basligim bile yok

Allah kolaylik versin arkadaşım,
eşinle de konuşmuşsun,hak vermesi de bir artı tabi.uzun zaman olmuş belli ki düzen böyle oturmuş artık

ne bileyim Kocanı tanırsin tavırdan mi aanlar
güzelce konusmaktan mi bilirsin bunu.

Peki ayrı çıkmak gibi bi durumunuz yokmu siz yada gorumceniz kayınvalide olmazki böylede

cok zormus yasadıklarınız ınsan ayrılmak zorunda kalıyor degılmı Allah sabır versın

Benim yasadiklarimi yasiyorsun su an.. seni cok iyi anliyorum .. benim yuvami dagittilar kv ve kizi .. eski esimde bana yapilanlari gordugu halde ayri eve cikmadi.. bende tekmeyi vurdum.. derhal esinle oturup bu konuyu ciddi ciddi konus yoksa omur billah huzurun olmaz..
cok zormus yasadıklarınız ınsan ayrılmak zorunda kalıyor degılmı Allah sabır versın

Insani zorla dert sahibi yaparlar kv kizi bilmem nesi çok sinirlendim bak:KK43::KK43:

Yuvani bile kurtaramiyorsun bu yilanlarin yuzunden.. oyle bi akitiyorlarki zehirlerini, yuvani dagitmaya mecbur kaliyorsun. Bu insan kilikli seytanlarida gorenler insan zannediyor iste.. yasayan bilir

Yuvani bile kurtaramiyorsun bu yilanlarin yuzunden.. oyle bi akitiyorlarki zehirlerini, yuvani dagitmaya mecbur kaliyorsun. Bu insan kilikli seytanlarida gorenler insan zannediyor iste.. yasayan bilir
benım yakın arkadasım yasadı ve ben bosanma surecınde yanındaydım hep aynıları ıste ıyuzden ıyı bılıyorum neler cektı arkadasım ınsallah yenı bır yuvanız olur ıyı ınsanlar olur etrafınızda bundan sonra

Cok uzuluyorum sana ve senin gibilerine..Kayinvalide,bide ustune gorumce..bi insan abisini oglunu nasil kiskanir karisindan ..aklim ermiyor.halbuki oglun abin herneyinse mutlu oldugu zaman daha mutlu olunmasi gerekiyor..Oglunu bosatmaya calisanlar abisini yengesinden kiskananlar...bu ne ya..evlilik degilki bu..bi eve tikilmis kocaman bi aile..sogumaniz gayet normal..allah akil versin..Allah yardimciniz olsun..size ve sizin durumunuzda olanlara

o kadar fakirim ki başlık bile açacak durumum yok -.-

(konu dağılmasın başlığı görünce yazasım geldi. başlık bulmak zor değilki. özetini yaz geç. "özel hayatımız yok" falan bişey olabilirdi :)

Hapis hayatı gibi birşey Allah yardimciniz olsun çok üzgünüm hakkınızda hayırlısı olsun:KK42:

Benim yasadiklarimi yasiyorsun su an.. seni cok iyi anliyorum .. benim yuvami dagittilar kv ve kizi .. eski esimde bana yapilanlari gordugu halde ayri eve cikmadi.. bende tekmeyi vurdum.. derhal esinle oturup bu konuyu ciddi ciddi konus yoksa omur billah huzurun olmaz..
Siz neler yaşadınız peki ve ne yaptınız sonuç olarak

Siz neler yaşadınız peki ve ne yaptınız sonuç olarak
ben o kdr cok sey yasadimki anlatsam roman olur ... Bir yil icerisinde omrumden omur gitti.. Ben tekmeyi vurdum acikcasi bosanma davasi actim ve kazandim cnm.. dahada boyle bir aile yapisi boylesi cirkef insanlar gormedim hayatimda ..

Kızlar ya yoruldum ben bu kV ile yaşamaktan Düşünsenize hğer an yanımda sürekli beraberiz artı en büyük problem gorumcem bizimle kalan bi gorumcem var babasının evi elbet kalabilir ama beni evlilikten kocamdan soguttu niyemi gorumcem kıskanç oyleki beni kocamdan kiskaniyo ve eşimde onun yüzünden benden çok onunla ilgileniyo sanki o karisida ben ablasiymisim gibi hissediyorum evliligimim 10.c10.cu yılı ama benim eşimle başbaşa kalıp özel olarak paylasimimiz yok abla hep yanımızda ve ben artık esimden bile soğumaya başladım bilmem anlatabildimmi okuduğunuz için teşekkür ler.
Ayrı eve cıkmayı düşünmez misiniz?

1 2 3 yıl değil dile kolay 10 yıl.. üstelik size haklısın diyorken neden ayrı eve çıkmadınız?

Önce leri esimin askerliği daha sonrada maddi imkansizliklar ben evlendigimde eşimin dükkanı vardı dugunden hemen sonra batırdı dükkanı babası yardım etti o yüzden ayrı eve çıkmak istemiyor ama benim burda bi kabahatiim varmı allah aşkına söyleyin dükkanı Benmi batirdim daha ben bu eve gelmeden problem varmış zaten dugunden sonrada patlak verdi yani benim bir kurusunu bile harcamadigim dukkan yüzünden hem senelerdir borç oduyoruz hemde bu evden çıkarıyoruz.

X