- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Öğlene doğru ocağı açamadım.Babam vanayı kapattı sandım çakmak tuttum ocak yanmadı.Elinde kağıt ile geldi babam sayacı sökmüşler.Yasal olarak 10 sene dolunca sökülüyormuş.Biz Ekim 2013'te taşındık.İlk oturanlardanız.Tam 10 sene dolmadan sökme hakları varmı ?
Öğlene doğru ocağı açamadım.Babam vanayı kapattı sandım çakmak tuttum ocak yanmadı.Elinde kağıt ile geldi babam sayacı sökmüşler.Yasal olarak 10 sene dolunca sökülüyormuş.Biz Ekim 2013'te taşındık.İlk oturanlardanız.Tam 10 sene dolmadan sökme hakları varmı ?
Fırında yemek isiticaz artık.Baskentgaz bunu yapıyor, bize de yapti. Ama hemen sayac takildi ve uyarilmistik. Habersiz yapmalari tuhaf.
Aynen doğrusu öyle olmalı.Babam biraz siyasi konuşuyor.Simdi diyorki işte gaz ucretsiz olduğu için para kazanamadıklari için yapıyorlar diyor.Başkentgazı aradınız mı ? Devam eden abonelikte sayaç sökme yapılması çok mantıksız.
Sayaç değişimi yapılıyorsa, yerine yeni sayaç takılması gerekmiyor mu ?
Aynen doğrusu öyle olmalı.Babam biraz siyasi konuşuyor.Simdi diyorki işte gaz ucretsiz olduğu için para kazanamadıklari için yapıyorlar diyor.
Dedim babam gerek yok dedi.Netten bak diyeceklerini biliyorum 10 sene süresi var diyecekler dedi. Gerçekten öyleymiş binayi Haziran ayında gezmek için girdik.Yeni inşaatı bitmişti.Mutfak dolapları yapılıyordu.Tahminimce birkaç kişi Ağustos Eylül gibi taşındı.Bizde Ekim'de taşındık.Aralik ayında yan daireye amcamlar taşındı.Tam 10 sene dolmadi dedim babamaBaşkentgazı arayıp, durumu anlatın önce.
Dedim babam gerek yok dedi.Netten bak diyeceklerini biliyorum 10 sene süresi var diyecekler dedi. Gerçekten öyleymiş binayi Haziran ayında gezmek için girdik.Yeni inşaatı bitmişti.Mutfak dolapları yapılıyordu.Tahminimce birkaç kişi Ağustos Eylül gibi taşındı.Bizde Ekim'de taşındık.Aralik ayında yan daireye amcamlar taşındı.Tam 10 sene dolmadi dedim babama
Başka ilde mi.Bizimkini de söküp anında yenisini taktılar başkent gaz değil ama.
Babam aramaya gerek yok dedi.Kurumu arayıp mağdur olduğunuzu belirtip; yeni sayacın ne zaman takılacağını neden sormuyorsunuz ?
Evet. Sökerken yanlarında getirip takıyorlarBaşka ilde mi.
Babam aramaya gerek yok dedi.
Aynen doğrusu öyle olmalı.Babam biraz siyasi konuşuyor.Simdi diyorki işte gaz ucretsiz olduğu için para kazanamadıklari için yapıyorlar diyor.
Babasi aramasina izin vermiyormus 10 yil doldu o yuzden soktuk diyeceklermis. O yuzden firinda yemek isitacaklarmisAy hayir ya, ne alaka. Izmirde de 10 yillik sayaclari değiştiriyolar. Neden israrla aramiyosunuz anlamadim.
Yeni sayac kanatlanip kendi mi geliyomus?Babam aramaya gerek yok dedi.
Bundan sonra jep disardan da yiyebilirler. La keske benim ki sokselerdi bxbbxbxbBabasi aramasina izin vermiyormus 10 yil doldu o yuzden soktuk diyeceklermis. O yuzden firinda yemek isitacaklarmiscareyi buraya konu acmakta buldi napsin
Babasi izin vermeyebilirBundan sonra jep disardan da yiyebilirler. La keske benim ki sokselerdi bxbbxbxb
TakmışlarYeni sayac kanatlanip kendi mi geliyomus?