• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baştan sona Ameliyat sürecim :) 325 cc kas altı dual plan mentor marka

masal88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
659
843
103
İstanbul
Yaklaşık 10 gün önce Op.Dr İlkay Hüthüt'le bir görüşmemiz oldu...Onun öncesinde 4 yıl önce doktor araştırmalarım başlamıştı 2 doktorla görüştüm bunlar Hasan Fındık ve Barış Çakır...Hasan Fındık çok canayakın sıcakkanlı bir doktor hastalarının da ondan memnun olduğunu duyuyorum....Fakat kas altı yapacağız 2 gün sonra işe başlarsın yaparız hallederiz diye konuşunca pek tatmin olamadım o yüzden eledim ama ama hekimliğine diyeceğim yok ameliyat sonuçları çok güzel...Belki tez canlılığından kaynaklanmıştır tutumu:) Sonra Barış Çakırla görüştüm o zamanlar 47-48 kilolardaydım çok zayıfsın canım dedi sana protez takarsak hissedilir biraz kilo al öyle konuşalım dedi...Bir de Barış Bey damla protezden yana olduğu için eledim kafamda ama çok tatlı çok sevecen bir doktor....Sonra bu olayı rafa kaldırdım ameliyattan çok doktor seçme süreci daha sancılı...Gel zaman git zaman ben tabi yine tahta göğsümden şikayetçiyim yine kafama koydum...4 yıl sonra burdan forumdan doktor tavsiyesi istedim burdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine İlkay beyle görüştüm etkileşimimiz çok iyiydi...Sağolsun hep benim isteklerime göre hareket etti...Boy 165 53 kg ım...Açılışı 275 cc ile yaptı küçük buldum 300 olsun dedim...Bana masasının üzerinde duran protezlerden verdi al dedi sende kalsın bende çok var ameliyat günü getirirsin:)) verdiği protez 250 cc idi...Dedim 300 de küçük olur 325 veya üstü olsun..Ayrıca forumda herkes mutlaka 300 ve üstü isteyin diyordu onları da dinledim sonradan pişman olmamak adına doktoruma bu talebimi belirttim mesajlarla taciz ettim hocam 325 veya üstü olsun dedim...Ben istediğini takarım ama doğal dursun istiyorum dedi ama o dedikçe ben nolur hocam dedim ısrar ettim :))) Çok sabırlı ve anlayışlı bir doktor başkası olsa vetoyu yerdim valla ::))) Neyse ameliyattan bir gün önce aradı ertesi gün 07.30 da geliyorsun 00.00 dan sonra yiyip içmiyorsun dedi...Gelirken yanımda ne getireyim dedim rahat kıyafetler getir dedi...Malesef ben alt üst dar esofman giydim pijama takımları cok itici geldi almadım :)))Ama siz alın önden düğmeli değil de mümkünse önden fermuarlı olsun...Altınız bol olsun lavabo ihtiyacınızı karsılarken yakınınızdan yardım alabılırsınız dar olunca indirmesi kaldırması zor oluyor....Ameliyata giderken saçlarınızı toplattırıp bonenin içine koyduruyorlar kancasız lastik alın yanınıza...Bende kancalı vardı onu kullandırmadılar alelade bir topuz yapıp bonenin içine resmen tıktım saçlarımı....Makyajsız ojesız gıdın makyajı sılıyorlar...Kı bende makyaj yoktu sadece renklı gunes koruyucu vardı fondöten gıbı,onu sıldıler..Benim gibi laptop götürmeyin kullanamıyorsunuz :)) Odanızda zaten tv oluyor canınız sıkılmıyor...Ayakkabılarınızı kullanmıyorsunuz hastaneden size terlik veriyorlar...Ayrıca tavsiyem benim gibi kotla fln gıtmeyın esofmanınızla spor ayakkabınızla gıdın cıkısta zaten kıyafetınızı degıstırmeye halınız olmuyor agrıdan sancıdan...benım gıbı esofmanın uzerıne cızme gıymek