• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım

EbAzBa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
29
12
38
29
Kızlar merhaba 17 ocakta transfer oldum ve çok şükür ki tuttu çuma günü kan değerim 2355 ti ayın 10nda ilk muayenem var 2 buçuk yaşında bi kızım var ve beni çok yoruyor yani gereksiz kızılsamak ve ağlama ve ben öfkemi kontrol edemiyorum istemsizce şok fazla bağırıyorum sonrada tabi çok üzülüyorum ve korkuyorum bebeğimin gelişimini etkiler diye ama dediğim gibi elimde olmayan bişey kontrole edemiyorum eşime karşıda çok zıtım adamın hiç bi suçu yok ama batıyo buna benzer şeyler yaşayan varmı

Kızlar merhaba 17 ocakta transfer oldum ve çok şükür ki tuttu çuma günü kan değerim 2355 ti ayın 10nda ilk muayenem var 2 buçuk yaşında bi kızım var ve beni çok yoruyor yani gereksiz kızılsamak ve ağlama ve ben öfkemi kontrol edemiyorum istemsizce şok fazla bağırıyorum sonrada tabi çok üzülüyorum ve korkuyorum bebeğimin gelişimini etkiler diye ama dediğim gibi elimde olmayan bişey kontrole edemiyorum eşime karşıda çok zıtım adamın hiç bi suçu yok ama batıyo buna benzer şeyler yaşayan varmı
Hamileliginiz hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ilaçların etkisiyle ve şu an gebelik hormonların verdiği değişimle duygu değişimleri olabiliyor onun için sakin kalmaya çalışın kızınız da tam oyun ve ilgi zamanı onun için size ağır geliyor etrafınızda aileden kimse yok mu destek alsanız en azından kızınızla biraz ilgilensenler sizde biraz dinlenmiş olursunuz ilk üç ay halsizlik ve yorgunluk oluyor onun için destek alın eşinizden yada aileden birilerinden Rabbim kalbinize gönlünüze rahatlık şifa versin inşallah 🤲🥲

Hamileliginiz hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ilaçların etkisiyle ve şu an gebelik hormonların verdiği değişimle duygu değişimleri olabiliyor onun için sakin kalmaya çalışın kızınız da tam oyun ve ilgi zamanı onun için size ağır geliyor etrafınızda aileden kimse yok mu destek alsanız en azından kızınızla biraz ilgilensenler sizde biraz dinlenmiş olursunuz ilk üç ay halsizlik ve yorgunluk oluyor onun için destek alın eşinizden yada aileden birilerinden Rabbim kalbinize gönlünüze rahatlık şifa versin inşallah 🤲🥲
Varda yok aslında eşim çalışıyo evet haklısınız yani Herzmann böyle olmuyo tabiki ara sıra bi patlıyorum farlındayım aslında herşryin de işte kontrol edemiyorum yakın zamanda annemle olacak inşAllah ozaman herler çok daha güzel olur.. amiin inşAllah çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız şuan daha iyi hissediyorum çok teşekkür ederiiimmm💙💙💙

Merhaba evet malesef bende çok sinirliydim ilaçlardan olduğuna eminim çünkü şuan normalim. Sadece sinir de yoktu alınganlık öfke sinir de vardı. Yani bir yeşil biber için baya saatlerce ağlamıştım dışardan biri görse şımarık yada aptal olduğumu düşünebilirdi ama Allahtan eşim durumu bildiğinden beni idare etti. Size tavsiyem ev işleri gibi sorumluluklarınızı biraz daha serbest bırakın çocuğunuzu bu dönemde sık sık parka çıkabilirsiniz parkta o gerekirse üstünü başını pisletsin ama ona da size de açık hava iyi gelebilir. Eline oyalanacağı parmak boya gibi şeyler verrbilirsiniz inşallah kolaylıkla atlatabildiğiniz dönem olur ama duygularınız çok normal 😊 geçecek inşallah🌸

Hormon ilaçları psikolojiyi etkiliyor. Estrofem kullanıyor musunuz? O beni baya etkilemişti. Bırakınca hem benim hem psikolojim kendine geldi.

Varda yok aslında eşim çalışıyo evet haklısınız yani Herzmann böyle olmuyo tabiki ara sıra bi patlıyorum farlındayım aslında herşryin de işte kontrol edemiyorum yakın zamanda annemle olacak inşAllah ozaman herler çok daha güzel olur.. amiin inşAllah çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız şuan daha iyi hissediyorum çok teşekkür ederiiimmm💙💙💙
Olur öyle çok normal kendinizi kasmayın siz sağlıklı olun ki hem yanınızdaki hem karnınızdaki bebeğinize verimli olasınız yalnızlık çok zor 😞 eşler çalışıncada fazla bir yardımları olmuyor evinizin işini takmayın bırakın kirlensin sinirleneceğiniz zaman balkon varsa çıkın biraz hava alın düşük riskiniz vs yoksa kızınızı alın bir yarım saat olsa dışarı çıkın kızınız uyuyunca sizde uyuyun dinlenin size iyi gelir inşallah bugünlerinizin tadını çıkarın annenizde gelecekmiş çok şükür o zamana kadar az daha sabırlı olun Rabbim yar ve yardımcınız olsun dilerim çok daha güzel günleriniz olsun inşallah 🌸🦋

Son düzenleme:
Back