başkentte sağlık bölümü okuyacaksan kesinlikle açıkta kalmazsın ama diğer bölümleri bilemem ama tobb da hangi bölüm okursan oku yüzde yüz iş garantisi var
yüzde yüz diyorsunuz.mutlu oldum ama çevremdeki bazı kişiler tanıdıklarının işssiz kaldığını sölüyolar bende kafama takıyorum.tobb a daha çok yönelmeye başladım şimdi.saolun cevabınız için.
bilgisayar müh bölüm 1.si benim kardeşim.kesinlikle tobb diyorum.cumartesi mezuniyet töreni vardı.tobb başkanı rıfat Hisarcıklıoğlu mezunların %85inin çalışıyor olduğunu söyledi.iş olanağı iyi imkanları çok güzel yurtları 5yıldızlı otel lüksünde bence tobb u tercih et
bilgisayar müh bölüm 1.si benim kardeşim.kesinlikle tobb diyorum.cumartesi mezuniyet töreni vardı.tobb başkanı rıfat Hisarcıklıoğlu mezunların %85inin çalışıyor olduğunu söyledi.iş olanağı iyi imkanları çok güzel yurtları 5yıldızlı otel lüksünde bence tobb u tercih et
teşekür ederim bilgi için.içim biraz daa rahatladı :) ya bide bendden önce tercih yapnları direk alıyolarmı?tercih süressi önemli.bu hakksızlık olmazmı