• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları baston grubu araba tavsiyeleriniz

ecrin1001

BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
10.386
15
208
Diğer
ben baston grubu arabalardan düşnüüyorum çünkü bebişim ocakda dogacak muhtemelen araba kullanmaya mayıs gibi başlarım birde baston dışındakileri pek begenmiyorum..
graco ve jeep markanın bir modellerini begendim..kaliteli çok özellikli baston araba tavsiyelerinizi bekliyorum...
birde arabalarını nezaman aldınız bebişlerinizin ben bikaç haftaya kadar almak istiyorum...

selam insallah ben de ocak ayinda bebeğime kavusucagım:))ama biz hicbir sey bakamıyoruz henuz her karnim agirdiginda korkuyorum:(

arkadasim kesinlikle macleren almamı soyluyor cok hafifmiş ve tam yatar pozisyonda da kullanılabiliyormus.cok memnun bir bakin derim
sağlıkla bebeklerimize kavusmamız dileğiyle:))

canım neden bu kadar acele ediyosun birde mayıs gibi kullanacakmışsın daha çooook var şimdi bişey alsan bile belki o zamana kadar pişman olursun bence biraz daha bekle hem bol bol araba görüp tecrübe edersin.hayırlı doğumlar a.s.

Ben de maclaren kullanıyorum, gerçekten çok hafif, bir de kolay katlanıyor. Tamamen yatan modelinden almıştım, ilk günden itibaren kullanılabiliyor. Ön barı yok ama kemer sistemi çok iyi olduğundan bunun eksikliğini hissetmedik. Tavsiye edebilirim...

canım kraft çok hafif va yaz kış kullanabilirsin... sakın ha ağır hantal bişi alma derim ,benim canım çok yandı...yanlış seçimler sonucu 3 yaşına kadar 4 araba değiştirdim:( 2 kez kullanıp yeni aldım hep..birde mascot marka var o sadece yazlık ,görüntüde oyuncak gibi dersin ama inan beni bile taşıdı :)) ve onun fiatı da çok uygun ...

bizde çok araştırdık jeep firması kapanmış artık getirmiyor graco' nunda eskiden gelmiş ürünleri piyasada çok var.modeller güzel ama daha sonraki problemlerde servisi yokmuş bunu tabi satan söylemiyor .geçenlede yeğenim www.demelibebe.com da camino marka baston travel aldı hafif ve kullanışlı çok memnun .hem oto koltuğu var hemde bastonun sırtı tamamen yatıyor aynı jeep' inki gibi.

bizde çok araştırdık jeep firması kapanmış artık getirmiyor graco' nunda eskiden gelmiş ürünleri piyasada çok var.modeller güzel ama daha sonraki problemlerde servisi yokmuş bunu tabi satan söylemiyor .geçenlede yeğenim www.demelibebe.com da camino marka baston travel aldı hafif ve kullanışlı çok memnun .hem oto koltuğu var hemde bastonun sırtı tamamen yatıyor aynı jeep' inki gibi.

caminoya bende baktım hatta adam son kaldı 300 e al sezonda 450 den aşagı vermöedim dedi.ama bilmiyorum kafama takıldı çok basit gibi geldi bana tekerlekleri falan...

baby 2 go proton kullanıyorum, memnunum. sırtı tamamen yatıyor, çift yönlü(ki bu bence çok önemli) ve çok hafif.230'a almıştım bir ay önce.

chicco lite way modelini kuzenım kullanıp cok memnun kaldıgını soyledıgı ıcın bende aldım ama henuz kullanmadıgım ıcın kendı fıkrımı soyleyemeyecegım

oğlum mayıs doğumlu çook araştırdıktan sonra sonunda chicconun lite way modelini aldım hem modern görünüşlü şık duruyor hem hafif kullanımı çok basit hem fiyatı uygun . ilk andan itibaren rahatça kullanabilirsin ki mayısta diosun ozamana hayda hayda işini görür rahatlıkla. kullanıyorum memnunum tawsiye ederim. 2yılda garantisi war
bebeğine sağlıkla kawuşman dileğiyle

Back