• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basit Zayıflama Tekniğimmm;)

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.153
548
Selamlarrrr..
Öncelikle ben öyle ota, çaya, hapa vs inanmam.
Vücudu kendi bildiği yoldan zayıflatmaya ve metabolizmayı bu vesile ile hızlandırmaya inanırım.
Bunun çaresi de basit :KK66:
Bol su içmek!
Günlük hayatımızda su yerine o kadar çok şekerli, gazlı, işlenmiş, katkı maddeli şeyler tüketiyoruz ki bir yerden sonra kilo verme merkezi neredeyse durma noktasına geliyor.
Sadece su içerek bile zayıflanabiliyor evet gerçek bu bizzat test ettim. Kola, meyve suyu, meyveli sodalar vs den uzak durdum.
Çalıştığım hatta yoğun çalıştığım için iş sırasında su içemiyordum. Hemen bir suluk aldım kendime ve içine günde sadece bir şişesine yarım çay kaşığı karbonat koydum. Daha sonraki seferlerde ise kabuk tarçın ve yeşil elma dilimi.. Ertesi gün ise limon dilimi.. Yemeklerde yemekten sonra canım istemese dahi açıp açıp hep içtim hatta bu huyumu evde de yaydım ve evde de uygulamaya karar verdim. ve bir ay sonunda bu yöntem ile 2 kilo verdiğimi görünce mutluluktan havalara uçtum. Elbette ki bunun yanında karbonhidrat yağ ve şekerden de uzak durdum öğünlerimi olabildiğince salata ağırlıklı geçirdim. Mide kapasitemi maksimum seviyede küçültme üzerine emek verdim ve meyvesini de aldım :KK66:
Unutmayalım su bizim için bedenimiz için olmazsa olmaz bir besin.
Bunu kullanarak sağlıklı kalmak elimizde.

canım çeşit çeşit şişeler , çeşitli tatlandırmalar yaptım ama yok, bıkıyorum içmekten ve çok özür dilerim ama wc gitmekten
Eheueheh
Ama insan zamanla alisiyor biliyor musun?
Baska bisey icemez oluyor.
Ben mesela artik is yerinde yemegin yaninda cola, fanta vs oldugunda almiyorum elim gitmiyor alsam da icemiyorum. Alismisim suya :)
Wc ye gitmek de iyi bisey tatlim vucudumuzdaki toksinleri atmis oluyoruz boylelikle.
Dilerim senin ickn en sagliklisi olur ;)

Eheueheh
Ama insan zamanla alisiyor biliyor musun?
Baska bisey icemez oluyor.
Ben mesela artik is yerinde yemegin yaninda cola, fanta vs oldugunda almiyorum elim gitmiyor alsam da icemiyorum. Alismisim suya :)
Wc ye gitmek de iyi bisey tatlim vucudumuzdaki toksinleri atmis oluyoruz boylelikle.
Dilerim senin ickn en sagliklisi olur :KK66:
sağ ol güzel dileğin için bende dilerim ara vermeden içmeye devam edebilirim :D

Back