zorunda kalırsınız yoksa :D agrıdan nasıl göründüğüm umrumda bile değildi...Saç baş dağınık,sürekli uyuyup uyanmaktan gözler şişik,çekik bir halde takaşi gibiydim valla :D Sonra odama geçtim damar yolum açıldı...Anestezi doktoru geldi bir kaç soru sordu...Bir hastalıgınız var mı?daha önce ameliyat oldunuz mu?herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz v.s v.s Bu testi de geçince doktorunuz geliyor ameliyat öncesi bir konuşma ve çizimleriniz yapılıyor...Sonra ameliyat önlüğü veriyorlar saçlarınıza bone...sedyeyle odanızdan alıyorlar...Ameliyata giderken ben az kalsın ağlıyordum annem beni öpüp uğurladığında..Yapma kızım dedim sonra annem daha kötü olacak kadın zaten senaryoyu yazmış...Ameliyatta sana bişe olursa napıcam millete ne dicem iyiki babana söyledik fln kadın beni sağ beklemiyor bir yandan da hahah :D :D Neyse ameliyathaneye girdim bir iltifatlar bir ilgi anlatamam dersiniz ki Adriana Lima ameliyata giriyor ama bildiğiniz şaziment abla kıvamındayım orda :D Neyse ben bir yandan iltifatlara o sizin güzelliğiniz o sizin güzel görüşünüz v.s v.s derken bir baktım koluma bişe enjekte ettiler ben gitmişim :)))))))) Sedyeyle asansörden çıkarırlarken uyandım kımsenın benı uyandırdıgını hatırlamıyorum...Uyandım odama aldılar müthiş bir ağırlık ve 2 tane çıkıntı artı bandajlar...Hemşire yatağıma yatırırken kaç cc demişim 325 demiş ohh be demişim yatmışım :D Ayrıca ben ameliyattan çıktıktan sonra doktorum gelmiş çok başarılı bir ameliyattı annesi korkma demiş moral vermiş sagolsun...Sonra uyandım bir ağrı bir gerginlik bir baskı hissi göğüs kafesimde...Hemen ağrı kesici yaptılar...Mecidiyeköy Çevre Hastanesinde oldum....O hemşireleri temizlik personellerini özel mi seçmişler anlamadım hepsi o kadar candan o kadar iyiki...Ailemden biri gibi davrandılar...Çok çok memnun kaldım hastaneden ayrılırken sırf hemsirelerden ayrılıyorum diye üzüldüm...Acayip bir konfor yaşattılar bana...İlk gün her gelen hemsireye agrı kesici yaptırdım:D Satte bir agrı kesici yaptırdım diyebilirim ilk gün...İçim dışım agrı kesici oldu...Damardan veriyorlar oh ağrılar hafifliyor :D Çoğalınca bir daha....Sonra ilk ayaga kalkısım tuvalet ihtiyacım için oldu...Yürümekten ayaga kalkmaktan cok çekiniyordum ama çok iyi geliyor...Mutlaka bol bol yürüyün hastanede hemsire eşliğinde dolasın açılıyorsunuz...Yataga bagımlı kalmayın...ameliyatım 2 saati bulmuş...İlk gün hastanede kaldım 2. gün de aksam 8 de fln çıktım...Doktorum iyice dinlen hangi saatte istersen o zaman çıkarsın dedi...Akşam çıktık taksiyle biraz geride indim 5-6 dakika kadar yürüdüm ve çok iyi geldi...Şimdi evimde istirahatteyim...Çarşamba günü bandajlar çıkacak...Şuan biraz ayrıklar 2 ayrı cumhuriyet gibi :D Birleşmesini bekliyorum:)) Rabbim bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla...bana da acil şifalar versin ağrılarım dinsin çabucak iyileşeyim...Forumda bana yardımcı olan albümünü benimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler iyiki varsınız <3

Coook geçmiş olsun ve gözün aydın. İlk iş bol bol , çeşit çeşit:KK31: almak olsun. Darısı isteyen herkesin başına. Ben de bir ara çok düşünüyordum ama vazgeçtim. Kabullendim ama dert etmiyorum.

