- 15 Nisan 2015
- 258
- 323
- 38
-
- Konu Sahibi kokos86konya
cok zormus yasadıklarınız ınsan ayrılmak zorunda kalıyor degılmı Allah sabır versınBenim yasadiklarimi yasiyorsun su an.. seni cok iyi anliyorum .. benim yuvami dagittilar kv ve kizi .. eski esimde bana yapilanlari gordugu halde ayri eve cikmadi.. bende tekmeyi vurdum.. derhal esinle oturup bu konuyu ciddi ciddi konus yoksa omur billah huzurun olmaz..
Yuvani bile kurtaramiyorsun bu yilanlarin yuzunden.. oyle bi akitiyorlarki zehirlerini, yuvani dagitmaya mecbur kaliyorsun. Bu insan kilikli seytanlarida gorenler insan zannediyor iste.. yasayan bilircok zormus yasadıklarınız ınsan ayrılmak zorunda kalıyor degılmı Allah sabır versın
Yaparlar cnm yaparlar.. boylelerine hic birsey olmaz..Insani zorla dert sahibi yaparlar kv kizi bilmem nesi çok sinirlendim bak
benım yakın arkadasım yasadı ve ben bosanma surecınde yanındaydım hep aynıları ıste ıyuzden ıyı bılıyorum neler cektı arkadasım ınsallah yenı bır yuvanız olur ıyı ınsanlar olur etrafınızda bundan sonraYuvani bile kurtaramiyorsun bu yilanlarin yuzunden.. oyle bi akitiyorlarki zehirlerini, yuvani dagitmaya mecbur kaliyorsun. Bu insan kilikli seytanlarida gorenler insan zannediyor iste.. yasayan bilir
Siz neler yaşadınız peki ve ne yaptınız sonuç olarakBenim yasadiklarimi yasiyorsun su an.. seni cok iyi anliyorum .. benim yuvami dagittilar kv ve kizi .. eski esimde bana yapilanlari gordugu halde ayri eve cikmadi.. bende tekmeyi vurdum.. derhal esinle oturup bu konuyu ciddi ciddi konus yoksa omur billah huzurun olmaz..
ben o kdr cok sey yasadimki anlatsam roman olur ... Bir yil icerisinde omrumden omur gitti.. Ben tekmeyi vurdum acikcasi bosanma davasi actim ve kazandim cnm.. dahada boyle bir aile yapisi boylesi cirkef insanlar gormedim hayatimda ..Siz neler yaşadınız peki ve ne yaptınız sonuç olarak
Ayrı eve cıkmayı düşünmez misiniz?Kızlar ya yoruldum ben bu kV ile yaşamaktan Düşünsenize hğer an yanımda sürekli beraberiz artı en büyük problem gorumcem bizimle kalan bi gorumcem var babasının evi elbet kalabilir ama beni evlilikten kocamdan soguttu niyemi gorumcem kıskanç oyleki beni kocamdan kiskaniyo ve eşimde onun yüzünden benden çok onunla ilgileniyo sanki o karisida ben ablasiymisim gibi hissediyorum evliligimim 10.c10.cu yılı ama benim eşimle başbaşa kalıp özel olarak paylasimimiz yok abla hep yanımızda ve ben artık esimden bile soğumaya başladım bilmem anlatabildimmi okuduğunuz için teşekkür ler.
Ayrı ev şartEşimle konuştum evet hiç ozelimizin olmadığını onada söyledim defalarca kabul ediyo haklısın diyo ama sonuç hep aynı