başka üni de okurken açık öğretimde de okumak

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
arkadaşlar mrb ben hacettepede okuyorum ama istiyorum ki açık öğretimide okuyayım bi yandan. ama bu nasıl oluyor?? bilgisi olan var mı bu konudaa.s.

canım öğrenci işlerinden ayrıntılı bi şekilde öğrenebilirsin... ama sana şunu söyleyim a.ö.f. harcının 2 katını ödüyormuşsun. bi ara ben de düşündüm ama zaten 2. öğretimim baya bi tuzluya gelir diye varzgeçtim..

okuldan öğrenci belgesi alıyorsun ve internetten ön kayıt yapıosun. sonra ordaki bilgileri çıktı olarak alıosun ve bankaya kayıt zamanında para yatırıyorsun. parayı yatırdıkdan sonra aöf bürolarına kayıt yaptırıosun a.s. bende 2. üni okuyorum ama işletme 4 yıllık bölüme 1 dönem için 225 ytl para yatırdım yani 2 katı jeyyar

canım öğrenci işlerinden ayrıntılı bi şekilde öğrenebilirsin... ama sana şunu söyleyim a.ö.f. harcının 2 katını ödüyormuşsun. bi ara ben de düşündüm ama zaten 2. öğretimim baya bi tuzluya gelir diye varzgeçtim..

canım tşk ederim zaten benbi dolu harç ödüyorum valla bu ucuz geldi. 600 ödedim ben :mymeka::mymeka:

okuldan öğrenci belgesi alıyorsun ve internetten ön kayıt yapıosun. sonra ordaki bilgileri çıktı olarak alıosun ve bankaya kayıt zamanında para yatırıyorsun. parayı yatırdıkdan sonra aöf bürolarına kayıt yaptırıosun a.s. bende 2. üni okuyorum ama işletme 4 yıllık bölüme 1 dönem için 225 ytl para yatırdım yani 2 katı jeyyar

tşk ederim canım ben alıştım ya bi dolu para yatırmaya. özelde okusaydım bari

arkadaşlar bn açıköğretim düşünüyorum önerebileceğiniz bir bölüm varmı iş imkanı olsun istiyorum herkes gibi ayrıca bilenınız varmı bursada bürosu nerde ve sınava nerde giriliyor

bölüm olarak bişey diyemicem ama yanılmıyosam bursa aöf nilüferde.metroya binincede otobüslede önünde iniyosun.

bende ikinci üniversite olarak okuyorum.halkla ilişkilerdeyim.sınav günleri çakışmasa çok hoş olacak ama uğraşır gibi denk geliyor:KK43:

internette yazar. ben de 9eylül'de okuyorum seneye ben de açık öğretime kayıt olcam inşallah. harçlar filan da yazıyor açık öğretim diye gir.. çıkar karşına :KK70:

bende hem açıköğretim hemde örgün eğitimdeyim ama 2katı harç yatırmıyorum acaba açıköğretime daha önce başladığım için olabilirmi

X