Coook geçmiş olsun ve gözün aydın. İlk iş bol bol , çeşit çeşit:KK31: almak olsun. Darısı isteyen herkesin başına. Ben de bir ara çok düşünüyordum ama vazgeçtim. Kabullendim ama dert etmiyorum.
Amin canım..Ainen ilk iş o zaten...Dert etmiyorsan hiç yaptırma..Ben azıcık dokum bile olsa yaptırmazdım ama tahta gibiydim psikolojimi etkiliyordu artık..Zorunlu anlayacağın :)

Maşallah hayırlı olsun cicislerin :)
Yazın çok faydalı oldu teşekkürler :)

Keşke bunu bende basarabilsem :(

Yaklaşık 10 gün önce Op.Dr İlkay Hüthüt'le bir görüşmemiz oldu...Onun öncesinde 4 yıl önce doktor araştırmalarım başlamıştı 2 doktorla görüştüm bunlar Hasan Fındık ve Barış Çakır...Hasan Fındık çok canayakın sıcakkanlı bir doktor hastalarının da ondan memnun olduğunu duyuyorum....Fakat kas altı yapacağız 2 gün sonra işe başlarsın yaparız hallederiz diye konuşunca pek tatmin olamadım o yüzden eledim ama ama hekimliğine diyeceğim yok ameliyat sonuçları çok güzel...Belki tez canlılığından kaynaklanmıştır tutumu:) Sonra Barış Çakırla görüştüm o zamanlar 47-48 kilolardaydım çok zayıfsın canım dedi sana protez takarsak hissedilir biraz kilo al öyle konuşalım dedi...Bir de Barış Bey damla protezden yana olduğu için eledim kafamda ama çok tatlı çok sevecen bir doktor....Sonra bu olayı rafa kaldırdım ameliyattan çok doktor seçme süreci daha sancılı...Gel zaman git zaman ben tabi yine tahta göğsümden şikayetçiyim yine kafama koydum...4 yıl sonra burdan forumdan doktor tavsiyesi istedim burdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine İlkay beyle görüştüm etkileşimimiz çok iyiydi...Sağolsun hep benim isteklerime göre hareket etti...Boy 165 53 kg ım...Açılışı 275 cc ile yaptı küçük buldum 300 olsun dedim...Bana masasının üzerinde duran protezlerden verdi al dedi sende kalsın bende çok var ameliyat günü getirirsin:)) verdiği protez 250 cc idi...Dedim 300 de küçük olur 325 veya üstü olsun..Ayrıca forumda herkes mutlaka 300 ve üstü isteyin diyordu onları da dinledim sonradan pişman olmamak adına doktoruma bu talebimi belirttim mesajlarla taciz ettim hocam 325 veya üstü olsun dedim...Ben istediğini takarım ama doğal dursun istiyorum dedi ama o dedikçe ben nolur hocam dedim ısrar ettim :))) Çok sabırlı ve anlayışlı bir doktor başkası olsa vetoyu yerdim valla ::))) Neyse ameliyattan bir gün önce aradı ertesi gün 07.30 da geliyorsun 00.00 dan sonra yiyip içmiyorsun dedi...Gelirken yanımda ne getireyim dedim rahat kıyafetler getir dedi...Malesef ben alt üst dar esofman giydim pijama takımları cok itici geldi almadım :)))Ama siz alın önden düğmeli değil de mümkünse önden fermuarlı olsun...Altınız bol olsun lavabo ihtiyacınızı karsılarken yakınınızdan yardım alabılırsınız dar olunca indirmesi kaldırması zor oluyor....Ameliyata giderken saçlarınızı toplattırıp bonenin içine koyduruyorlar kancasız lastik alın yanınıza...Bende kancalı vardı onu kullandırmadılar alelade bir topuz yapıp bonenin içine resmen tıktım saçlarımı....Makyajsız ojesız gıdın makyajı sılıyorlar...Kı bende makyaj yoktu sadece renklı gunes koruyucu vardı fondöten gıbı,onu sıldıler..Benim gibi laptop götürmeyin kullanamıyorsunuz :)) Odanızda zaten tv oluyor canınız sıkılmıyor...Ayakkabılarınızı kullanmıyorsunuz hastaneden size terlik veriyorlar...Ayrıca tavsiyem benim gibi kotla fln gıtmeyın esofmanınızla spor ayakkabınızla gıdın cıkısta zaten kıyafetınızı degıstırmeye halınız olmuyor agrıdan sancıdan...benım gıbı esofmanın uzerıne cızme gıymek zorunda kalırsınız yoksa :KK70: agrıdan nasıl göründüğüm umrumda