Başka doktora gitmeli miyim :(

iki_yaprak

sabırla bekliyorum gelişini....
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
382
122
73
Bugün doktora gittim koca koca rahim kistleri var sağ ve sol loblarda dedi, en büyüğü 6 cm imiş.hiç mi doktora gitmedin diyerek beni korkuttu

Kadın çok suratsız , soru sorulmayan bir tipti...bir iki birşey sordum ağzından laf çıkarmaya erindi . Bende kızdım hiçbirşey söylemeden ilaçları yazdı çıktım.

Ameliyat yapmayacağım , 6 7 ay ilaçla tedavi olacaksın dedi. ama benimle aynı tipte olanlar hep ameliyat olmuş.

Korkuyorum , ilerde bir sorun olur mu acaba ? Moralim bozuk hiç birşey düşünemiyorum...

Kadının verdiği ilaçlar da antibiyotik , doğum kontrol hapı.

İlaçlara başlasam mı kızlar , yoksa tekrar bir başka doktora gitmeli miyim

başka bir dr a daha gidin
içiniz rahat etsin
hem 6cm çok abartılacak bir büyüklük değil
geçmiş olsun

tabıkı gıtmelısın..ılacların acelesı yok.. olmadı ıkıncı doktor hatta üçüncüye bıle gıt.calısmıyorsan vaktın varsa mutlaka baskasına gorun.. benden soylemesı

başka bir dr a daha gidin
içiniz rahat etsin
hem 6cm çok abartılacak bir büyüklük değil
geçmiş olsun

Öyle bir konuştu ki , öfledi püfledi , korkuttu beni .
En yakın zamanda başak doktora gitmeliyim. teşekkür ederim .

tabıkı gıtmelısın..ılacların acelesı yok.. olmadı ıkıncı doktor hatta üçüncüye bıle gıt.calısmıyorsan vaktın varsa mutlaka baskasına gorun.. benden soylemesı

Evet gitsem iyi olacak. en azından konuşabileceğim bir doktora. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…