar...basurdan ameliyat olup ameliyat sonrası iyileşn var mı...

canım benim hem eşim hem arkadaşım oldu bu ameliyatı çokta memnun kaldıklarını söyleyemem,eğer çok şiddetli kanaman ve ağrın yoksa biraz bekle derim

hmm..eşimde var ameliyat olmayı düşünüyordu etrafta hiç güzl şeyler duymadık..kimisi geçmedi kimisi yeniden çıktı diyor o kadar ağrı o kadar kanama değmez diyorlar

ağrısı nadir...pek yok sadece arada kanıyor

o zaman hiç ameliyat olmasın eşin
eczaneden "daflon" alın 10 gün düzenli kullansın eşin bişeyi kalmaz inşallah
bide canım patlıcan saplarını kurut,hergün 1 bardak kaynar suya bitane sap at demlensin ılıyınca içir eşine eser kalmıyo basurdan
biz hata ettik bunları baştan uygulasaydık eşim bu kadar sııkıntı çekmezdi,ameliyattan sonra süründü baya

1 yıl boyunca patlıcan sapı denedik..işe yaramadı..ilaç kullanıyor iyileştirmiyor ama ileriyede gitmiyorr

ameliyatta çözüm değil..kaçırma oluyor bende...birde arkasından fissur oluştu..her ikisindende ameliyat oldum..her ikiside tekrarladı..birde üstüne gaz tutamıyorum..büyük tuvaletini tutamıyorum bin pişmanım..en azından eskiden tutamama durumu yoktu...şu anda eskisinden kötüyüm..bilmiyorum bana yaramadı..

bir kaç tanıdık oldu buralarda hepside memnun ama komşumuzun ablası 6 aydır yerde..bilmiyorum acaba doktordan doktora mı değişiyor..ilgi gerektiren bi durum sonuçta ..ama alaç la tedavi olmalı önce ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…