• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baslik fln bulamadim lutgen bi bakin bildiklerinizi benimle paylasiin

umutla_bekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
178
Puanlar
53
Benim adetim duzenlidir 28 gunde bir olurum en fazla gecikse 29 gunu bulur. Ben adetim bittikten sonra8. 10. 12. 14. 15. Gunler calistik saniyorumki 15 gun yumurtlama gunumdu cunku yumurta beyazi akintim vardi göguslerim hassaslasti yumurtlama gunumdu diye dusunuyorum cunku duzenli adet gören birisi yumurtlamasi 14. Gunde olurmus . Ama benim 2 3 gundur yumurta beyazi gibi akintim var kasiklarim agriyor göguslerim asiri derecede aciyor . Yaa hamileyim bu akintilar onun habercisi yada gec yumurtladim isin uzucu tarafi biz bu aralar hic calismadik..merak ettigim 28 gunde adet gören arkadaslar yumurtlama gununuz degisiyomu ...

Hava sıcaklığından, yorgunluktan vs bile değişir yumurtlama. Ovulasyon testi kullanırsan tam bilirsin gününü.

Benim adetim duzenlidir 28 gunde bir olurum en fazla gecikse 29 gunu bulur. Ben adetim bittikten sonra8. 10. 12. 14. 15. Gunler calistik saniyorumki 15 gun yumurtlama gunumdu cunku yumurta beyazi akintim vardi göguslerim hassaslasti yumurtlama gunumdu diye dusunuyorum cunku duzenli adet gören birisi yumurtlamasi 14. Gunde olurmus . Ama benim 2 3 gundur yumurta beyazi gibi akintim var kasiklarim agriyor göguslerim asiri derecede aciyor . Yaa hamileyim bu akintilar onun habercisi yada gec yumurtladim isin uzucu tarafi biz bu aralar hic calismadik..merak ettigim 28 gunde adet gören arkadaslar yumurtlama gununuz degisiyomu ...

Keske diger gunleri de degerlendirseydin.
Yumurtlama hesaplama var google a yazarsan ama ortalama bir hesap bu. Arkadasin soyledigi gibi ovulasyon testi alabilirsin. Yada 2gunde bir calisma.hemen adetten sonra baslayip.Allah yardimcin olsun

bana dr.um o akintilarin yumurtlamayla ilgisi olmadigini soyledi. Cogu ay ben bir adetim bittikten sonra 5. Gun filan gelirdi bir de adetime bir bafta kala gelirdi o beyaz akinti. Ben de dr.a olmadigini biodigim halde boyle boyle bir durum var iki kere mi yumurluyorum dedim. O zaman soyledi. Sen zaman olarak bak akinti olarak degil

Back