baska yasayan var mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sswd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sswd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
106
52
48
Benm sag yumurtaligimda kis var diye yasmin verdi dr.um.10gun kullandm etkileri agir olunca biraktim ancak bugun 13gundur kanama filan olmadi.dun test yaptirdm kanda ve alttan ultrasonda negatif deyip dr. tarlusal verdi.son adet gunum 20siydi bu ay 18-19 gibi olma gunlerim.sokturucuyu icmek istemiyorum siz ne tavsiye edersiniz.....hepinize simdiden tesekkurler...

hic mi cevap yazan yok yaa...bn napicam simdi...

Kendi kendime konusmak varmis :))) neyse adetime 7-8 gun var bekleyip goreyim en iyisi

canım geçmiş olsun benimde sol yumurtalığımda vardı ben buscopan kullanmıştım birde suda eriyen bir ilaç verdi ismini şimdi hatırlayamıyorum 15 gün kullandım sonra başka dr a gittim bu ilaçlarla eriyip geçecek bir şey değil dedi iyi huyluysa zaten doğumla atılıyormuş ancak bir daha ilaç kullanmadım 5 sene felan oldu istersen de başka bir dr a daha görün canım çok yardımcı olamıyorum ama

Çok yardimci oldunuz bnce cok tesekkur ederim...
senin gününe daha varmış negatif çıkması normal benimde beş gün kala negatifti bugün yani adetimin ilk günü hamile olduğumu kesinleştirdim uyanık ol hemen söktürücü kullanma bence biraz bekle :))

Evet bnde ayni fikirdeyim lutfen duanizda unutmayın tekrar teşekkür ederim

İnşallah canm Allah herkese hayırlı şekilde bebisler nasip etsin. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…