Peki annenin onay vermemesinin sebebi ne ? Birde şunu tam anlamadım.Şuan nerde okuyorsun ve hangi bölüm için istanbula gidiyorsun.
Ve bu konu yenimi.Yani annen ne zamandır hayır diyor.Kusura bakma çok soru sordum ama gerçekten konuyu tam olarak anlamaya çalışıyorum...
benim neredeyse bütün arkadaşlarım okurken evlendi. hamile gelen bile vardı. hatta hem evli olup hem çalışıp hem okuyan da vardı. üstelik okul birincisi olmuştu. zor bir şey değil. aynı sınıfta olup evlenenler de vardı. karı koca aynı sırada oturuyorlardı.23 de çok erken bir yaş değil. sen evlenene kadar 24 olursun. tabi annenin neden karşı çıktığını bilmiyorum. :44:
canım benim anlayamadığımda o zaten :) okul diyo tamam diyorum iş diyo tamam diyorum ama genede hayır diyo :)
evleneceğin kişiyi tanıyor mu? onunla ilgili bir endişesi var mı? ya da kendisi çok erken evlenmiş de keşke geç evlenseydim mi demiş? ya da senin okuluna engel olacağını mı düşünüyor? ekonomik özgürlüğün olsun mu istiyor? ben de bu anneleri anlamıyorum. evlenelim diyeni evlendirmiyorlar. belli bir yaştan sonra da evlen evlen diye baskı yapıyorlar.
kızlar 23yaşındayım çanakkalede okuyorum 4yıldırda birlikteyiz erkek arkadaşım polis 2.yılıım hem bölümü sevmediğim hem de onunla olmak için sınava girdim eğer kazanırsam ist onun yanına gidicem.. bu durumda evlenelim diyoruz ama annem bi türlü yanaşmıyoresmen rest çekti ben annelik görevimi yaparım ama gerisine karışmam kapını çalmam sanada izin vermem dio ayrıca evden gelin çıkamazsın diyo sizce ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?