- 8 Aralık 2010
- 412
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb. arkadaşlar 19 yaşındayım ve fazla olmasa da sivilcelerim çıkıyor çene çevrem de özellikle ve bu sivilciler başız ağrımasını bıraktım geçmiyo da. ne yapabilirim?? bi de sivilce izlerim var tabi bunlar için ne apabilirim? sizler ne yapıyosunuz??????
şişlik indi evet ama kabuk bağladı onu da kopartmıyorum ama geçmiyoo. kopartıım da geçmiyo iz oldu. ister istemez elimiz değiyo bi de.
ben böle durumda pudra sürüyorum yüzüme ince kabul yapıyo onu kopartıyorumsonra makyaj yapınca kabuklu görünüm olmuyo
ben de koparyodum önceden baktım izi kalıo tuttum kendimi 5 gündür ellemyrm e makyajda yapmıyorum ki ben izi duruyo yani
şişlik indi evet ama kabuk bağladı onu da kopartmıyorum ama geçmiyoo. kopartıım da geçmiyo iz oldu. ister istemez elimiz değiyo bi de.
artıkkk çok geçç koparttım :26: bakkala giderken bile demek :)ben özel günlerde bile pek yapmam ama zararlı ya bence bu kadar yapmayınn ( ben beceremyrum die sylüyorum )
liseden beri göz kalemsiz dışarı çıkmam buda yaklaşık olarak 7-8 sene oluyo
ama dikkat ediyorum makyaj malzemesi herşeyi kullanmam göz kalemide öle bide bakımda yaparım bide fondöten kesinlikle kullanmam kullanmamda bundan sonra pudra candır kandır
valla ben baya bi öğrendim ilk rimel sürdüğümde gözüme sokmuştum kabul ediyorum
netten gözüne güzel görünün bi makyaj seç videoları oluyo onlar ne yapıyosa aynısını yap bayramda bi kere makyajımı öle yaptım millet şaştı kaldı
Alaallahhhh yetenek olunca başka oluyo demek gözüme hayatta bişey süremem gıdıklanıyo :) pudra konusunda tavsiye alabilirim zira düşünmekteyim kullanmak konusunda. fondoten sürmeden pudra sürülmez benm bildiim ?