• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başkent ve tobb hakkında

başkent sonrası iş bulunmazmı diyorsunuz?ben tobb un sayfasında mezunların ne yaptıklarını göremedim bilgisi olan?

arkadaşlar atıyorum ben bi makine yapmak istiyorum .ütyü kenddi başına yapabilen bir makine .bunu için makine mühendislğimi okumalıyım

başkentte sağlık bölümü okuyacaksan kesinlikle açıkta kalmazsın ama diğer bölümleri bilemem ama tobb da hangi bölüm okursan oku yüzde yüz iş garantisi var

yüzde yüz diyorsunuz.mutlu oldum ama çevremdeki bazı kişiler tanıdıklarının işssiz kaldığını sölüyolar bende kafama takıyorum.tobb a daha çok yönelmeye başladım şimdi.saolun cevabınız için.

kuzenim tobbda okudu.Kesinlike ama kesinlikle tobb
Hem iş bulma olasılığın çok yüksek ingilizce eğitimi süper

Hatta puanlara bak ikisinin zaten farkı anlarsın

bilgisayar müh bölüm 1.si benim kardeşim.kesinlikle tobb diyorum.cumartesi mezuniyet töreni vardı.tobb başkanı rıfat Hisarcıklıoğlu mezunların %85inin çalışıyor olduğunu söyledi.iş olanağı iyi imkanları çok güzel yurtları 5yıldızlı otel lüksünde bence tobb u tercih et

iktisat mezunu şuan müfettişlik yapıyor zaten bende onun izinden gidip iktisat yazdım :)

hmm sevindim senn adına inş. olur istediğin:)
bilgisayar müh bölüm 1.si benim kardeşim.kesinlikle tobb diyorum.cumartesi mezuniyet töreni vardı.tobb başkanı rıfat Hisarcıklıoğlu mezunların %85inin çalışıyor olduğunu söyledi.iş olanağı iyi imkanları çok güzel yurtları 5yıldızlı otel lüksünde bence tobb u tercih et

teşekür ederim bilgi için.içim biraz daa rahatladı :) ya bide bendden önce tercih yapnları direk alıyolarmı?tercih süressi önemli.bu hakksızlık olmazmı

Back