Bebek İkinci El Baston puset-salıncak-yürüteç ve anakucaı hepsi sadece 100 tl ye

Canim bunlar her zaman kulanilacak seyler kiyamadim ben gorunce ikinci bebise kullanirsin ya
İkinci bebek Allah kısmet ederse en az 4-5 yıl sonra düşünüyorum o zamana kadar saklamak istemiyorum kiracıyız taşındıkça ortada harap olmasınlar.
canım ayrı satışın yok mu ?
bana sadece yürüteç lazım şu an teşekkürler

ayrı ayrıda satarım fakat fiyat daha pahalıya gelir yüreteçi aziz bebeden 90 tl ye aldım ama geç aldım uzun kullanamadık 2 ay kullanıldı
sunny baby müzikli kısmı sorunsuz hiçbiryerinde bir sorunu yok üç kademe yükseklik ayarı var 40 tl ye satıyorum

Son düzenleme:
Selamlar,

Eger ayri ayri satmayi dusunuyorsaniz ben salincak icin de fiyat alabilir miyim_ Bir de kac kiloya kadar kullanilabilir sorusu var tabii

baston puseti nekadara vermeyi düşünüyorsunuz?
35 tl ye satıyorum
Selamlar,

Eger ayri ayri satmayi dusunuyorsaniz ben salincak icin de fiyat alabilir miyim_ Bir de kac kiloya kadar kullanilabilir sorusu var tabii

Evet ayrıda satabilirim fakat sadece istanbuldan olan birine satıcam
0 - 4 Yaş Arası Kullanım (Max: 20 Kg)
tek alırsanız 30 tl

Son düzenleme:
Tek tek fiyat sranlar çok fazla özel mesajlada o yüzden tek tek fiyatlandırıyorum
ana kucağı tek 15 tl
bebek arabası tek 35 tl
yürüteç tek 35 tl
salıncak tek 30 tl

Son düzenleme:
Eğer salıncak satılmadıysa talibim, bana ayırın lütfen.
İstanbul Esenler'de oturuyorum.
Özel mesaj yazamıyorum o yüzden siz bir mail adresi bırakırsanız sevinirim.
İyi satışlar.. :128:

Eğer salıncak satılmadıysa talibim, bana ayırın lütfen.
İstanbul Esenler'de oturuyorum.
Özel mesaj yazamıyorum o yüzden siz bir mail adresi bırakırsanız sevinirim.
İyi satışlar.. :128:
Pardon YÜRÜTECİ istiyorum yaaa
30 Olursa yapıver olmazsa canın saolsun. He yinede alıcam eğer satmadıysanız :)

Pardon YÜRÜTECİ istiyorum yaaa
30 Olursa yapıver olmazsa canın saolsun. He yinede alıcam eğer satmadıysanız :)

Çok kişi sordu ama kesin alıcıyım diyen olmadığı için hala satıştadır
fiyat 40 tl düşünüyordum 35 indim son fiyattır 35 tl özel mesaj hakkınız olmadığından ben size özel mesajla mail adresimi yazıyorum oradan iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba salıncagı almak ısterım. Ama Istanbul'un neresınde oturuyorsunuz? Elden alabılırsem aldığıma değecek :) Özelden mesaj atabilirseniz size maillle dönebilirim.

Tesekkurler

merhaba ben antalyadayım yürüteçe ihtiyacım var kaç olur.kargo parası ne tutar..com dan mail ataarsan sevinirim...bekliyorum acill cevap yazamısın.35 alıyorum tamam.

merhaba ben antalyadayım yürüteçe ihtiyacım var kaç olur.kargo parası ne tutar..com dan mail ataarsan sevinirim...bekliyorum acill cevap yazamısın.35 alıyorum tamam.

Kargoyla yenisinin parasına gelir o yüzden sadece istanbul içi satıyorum ilginize teşekkürler umarım istediğiniz gibi birşey bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…