• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım

buketx

..
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
1.188
4.058
48
Merhaba kızlar; 10 yılı aşkındır senede 2-3 kere hadi en fazla 5 kere başıma gelen blr sıkıntıdan bahsedicem. Bugün de işyerinde oldu ve hemen tuvalete gidip yüzümü yıkadım, besmele çektim içimden, saniyeler süren bir durum. İlla yaşayan vardır. Dün gece uyuyacak vakit bulamadım muhtemelen ondan. Çok yoğun strses, moral bozukluğunda oluyor böyle durumlar. Anlatayım kısaca durumu; birden algılarım kapanıp fenalaşma hissi gibi yaşıyıp geçiyor. Sıkıntı basıyor, dışardan belli olmuyor şükür, düzeliyor ortam değiştirince. Yine de bin şükür halime

Panik atak gibime geldi
Benim de aklıma gelmişti ama şükür ki şiddetli değil, yoksa kriz geçirme anı veya daha ağır vakalar var, belki hafif panik atak çeşitlerinden, 10 yılı aşkındır var, şükür sıklaşmadı ve şiddetlenmedi. İşte mantıken dün bebekten ıyıyamadıpım için çok uykusuz kaldım, ondan panikledim. Uykusuz çalışmaya hiç alışık diilim, bazen de çok bişeyi kafama takarsam stresten oluyor

Back