Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım öğrenci işlerinden ayrıntılı bi şekilde öğrenebilirsin... ama sana şunu söyleyim a.ö.f. harcının 2 katını ödüyormuşsun. bi ara ben de düşündüm ama zaten 2. öğretimim baya bi tuzluya gelir diye varzgeçtim..
okuldan öğrenci belgesi alıyorsun ve internetten ön kayıt yapıosun. sonra ordaki bilgileri çıktı olarak alıosun ve bankaya kayıt zamanında para yatırıyorsun. parayı yatırdıkdan sonra aöf bürolarına kayıt yaptırıosun a.s. bende 2. üni okuyorum ama işletme 4 yıllık bölüme 1 dönem için 225 ytl para yatırdım yani 2 katı jeyyar
canım öğrenci işlerinden ayrıntılı bi şekilde öğrenebilirsin... ama sana şunu söyleyim a.ö.f. harcının 2 katını ödüyormuşsun. bi ara ben de düşündüm ama zaten 2. öğretimim baya bi tuzluya gelir diye varzgeçtim..
okuldan öğrenci belgesi alıyorsun ve internetten ön kayıt yapıosun. sonra ordaki bilgileri çıktı olarak alıosun ve bankaya kayıt zamanında para yatırıyorsun. parayı yatırdıkdan sonra aöf bürolarına kayıt yaptırıosun a.s. bende 2. üni okuyorum ama işletme 4 yıllık bölüme 1 dönem için 225 ytl para yatırdım yani 2 katı jeyyar
arkadaşlar bn açıköğretim düşünüyorum önerebileceğiniz bir bölüm varmı iş imkanı olsun istiyorum herkes gibi ayrıca bilenınız varmı bursada bürosu nerde ve sınava nerde giriliyor
internette yazar. ben de 9eylül'de okuyorum seneye ben de açık öğretime kayıt olcam inşallah. harçlar filan da yazıyor açık öğretim diye gir.. çıkar karşına