Sivilceli Ciltler başsız sizvilce :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
mrb. arkadaşlar 19 yaşındayım ve fazla olmasa da sivilcelerim çıkıyor çene çevrem de özellikle ve bu sivilciler başız ağrımasını bıraktım geçmiyo da. ne yapabilirim?? bi de sivilce izlerim var tabi bunlar için ne apabilirim? sizler ne yapıyosunuz??????

mrb. arkadaşlar 19 yaşındayım ve fazla olmasa da sivilcelerim çıkıyor çene çevrem de özellikle ve bu sivilciler başız ağrımasını bıraktım geçmiyo da. ne yapabilirim?? bi de sivilce izlerim var tabi bunlar için ne apabilirim? sizler ne yapıyosunuz??????

bende çok çektim canım bu sivilcelerden.şöle bişey yapıyodum ben ara arada hala yapıyorum.yeşil elmalar varya hani golden elmada diyolar.onu al biraz kes kabuğuyla sivilcenin üzerine koy kurumaya başlayınca elmayı biraz sıkıştır suyu çıksın yine sivilce üzerine koy inanki 2 saat içinde şişlik falan kalmıyo :KK34:
bide yüzünü gül suyuyla sil hergün pamuka koyup :KK49:

Yatmadan önce sivilcenin üstüne sarımsak sür sabaha şişknliğin indiğini görceksn 2 3 gün dene bunu çok yapma çnkü sarımsak yüzde tüylenme yapıyor

şişlik indi evet ama kabuk bağladı onu da kopartmıyorum ama geçmiyoo. kopartıım da geçmiyo iz oldu. ister istemez elimiz değiyo bi de.

şişlik indi evet ama kabuk bağladı onu da kopartmıyorum ama geçmiyoo. kopartıım da geçmiyo iz oldu. ister istemez elimiz değiyo bi de.

ben böle durumda pudra sürüyorum yüzüme ince kabul yapıyo onu kopartıyorumsonra makyaj yapınca kabuklu görünüm olmuyo :KK31:

ben böle durumda pudra sürüyorum yüzüme ince kabul yapıyo onu kopartıyorumsonra makyaj yapınca kabuklu görünüm olmuyo :KK31:

ben de koparyodum önceden baktım izi kalıo tuttum kendimi 5 gündür ellemyrm:KK52: e makyajda yapmıyorum ki ben izi duruyo yani:KK49:

Sen yinede elleme sivilceyi gerçi insanın sinirlerini bozuyo ama sakın dokunma :KK70: bendede çok olurdu ama zamanla geçiyo emin ol .. yani hep orda kalcak değil :KK70:

artıkkk çok geçç koparttım :26: bakkala giderken bile demek :)ben özel günlerde bile pek yapmam ama zararlı ya bence bu kadar yapmayınn ( ben beceremyrum die sylüyorum :KK1: )

artıkkk çok geçç koparttım :26: bakkala giderken bile demek :)ben özel günlerde bile pek yapmam ama zararlı ya bence bu kadar yapmayınn ( ben beceremyrum die sylüyorum :KK1: )

liseden beri göz kalemsiz dışarı çıkmam buda yaklaşık olarak 7-8 sene oluyo :KK52:
ama dikkat ediyorum makyaj malzemesi herşeyi kullanmam göz kalemide öle bide bakımda yaparım bide fondöten kesinlikle kullanmam kullanmamda bundan sonra pudra candır kandır :KK12::KK12::KK12:

valla ben baya bi öğrendim ilk rimel sürdüğümde gözüme sokmuştum kabul ediyorum :KK53:

netten gözüne güzel görünün bi makyaj seç videoları oluyo onlar ne yapıyosa aynısını yap bayramda bi kere makyajımı öle yaptım millet şaştı kaldı :KK52::KK52:

liseden beri göz kalemsiz dışarı çıkmam buda yaklaşık olarak 7-8 sene oluyo :KK52:
ama dikkat ediyorum makyaj malzemesi herşeyi kullanmam göz kalemide öle bide bakımda yaparım bide fondöten kesinlikle kullanmam kullanmamda bundan sonra pudra candır kandır :KK12::KK12::KK12:

valla ben baya bi öğrendim ilk rimel sürdüğümde gözüme sokmuştum kabul ediyorum :KK53:

netten gözüne güzel görünün bi makyaj seç videoları oluyo onlar ne yapıyosa aynısını yap bayramda bi kere makyajımı öle yaptım millet şaştı kaldı :KK52::KK52:

Alaallahhhh yetenek olunca başka oluyo demek :KK1: gözüme hayatta bişey süremem gıdıklanıyo :) pudra konusunda tavsiye alabilirim zira düşünmekteyim kullanmak konusunda. fondoten sürmeden pudra sürülmez benm bildiim ?

Alaallahhhh yetenek olunca başka oluyo demek :KK1: gözüme hayatta bişey süremem gıdıklanıyo :) pudra konusunda tavsiye alabilirim zira düşünmekteyim kullanmak konusunda. fondoten sürmeden pudra sürülmez benm bildiim ?

benim bi arkadşımda gözün uç kısmında bi benek gibi bişey varya oraya bişey sürmeye korkardı :KK52:
alışıyosu.mesela ben ilk pudramı ünv 1 de sürdüm o da Catherine Arley Silky Touch 7 noydu taki 1 sene öncesine kadr bunu kullandım.ama şimdi Alix Avien Paris kullanıyorum.çok memnunum biraz pahalı diğerine göre ben geçen sene indirmdeydi 25 tlye almıştım.ama gerçekten porselen bi görünüm veriyo.
canım yüüznde hava alması lazım.fondoten bütün gözenekleri kapatıyo kalıp gibi yapıyo bide üstüne pudra maske takmış gibi dolaşırsın ortalarda :26:
benim tavsiyem alıx avien ben çok çok memnunum :KK34:
bide bunu sürmek için kadifemsi pudra sürme süngeri var onu kullanman gerekiyo :KK34:

X