Başkent buluşma fotaları

tombişim saol canım hepinizin yardım edeceginize eminim ama şuanda yapacak bişey yok olursa söylerim ıNŞALLAH HAYIRLI KıŞıLERLE sende çocuklarını evlendirirsin seni çok özledim kendine iyi bak

hani mıhtarımız nerelerde hiç görünmüyo hastamı yoksa yoksa sogukdan sesimi çıkmıyo jakuzili biyerdemi acep MERAK EDıYORUMMMMMMMMMM

sagol canım inşallah darısı başımıza... valla bilmem dün az biraz gösterdi kendini emme bugün yine kayıp o artıkım bizden ayrı takılıyo fesbuk fesbukkkkkkkkkkklava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoişte ihanetin kanıtı

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanŞeniz:sm_cool:a.s.

NEREDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZ?KİMSE YOK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU?:1no2::bbo:senağlama:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoookCADIARZU

MIHDARRRRRRRRRRRRR NEREDEEEEEEEEEEEEEEEEE ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

TOPLUCA atacaz hepimiz gökdelenden eger mıhdarımızdan haber çıkmazsa haberi olsun:gitme::gitme:

yok ablam kimsecikler yok eeeeeeeeeeee mıhdarı olmayan köyün azası olurmu baksana mıhdar bile kayıp

opuyorumnanaktantombişim gemide isyan bayragını kaydirigubbakcemileasmışın muhtar duymasın yüzmesini biliyorsundur inşalah olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktantombişim gemide isyan bayragını kaydirigubbakcemileasmışın muhtar duymasın yüzmesini biliyorsundur inşalah olumunekankayizsmile
haksızmıyım alkimim bak kaç günlerdir mıhdar topige ugramıyo dirgene dayanmayan porsuk harmana girmezmiş iyi yüzerim sen merak etme

haksızmıyım alkimim bak kaç günlerdir mıhdar topige ugramıyo dirgene dayanmayan porsuk harmana girmezmiş iyi yüzerim sen merak etme
biz en iyisi onun facebook kapattıralım yoksa bizi unutacak bunları okuyunca küplere biner
opuyorumnanaktanyinede mıhtarın bir bildigi vardırolumunekankayizsmile

Mıktarımız kaybolmuş hükümsüzdür...:roflol: :sm_cool: pek bi sevindim sankim..EE artıkım yerine yeni mıktar ilazım..ne zamandır yaptığım alt yapı çalışmaları işe yarıyo nihayeeett..sempatiksalakcinni Onca kiloyu boşa mı aldım sanıyosunuz kıslar..Mıktarın yerine gözüm vardı..Cüssem de ona benzemeliydi..Hatta bi miktar aşmış bile bulunmaktayım..Tamamdır bu iş..Artıkım yeni mıktarınıs benim..Seçime felam da gerek yok..(seçilemem felam neme lazım..yerimseniben) Kansız bi darbeyle bu işi halletmiş bulunmaktayım..:dance: Mıktar da bizim bodrumda kilitli zaten çaktırmayın..:jeyyar:

Hepinize günaydınlaaar bu arada kızlar..Mıktarlık sevinciyle dalıp unutmuşum bunu..Ne de olsa azalara şirin görünmek lazım dimi..yerimseniben :dance: a.s.

hayırlı olsun canım emmevelakin mıhdar olmak zor zenaat 3gün kaybolunca isyan bayragını çekip asıp kesiyoruz baksana sen 3ayda bigiriyon topige napcez ozaman angaradan süreriz herhal boşver sen kiloları yakışıyo anam türk hatunlarına türk lokumu gibi yımışacık buda bana züğürt tesellisi öyle avunuyorum napak öpüyorum

BURDAYIIIIIIM LEEEYYYYNNN:lepi::lepi:,

NOLİİİİİİ BURDAAAAA, BU GÜN CUMA HANIMLAR CUMANIZ MÜBAREK OLSUUUUN,

HEEEE GİRDAP APLAM CAKUZİDE UYUYA KALMIŞIM MALUM YAŞLILIKDA VAR:lepi:

KIZ SERSERİ NE HÜKÜMSÜZÜ KIS BEN DAHAA ÇOOOOOK MIKTARLIK YAPARIM MERAK ETME,

BAK DEMİRELLE ERBAKAN BİLEM DAHA KOLTUKDALAR UNUTMA, DAHA BANA NOL MUŞKİİİİİ:lepi:hihoyyyt

GENCİM hihoyyyt DİNCİM hihoyyyt GÜZELİİİM :lepi:

SEVİYORUUUM HEPİNİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

KIZ DEPENE BEN KADAR DAŞ DÜŞE EMİİİİİİ :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

SEN BENİMLE URAŞMASAN İŞLERİN RAST GİTMEZ DEMİİİİİ:roflol::roflol::roflol:
TAMAM BEN AYRILDIM KOLTUK SENİN OLSUN:roflol::roflol::roflol:

YENİ MIKTAR VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUUUUUUUUUUUUUNturkbayragi:lepi:turkbayragi:lepi::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Hah hayyyyyttt.. Gördünüs mü nasıl işe yaradı taktik..:dance::teytey: Kaç gündür didiniyonuz ortaya çıkaramadınıs mıktarı..ben bi korkutmaynan zank diye çıkardım ortaya..
Yoo tombişim haklısın ben ööle sıkıya gelemem..mıktar olup bağlanıp sorumluluk felam alamam..Maksat Mıktarı ortaya çıkarmaktı başardık...Hepinizi çok seviyorum öslediiiiiimmmmm...:1hug: :sm_cool: :1hug:

canlarım çok güzel ve harikasınız dostluğunuz daim olsun sizleri çok seviyorumopuyorumnanaktan​

iyi haftasonları canlarım evt özleşmeye başladık yavaş yavaş toplantıya hazır olun öptüm girdap nerlerdesin huuuu çık artık ortaya şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…