• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başka bi konuda bahsettim ama cevap alamadımm :(

anlattıgına göre sadece anneni haklı bulmak olmaz sende haklısın tabiki ama daha yaşın 23müş yani anneni dinleyip okulunun bitmesini beklediginde hiç bişey kaybetmezsin hem annenide kırmamış olursun. anneni dinlemeyip evlenirsen ileride bi sorun yaşadıgınızda annen bunu yüzüne vurucaktır (ki inşallah çok mutlu olursun ) Ama hayatta hiç bişey anneni kırmaya değmez bi kaç yıl gec evlenirsin ama onunda gönlü olmus olur :)

sen erkek arkadasını nekadar tanıyorum desende asla aynı evde yasamadan tanıyamassın annenın endısesı su olabılır suanda annen ne derse durup dusunuosun annenın sozu gecıo ama ılerde karı koca oldunuzmu o sızın hayatınız olucak onun degıl ozaman esının ıstedıgı seylerı yapıcaksın esın sana okumuycaksın bırak ben sana bakarım gıbı donedebılır ozman annen haklı cıkar ama artık onun degıl esının dedıgı gecer sende ona karsı cıkarsan evlılıgın bıter al ıste okulun uzamasınada sebeb moral sıfır okulda yanar hersey zamanında guzel nekadar gec okadar ıyı enınde sonunda evlenıcen ve ogunden sonra zaten tum hayatın onunla gecıcek Allah kısmet ederse sen yoluna devam et bence annenı kırma evlendıkten sonra suanda yaptıgınız kucucuk tartısmalr ıcın bıle pısman olursun o evden cıkınca hersey cok farklı oluo..

bence sabırlı davranıp okulunun bitmesini beklemlisin

kızlar 23yaşındayım çanakkalede okuyorum 4yıldırda birlikteyiz erkek arkadaşım polis 2.yılıım hem bölümü sevmediğim hem de onunla olmak için sınava girdim eğer kazanırsam ist onun yanına gidicem.. bu durumda evlenelim diyoruz ama annem bi türlü yanaşmıyo :( resmen rest çekti :( ben annelik görevimi yaparım ama gerisine karışmam kapını çalmam sanada izin vermem dio ayrıca evden gelin çıkamazsın diyo :( sizce ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim?

büyüklerin duasını almadan böyle bir adım ayma bence

herşeyin hayırlısı zamanla ve dua ile üstesinden gelinmeyecek dert yok bence

Back