bile değildi...Saç baş dağınık,sürekli uyuyup uyanmaktan gözler şişik,çekik bir halde takaşi gibiydim valla :KK70: Sonra odama geçtim damar yolum açıldı...Anestezi doktoru geldi bir kaç soru sordu...Bir hastalıgınız var mı?daha önce ameliyat oldunuz mu?herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz v.s v.s Bu testi de geçince doktorunuz geliyor ameliyat öncesi bir konuşma ve çizimleriniz yapılıyor...Sonra ameliyat önlüğü veriyorlar saçlarınıza bone...sedyeyle odanızdan alıyorlar...Ameliyata giderken ben az kalsın ağlıyordum annem beni öpüp uğurladığında..Yapma kızım dedim sonra annem daha kötü olacak kadın zaten senaryoyu yazmış...Ameliyatta sana bişe olursa napıcam millete ne dicem iyiki babana söyledik fln kadın beni sağ beklemiyor bir yandan da hahah :KK70: :KK70: Neyse ameliyathaneye girdim bir iltifatlar bir ilgi anlatamam dersiniz ki Adriana Lima ameliyata giriyor ama bildiğiniz şaziment abla kıvamındayım orda :KK70: Neyse ben bir yandan iltifatlara o sizin güzelliğiniz o sizin güzel görüşünüz v.s v.s derken bir baktım koluma bişe enjekte ettiler ben gitmişim :)))))))) Sedyeyle asansörden çıkarırlarken uyandım kımsenın benı uyandırdıgını hatırlamıyorum...Uyandım odama aldılar müthiş bir ağırlık ve 2 tane çıkıntı artı bandajlar...Hemşire yatağıma yatırırken kaç cc demişim 325 demiş ohh be demişim yatmışım :KK70: Ayrıca ben ameliyattan çıktıktan sonra doktorum gelmiş çok başarılı bir ameliyattı annesi korkma demiş moral vermiş sagolsun...Sonra uyandım bir ağrı bir gerginlik bir baskı hissi göğüs kafesimde...Hemen ağrı kesici yaptılar...Mecidiyeköy Çevre Hastanesinde oldum....O hemşireleri temizlik personellerini özel mi seçmişler anlamadım hepsi o kadar candan o kadar iyiki...Ailemden biri gibi davrandılar...Çok çok memnun kaldım hastaneden ayrılırken sırf hemsirelerden ayrılıyorum diye üzüldüm...Acayip bir konfor yaşattılar bana...İlk gün her gelen hemsireye agrı kesici yaptırdım:KK70: Satte bir agrı kesici yaptırdım diyebilirim ilk gün...İçim dışım agrı kesici oldu...Damardan veriyorlar oh ağrılar hafifliyor :KK70: Çoğalınca bir daha....Sonra ilk ayaga kalkısım tuvalet ihtiyacım için oldu...Yürümekten ayaga kalkmaktan cok çekiniyordum ama çok iyi geliyor...Mutlaka bol bol yürüyün hastanede hemsire eşliğinde dolasın açılıyorsunuz...Yataga bagımlı kalmayın...ameliyatım 2 saati bulmuş...İlk gün hastanede kaldım 2. gün de aksam 8 de fln çıktım...Doktorum iyice dinlen hangi saatte istersen o zaman çıkarsın dedi...Akşam çıktık taksiyle biraz geride indim 5-6 dakika kadar yürüdüm ve çok iyi geldi...Şimdi evimde istirahatteyim...Çarşamba günü bandajlar çıkacak...Şuan biraz ayrıklar 2 ayrı cumhuriyet gibi :KK70: Birleşmesini bekliyorum:)) Rabbim bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla...bana da acil şifalar versin ağrılarım dinsin çabucak iyileşeyim...Forumda bana yardımcı olan albümünü benimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler iyiki varsınız <3
Mrb yazınızı okudum Baştan sona bende 15 Şubat Çarşamba oldum 54 kg boy 1.58 275 uygun gördü doktor göğüs kafesi çevresi de önemli tabiii bende çok büyük bişey olsun istemedim açıkcası minyon tipiyim çünkü 2 oğlum var emzirmeden dolayı doku kaybı oldu 2 senedir aklımdaydı busene kesin kararlıydım ve oldum ilk gün Ağrı'm vardı bugun 3. Günüm ve azaldı biraz gerginlik var sadece hayırlı olsun ve geçmiş olsun ayrıca Size Bi sorum olacaktı sizede göğüsleriniz biraz ayrık gibi geliyor mu doktor Zaman'la birleşir Dedi Bi sormak istedim Sizede Tşk ederim şimdiden

