sagol canım inşallah darısı başımıza... valla bilmem dün az biraz gösterdi kendini emme bugün yine kayıp o artıkım bizden ayrı takılıyo fesbuk fesbukkkkkkkkkktombişim saol canım hepinizin yardım edeceginize eminim ama şuanda yapacak bişey yok olursa söylerim İNŞALLAH HAYIRLI KİŞİLERLE sende çocuklarını evlendirirsin seni çok özledim kendine iyi bak
hani mıhtarımız nerelerde hiç görünmüyo hastamı yoksa yoksa sogukdan sesimi çıkmıyo jakuzili biyerdemi acep MERAK EDİYORUMMMMMMMMMM
yok ablam kimsecikler yok eeeeeeeeeeee mıhdarı olmayan köyün azası olurmu baksana mıhdar bile kayıpNEREDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZ?KİMSE YOK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU?:1no2::bbo:senağlama:çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoookCADIARZU
yok ablam kimsecikler yok eeeeeeeeeeee mıhdarı olmayan köyün azası olurmu baksana mıhdar bile kayıp
MIHDARRRRRRRRRRRRR NEREDEEEEEEEEEEEEEEEEE ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
TOPLUCA atacaz hepimiz gökdelenden eger mıhdarımızdan haber çıkmazsa haberi olsun:gitme::gitme:
yok ablam kimsecikler yok eeeeeeeeeeee mıhdarı olmayan köyün azası olurmu baksana mıhdar bile kayıp
haksızmıyım alkimim bak kaç günlerdir mıhdar topige ugramıyo dirgene dayanmayan porsuk harmana girmezmiş iyi yüzerim sen merak etmeopuyorumnanaktantombişim gemide isyan bayragını kaydirigubbakcemileasmışın muhtar duymasın yüzmesini biliyorsundur inşalah olumunekankayizsmile
haksızmıyım alkimim bak kaç günlerdir mıhdar topige ugramıyo dirgene dayanmayan porsuk harmana girmezmiş iyi yüzerim sen merak etme
hayırlı olsun canım emmevelakin mıhdar olmak zor zenaat 3gün kaybolunca isyan bayragını çekip asıp kesiyoruz baksana sen 3ayda bigiriyon topige napcez ozaman angaradan süreriz herhal boşver sen kiloları yakışıyo anam türk hatunlarına türk lokumu gibi yımışacık buda bana züğürt tesellisi öyle avunuyorum napak öpüyorumMıktarımız kaybolmuş hükümsüzdür...:roflol: :sm_cool: pek bi sevindim sankim..EE artıkım yerine yeni mıktar ilazım..ne zamandır yaptığım alt yapı çalışmaları işe yarıyo nihayeeett..sempatiksalakcinni Onca kiloyu boşa mı aldım sanıyosunuz kıslar..Mıktarın yerine gözüm vardı..Cüssem de ona benzemeliydi..Hatta bi miktar aşmış bile bulunmaktayım..Tamamdır bu iş..Artıkım yeni mıktarınıs benim..Seçime felam da gerek yok..(seçilemem felam neme lazım..yerimseniben) Kansız bi darbeyle bu işi halletmiş bulunmaktayım..:dance: Mıktar da bizim bodrumda kilitli zaten çaktırmayın..:jeyyar:
Hepinize günaydınlaaar bu arada kızlar..Mıktarlık sevinciyle dalıp unutmuşum bunu..Ne de olsa azalara şirin görünmek lazım dimi..yerimseniben :dance: a.s.
Mıktarımız kaybolmuş hükümsüzdür...:roflol: :sm_cool: pek bi sevindim sankim..EE artıkım yerine yeni mıktar ilazım..ne zamandır yaptığım alt yapı çalışmaları işe yarıyo nihayeeett..sempatiksalakcinni Onca kiloyu boşa mı aldım sanıyosunuz kıslar..Mıktarın yerine gözüm vardı..Cüssem de ona benzemeliydi..Hatta bi miktar aşmış bile bulunmaktayım..Tamamdır bu iş..Artıkım yeni mıktarınıs benim..Seçime felam da gerek yok..(seçilemem felam neme lazım..yerimseniben) Kansız bi darbeyle bu işi halletmiş bulunmaktayım..:dance: Mıktar da bizim bodrumda kilitli zaten çaktırmayın..:jeyyar:
Hepinize günaydınlaaar bu arada kızlar..Mıktarlık sevinciyle dalıp unutmuşum bunu..Ne de olsa azalara şirin görünmek lazım dimi..yerimseniben :dance: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?