evet kızlar 1 senedir bebek için uğraşıyoruz ama olmadı. benim de sol yumurtalığımda 6 cm boyutunda basit kist var. bu kisti öğreneli de 1 buçuk sene oluyor. belki öncesi var benim haberim yok.
kistimin boyutu hiç değişmiyor ilaçlada geçmedi
bugün doktora gittim. adetin ilk günü tekrar bakacak ve ameliyat kararı verecek. bu kistten kurtulmadan çocuk yapma dedi. ne rahim filmi çekelim dedi ne de eşine test yapalım dedi.önce kist gidecek diyor. patlayabilir diyor
ayrıca ilişkide karnıma sancı giriyor eşim bile hissediyor kisti o kadar yani
benimde sol yumurtalığımda 5 cm civarında kistim var
ilaç kullanıyorum şu ara yine adet söktürücü verdi doktor bide soğan suyu içmeye başladım..adet olunca 3.gün yine gidicem
eğer geçmezse bende ameliyat önericem..
5,5 aylık evliyim ve bebek istiyorum onun için öncelikle tedavi olmam şart
geçmiş olsun canım sanada sıkıntı yapma seninle aynı durumda olan bir çok kişi var
geçmiş olsun
benimde sol yumurtalığımda 5 cm civarında kistim var
ilaç kullanıyorum şu ara yine adet söktürücü verdi doktor bide soğan suyu içmeye başladım..adet olunca 3.gün yine gidicem
eğer geçmezse bende ameliyat önericem..
5,5 aylık evliyim ve bebek istiyorum onun için öncelikle tedavi olmam şart
geçmiş olsun canım sanada sıkıntı yapma seninle aynı durumda olan bir çok kişi var
geçmiş olsun
benim kasık agrım olarak gıttım sureklı hastaymısım gıbı ve ılıskıde bı kere cok sancılandım korktum ve gıttım 4 5 cm basit kistim varmış yenı ogrendım ve gecen ay dogum kontrol kullandım 1 ayda buyurmu yoksa dogum kontrol hıc kucultmedı mı korkuyorum