Mrb yazınızı okudum Baştan sona bende 15 Şubat Çarşamba oldum 54 kg boy 1.58 275 uygun gördü doktor göğüs kafesi çevresi de önemli tabiii bende çok büyük bişey olsun istemedim açıkcası minyon tipiyim çünkü 2 oğlum var emzirmeden dolayı doku kaybı oldu 2 senedir aklımdaydı busene kesin kararlıydım ve oldum ilk gün Ağrı'm vardı bugun 3. Günüm ve azaldı biraz gerginlik var sadece hayırlı olsun ve geçmiş olsun ayrıca Size Bi sorum olacaktı sizede göğüsleriniz biraz ayrık gibi geliyor mu doktor Zaman'la birleşir Dedi Bi sormak istedim Sizede Tşk ederim şimdiden
Teşekkür ederim canım 1 gün arayla ameliyat olmuşuz...Geçmiş olsun senin de hayırlı olsun ağrısız sızısız atlatırız inşallah bu süreci...Emzirmeden dolayı doku kaybı olduysa yine de dokun vardır o yüzden 275 sana yeterli gelmiştir ama benim dokum yoktu malesef o yüzden 325 istedim...Benim de şuan gerginlik ve ağrım daha azaldı antibiyotik ve 6 saatte bir ağrı kesici alıyorum çarşamba da bandajlarım çıkacak...Şuan benim de ayrık doktoruma ağrıdan soramadım ama burda okuduguma göre zamanla birleşecek diye düşünüyorum şuan daha çok yeniyiz canım bence ondan :) zaten doktorunda zamanla birleşeceğini söylemiş...Hiç onları şuan kafana takma iyileşmeye bak :)

4 doğumdan sonra daha fazla acı çekmek istemiyorum. Aman silikonlu sütyenler kullanırız olur biter :) .
Açıkçası gerçekten acılı ve sabır isteyen ilk 4 gün düşünüldüğü kadar kolay değil bende daha basit Die düşünüyordum ameliyat 1.5 saat sürüyor sezeryan olmuş biri olarak hangisi zor diyorsanız göğüs büyütme. Daha Zor bence 4 çocuk varsa daha sıkıntılı tabii onlarla biri ilgilenmeli bu süreçte sizin için sütyen kullanmak en doğru karar

