Başka terapist ile terapiye başlamak?

minnoossssssssss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
59
19
8
30
Yarın yeni terapisttim ile ilk seansım olacak. Eski terapisttim izinde olduğu için ona gitmek zorunda kaldım. Öyle gerginim ki. Bir de tekrar aynı şeyleri farklı bir psikologa anlatmak ve o kötü şeyleri tekrar yaşamak kötü olmalı. Çok kaygılıyım. Eski psikologa karşı dirençli değildim ama şimdikine karşı dirençliyim biraz. Anlatmak zor geliyor çok. Strestliyim.

eski terapisti bekleseniz daha iyi değil mi? başlamış bir tedaviniz var çünkü! bu şimdi sıfırdan başlayacak

eski terapisti bekleseniz daha iyi değil mi? başlamış bir tedaviniz var çünkü! bu şimdi sıfırdan başlayacak
Ne zaman geleceği belli değil, kendisi doğum izninde. Ben de kendimi çok kötü hissediyorum açıkçası. Başka bir terapist ile yeni bir yola çıkmak belki daha güzel olur diye düşündüm. Sonuçta her terapisttin deneyimleri vb farklı. Sadece gerginim biraz

ooo ben normal yıllık izin sandım 1 hafta falan. deneyin bakalım belki seversiniz yeni terapisti.

denemeden bilemezsiniz belki çok çok iyi bir iletişiminiz olacak.
ön yargılı gitmeyin ama sizin deyiminizle direnç göstermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…