• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka doktora gitmeli miyim :(

iki_yaprak

sabırla bekliyorum gelişini....
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
382
122
73
Bugün doktora gittim koca koca rahim kistleri var sağ ve sol loblarda dedi, en büyüğü 6 cm imiş.hiç mi doktora gitmedin diyerek beni korkuttu :(

Kadın çok suratsız , soru sorulmayan bir tipti...bir iki birşey sordum ağzından laf çıkarmaya erindi . Bende kızdım hiçbirşey söylemeden ilaçları yazdı çıktım.

Ameliyat yapmayacağım , 6 7 ay ilaçla tedavi olacaksın dedi. ama benimle aynı tipte olanlar hep ameliyat olmuş.

Korkuyorum , ilerde bir sorun olur mu acaba ? Moralim bozuk hiç birşey düşünemiyorum...

Kadının verdiği ilaçlar da antibiyotik , doğum kontrol hapı.

İlaçlara başlasam mı kızlar , yoksa tekrar bir başka doktora gitmeli miyim :(

başka bir dr a daha gidin
içiniz rahat etsin
hem 6cm çok abartılacak bir büyüklük değil
geçmiş olsun

Bugün doktora gittim koca koca rahim kistleri var sağ ve sol loblarda dedi, en büyüğü 6 cm imiş.hiç mi doktora gitmedin diyerek beni korkuttu :(

Kadın çok suratsız , soru sorulmayan bir tipti...bir iki birşey sordum ağzından laf çıkarmaya erindi . Bende kızdım hiçbirşey söylemeden ilaçları yazdı çıktım.

Ameliyat yapmayacağım , 6 7 ay ilaçla tedavi olacaksın dedi. ama benimle aynı tipte olanlar hep ameliyat olmuş.

Korkuyorum , ilerde bir sorun olur mu acaba ? Moralim bozuk hiç birşey düşünemiyorum...

Kadının verdiği ilaçlar da antibiyotik , doğum kontrol hapı.

İlaçlara başlasam mı kızlar , yoksa tekrar bir başka doktora gitmeli miyim :(

tabıkı gıtmelısın..ılacların acelesı yok.. olmadı ıkıncı doktor hatta üçüncüye bıle gıt.calısmıyorsan vaktın varsa mutlaka baskasına gorun.. benden soylemesı ;)

başka bir dr a daha gidin
içiniz rahat etsin
hem 6cm çok abartılacak bir büyüklük değil
geçmiş olsun

Öyle bir konuştu ki , öfledi püfledi , korkuttu beni .
En yakın zamanda başak doktora gitmeliyim. teşekkür ederim .

tabıkı gıtmelısın..ılacların acelesı yok.. olmadı ıkıncı doktor hatta üçüncüye bıle gıt.calısmıyorsan vaktın varsa mutlaka baskasına gorun.. benden soylemesı ;)

Evet gitsem iyi olacak. en azından konuşabileceğim bir doktora. Teşekkür ederim.

Back