Açıkçası gerçekten acılı ve sabır isteyen ilk 4 gün düşünüldüğü kadar kolay değil bende daha basit Die düşünüyordum ameliyat 1.5 saat sürüyor sezeryan olmuş biri olarak hangisi zor diyorsanız göğüs büyütme. Daha Zor bence 4 çocuk varsa daha sıkıntılı tabii onlarla biri ilgilenmeli bu süreçte sizin için sütyen kullanmak en doğru karar
Ayy yok ne yardımcı ne birşey. Ben de bir sezaryen geçirdim diğerleri normal oldu. Ben atlatamam o süreci. Değil keyfi, ihtiyacım olan ameliyatı bile olamıyorum. Varis ve bileklerim de sinir sıkışması var ameliyat şart ama sonraki süreci dinlenerek geçiremeyeceğim için olmuyorum. Çünkü daha kötü olurum dinlenmezsem.

Aynen öle olur çocuklar olunca insan iki kere düşünüyor herşeyi benim iki oğlum var 11 ve 7 yaşlarında böle durumlarda ya annem lerde kalıyorlar yada o bize geliyor görümce kayınvalide yok vefat etti görümcelerin. Kendine hayrı yok kimsesizlik zor oluyor mecburi durumlarda sizin çocuklarında ikisi küçüktür hrlde öle geldi bana Allah büyük neyapalım derdi veren dermanı da verir Die düşünmek ten başka çare yok

