Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Baby&plus yeni modellerindn bu sene şubatta aldigim baston var.tam kapanır tente tam yatma özellikli.sadece ayak koyma yerinin bir tarafi yirtildi bn tutturdum.kizim arabada durmak istemiyor artik yürümek istediginden satiyorum
Benim bütçem için fazla canım. Sıfırlar var 100 tl civarı. Diğerlerinden farkı nedir. Niye bu kadar yüksek baston olmasına rağmen. Bebek arabam var bunu ekstradan istediğim için fazla açılamıyorum. Bu arada netten baktım e bebekte 199 lira su anda. Ayni ürün. İlginize tesekkur ederim.
Benim bütçem için fazla canım. Sıfırlar var 100 tl civarı. Diğerlerinden farkı nedir. Niye bu kadar yüksek baston olmasına rağmen. Bebek arabam var bunu ekstradan istediğim için fazla açılamıyorum. Bu arada netten baktım e bebekte 199 lira su anda. Ayni ürün. İlginize tesekkur ederim.
Bu iki arabanin ayni oldugu konusundaki israriniz cok enterasan. Gercekten baston pusetler hakkinda bilginiz yok. Neyse cok araştırınca anlarsiniz farklarını