Başkası aracılığıyla tanıştık güzel ama sonrası?

2 ay uzun bi zaman.. acaba seni mi mesafeli buldu, ondan mı böyle davranıyor, çünkü hoşlanmasa günaydın filan da yazmazdı herhalde.. yine de çok odaklanma bu adama, uzatmış çünkü açıkça hislerini söylemeliydi bence şimdiye kadar, böyle bi belirsizliğin içinde olmak çok can sıkıcı..

ben de biraz mesafeli duruyorum ama ilgiliyim.yazdıklarına yazmamazlık etmem aradığında açarım konuşmayı kısa kesip kapatmam. genelde o kapanışa bağlar.rüyamda filan gördüğümü söylerim.biraz çappkınmış gibi bir havası olduğunu düşündüğümü şaka yoluyla belli ettiğim oldu acaba oradan mı güvenmediğimi anladı bilemiyorum.gece kulubune gidiyor musun vs diye sormuştum.adam ilk gün yazarken bile böyle geç yazıyordu öncelik tanımıyor bitürlü. iki gündür aramadı yine bir de adımı erkek atar diye kendi demişti başka birisinin ilişkisi hk. konuşurken.. kesilnkle çelikiye doğru gidiyor.öle çok merak ediyorum ki ama soramıyorum bu mesafesinden dolayı.sadece kapatırken öpüorum der yakınlık babında sadece bu.

sen etkileniyor musun peki bu adamdan.. bence pek olumlu durmuyor durum buradan, ya da arada mesafe var diye seni bu şekilde tanıyamıyor da olabilir.. ne olursa olsun sana zaman kaybettirmesine izin verme.. açıkça konuşmaktan çekinme bence "beni yanlış anlama ama bizim durumumuzla ilgili ne düşünüyorsun" bunu sor.. sen fikrini söyleme.. onun cevabına göre cevap verirsin, "bunu sorma sebebim seni bunaltmak değil, ikimiz de vakit kaybetmeyelim bir belirsizliğin içinde" filan dersin..

Bence açık konuş Açıkça konuşmakta fayda var Tanıştırılma amacımız belli, bana hissettirdiğin kadarıyla olumlu düşünmüyorsun, öyleyse ben de daha fazla bu görüşmeye devam etmeyi mantıklı bulmuyorum de. Aynen bunu de. Bundan sonra herşey rayına oturacaktır

bunu sorucam tabi ki ama üçüncü kez daha görüşünce bleki dşüncelerimiz netleşir diyorum. şuan emin değil anladığım kadarıyla bir de pişman olduğu için bir evlilk durumu var. ben ona sesini duyduğum ilk andan beri ısındım.Ama beni unutarak değersiz hissettirmesi moralimi bozsa da biraz daha zaman geçince inşallah rayına oturur.

biraz daha beklediktensonra 3. görüşmeyi yaptığmızda özellikle sorucağım.İnşallah o sorar da ben rayına oturur.

sanırım olumsuz bir cevap verir diye sormayı uzatıyorsunuz gibi geldi bana ne zaman görüşüceksiniz 3.kez? bu süreç içinde siz daha çok bağlanmayasanız ? umarım gönlünüzce olur

sanırım olumsuz bir cevap verir diye sormayı uzatıyorsunuz gibi geldi bana ne zaman görüşüceksiniz 3.kez? bu süreç içinde siz daha çok bağlanmayasanız ? umarım gönlünüzce olur
bu hafta olmayacaüı kesin önümüzdeki haftalarda sanırım.aslında hoşlnamıyorsa söylememe nedenini çok merak ediyorum.niin dilegetirmiyo ve iletişimi sürdürüyor kendine alıştırıyor bunu yapmayacak jadr saygın biri

bence acele etme bırak o adım atsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…