Yaklaşık 10 gün önce Op.Dr İlkay Hüthüt'le bir görüşmemiz oldu...Onun öncesinde 4 yıl önce doktor araştırmalarım başlamıştı 2 doktorla görüştüm bunlar Hasan Fındık ve Barış Çakır...Hasan Fındık çok canayakın sıcakkanlı bir doktor hastalarının da ondan memnun olduğunu duyuyorum....Fakat kas altı yapacağız 2 gün sonra işe başlarsın yaparız hallederiz diye konuşunca pek tatmin olamadım o yüzden eledim ama ama hekimliğine diyeceğim yok ameliyat sonuçları çok güzel...Belki tez canlılığından kaynaklanmıştır tutumu:) Sonra Barış Çakırla görüştüm o zamanlar 47-48 kilolardaydım çok zayıfsın canım dedi sana protez takarsak hissedilir biraz kilo al öyle konuşalım dedi...Bir de Barış Bey damla protezden yana olduğu için eledim kafamda ama çok tatlı çok sevecen bir doktor....Sonra bu olayı rafa kaldırdım ameliyattan çok doktor seçme süreci daha sancılı...Gel zaman git zaman ben tabi yine tahta göğsümden şikayetçiyim yine kafama koydum...4 yıl sonra burdan forumdan doktor tavsiyesi istedim burdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine İlkay beyle görüştüm etkileşimimiz çok iyiydi...Sağolsun hep benim isteklerime göre hareket etti...Boy 165 53 kg ım...Açılışı 275 cc ile yaptı küçük buldum 300 olsun dedim...Bana masasının üzerinde duran protezlerden verdi al dedi sende kalsın bende çok var ameliyat günü getirirsin:)) verdiği protez 250 cc idi...Dedim 300 de küçük olur 325 veya üstü olsun..Ayrıca forumda herkes mutlaka 300 ve üstü isteyin diyordu onları da dinledim sonradan pişman olmamak adına doktoruma bu talebimi belirttim mesajlarla taciz ettim hocam 325 veya üstü olsun dedim...Ben istediğini takarım ama doğal dursun istiyorum dedi ama o dedikçe ben nolur hocam dedim ısrar ettim :))) Çok sabırlı ve anlayışlı bir doktor başkası olsa vetoyu yerdim valla ::))) Neyse ameliyattan bir gün önce aradı ertesi gün 07.30 da geliyorsun 00.00 dan sonra yiyip içmiyorsun dedi...Gelirken yanımda ne getireyim dedim rahat kıyafetler getir dedi...Malesef ben alt üst dar esofman giydim pijama takımları cok itici geldi almadım :)))Ama siz alın önden düğmeli değil de mümkünse önden fermuarlı olsun...Altınız bol olsun lavabo ihtiyacınızı karsılarken yakınınızdan yardım alabılırsınız dar olunca indirmesi kaldırması zor oluyor....Ameliyata giderken saçlarınızı toplattırıp bonenin içine koyduruyorlar kancasız lastik alın yanınıza...Bende kancalı vardı onu kullandırmadılar alelade bir topuz yapıp bonenin içine resmen tıktım saçlarımı....Makyajsız ojesız gıdın makyajı sılıyorlar...Kı bende makyaj yoktu sadece renklı gunes koruyucu vardı fondöten gıbı,onu sıldıler..Benim gibi laptop götürmeyin kullanamıyorsunuz :)) Odanızda zaten tv oluyor canınız sıkılmıyor...Ayakkabılarınızı kullanmıyorsunuz hastaneden size terlik veriyorlar...Ayrıca tavsiyem benim gibi kotla fln gıtmeyın esofmanınızla spor ayakkabınızla gıdın cıkısta zaten kıyafetınızı degıstırmeye halınız olmuyor agrıdan sancıdan...benım gıbı esofmanın uzerıne cızme gıymek zorunda kalırsınız yoksa :KK70: agrıdan nasıl göründüğüm umrumda bile değildi...Saç baş dağınık,sürekli uyuyup uyanmaktan gözler şişik,çekik bir halde takaşi gibiydim valla :KK70: Sonra odama geçtim damar yolum açıldı...Anestezi doktoru geldi bir kaç soru sordu...Bir hastalıgınız var mı?daha önce ameliyat oldunuz mu?herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz v.s v.s Bu testi de geçince doktorunuz geliyor ameliyat öncesi bir konuşma ve çizimleriniz yapılıyor...Sonra ameliyat önlüğü veriyorlar saçlarınıza bone...sedyeyle odanızdan alıyorlar...Ameliyata giderken ben az kalsın ağlıyordum annem beni öpüp uğurladığında..Yapma kızım dedim sonra annem daha kötü olacak kadın zaten senaryoyu yazmış...Ameliyatta sana bişe olursa napıcam millete ne dicem iyiki babana söyledik fln kadın beni sağ beklemiyor bir yandan da hahah :KK70: :KK70: Neyse ameliyathaneye girdim bir iltifatlar bir ilgi anlatamam dersiniz ki Adriana Lima ameliyata giriyor ama bildiğiniz şaziment abla kıvamındayım orda :KK70: Neyse ben bir yandan iltifatlara o sizin güzelliğiniz o sizin güzel görüşünüz v.s v.s derken bir baktım koluma bişe enjekte ettiler ben gitmişim :)))))))) Sedyeyle asansörden çıkarırlarken uyandım kımsenın benı uyandırdıgını hatırlamıyorum...Uyandım odama aldılar müthiş bir ağırlık ve 2 tane çıkıntı artı bandajlar...Hemşire yatağıma yatırırken kaç cc demişim 325 demiş ohh be demişim yatmışım :KK70: Ayrıca ben ameliyattan çıktıktan sonra doktorum gelmiş çok başarılı bir ameliyattı annesi korkma demiş moral vermiş sagolsun...Sonra uyandım bir ağrı bir gerginlik bir baskı hissi göğüs kafesimde...Hemen ağrı kesici yaptılar...Mecidiyeköy Çevre Hastanesinde oldum....O hemşireleri temizlik personellerini özel mi seçmişler anlamadım hepsi o kadar candan o kadar iyiki...Ailemden biri gibi davrandılar...Çok çok memnun kaldım hastaneden ayrılırken sırf hemsirelerden ayrılıyorum diye üzüldüm...Acayip bir konfor yaşattılar bana...İlk gün her gelen hemsireye agrı kesici yaptırdım:KK70: Satte bir agrı kesici yaptırdım diyebilirim ilk gün...İçim dışım agrı kesici oldu...Damardan veriyorlar oh ağrılar hafifliyor :KK70: Çoğalınca bir daha....Sonra ilk ayaga kalkısım tuvalet ihtiyacım için oldu...Yürümekten ayaga kalkmaktan cok çekiniyordum ama çok iyi geliyor...Mutlaka bol bol yürüyün hastanede hemsire eşliğinde dolasın açılıyorsunuz...Yataga bagımlı kalmayın...ameliyatım 2 saati bulmuş...İlk gün hastanede kaldım 2. gün de aksam 8 de fln çıktım...Doktorum iyice dinlen hangi saatte istersen o zaman çıkarsın dedi...Akşam çıktık taksiyle biraz geride indim 5-6 dakika kadar yürüdüm ve çok iyi geldi...Şimdi evimde istirahatteyim...Çarşamba günü bandajlar çıkacak...Şuan biraz ayrıklar 2 ayrı cumhuriyet gibi :KK70: Birleşmesini bekliyorum:)) Rabbim bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla...bana da acil şifalar versin ağrılarım dinsin çabucak iyileşeyim...Forumda bana yardımcı olan albümünü benimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler iyiki varsınız <3
Ya çok hossunuz :) ne kadar tatlı bi anlatimdi öyle :) hiç sıkılmadan okudum :) çok geçmiş olsun şimdi daha iyisinizdir inşallah.darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah

O
Amin canım..Ainen ilk iş o zaten...Dert etmiyorsan hiç yaptırma..Ben azıcık dokum bile olsa yaptırmazdım ama tahta gibiydim psikolojimi etkiliyordu artık..Zorunlu anlayacağın :)
O tahta gibi olanlardan biri de benim :( aynen yaa ne özgüven kaldı ne bisey

Ya çok hossunuz :) ne kadar tatlı bi anlatimdi öyle :) hiç sıkılmadan okudum :) çok geçmiş olsun şimdi daha iyisinizdir inşallah.darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
Teşekkür ederim bitanem o senden bana yansıyandir evet cnm smdi daha iyiyim şuan kendi dokummus,hiç ameliyat olmamışım gibi hissediyorum...Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla canim

Teşekkür ederim bitanem o senden bana yansıyandir evet cnm smdi daha iyiyim şuan kendi dokummus,hiç ameliyat olmamışım gibi hissediyorum...Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla canim
Merhaba, siz de dual plan ameliyat olmuşsunuz. Acaba göğüs altından protezi hissediyo musunuz? Bana doktor dual plan yapacağını söyledi ama çoğu kişiden protezin alttan hissedildiğini duyunca acaba tamamen kas altı mı olmalı diye düşündüm

Merhaba, siz de dual plan ameliyat olmuşsunuz. Acaba göğüs altından protezi hissediyo musunuz? Bana doktor dual plan yapacağını söyledi ama çoğu kişiden protezin alttan hissedildiğini duyunca acaba tamamen kas altı mı olmalı diye düşündüm
Meraba canım.Ben kesinlikle hissetmiyorum protezi alttan.Eğer çok zayıfsan hissedermişsin çok zayıf oldugum dönemde Barış Çakır a gıtmıstım ılk olarak bana kızma canım ama cok zayıfsın sana bu amelıyatı suan yapsam protezı hıssedersın demıstı.Bana bıraz kılo al oyle yapalım daha guzel olur demıstı sagolsun cok kıbar bır sekılde benı gerıcevırmıstı para ıcın amelıyat etmedı

Back
X