Basit kist varken hamile kalınırmı ?

Caondu80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
2
0
33
kızlar merhaba 3 aylık evliyim geri çekilme yoluyla korunuyorduk adetımde hep duZenlıydı taki bu aya kadar 5 gün gecktı doktora gttım basıt kist war korkulcak bisey yok dedı adet söktürücü verdi çocukda düşüyorum artık dedım vitamin verdı adet söktürücüm bitti 5 gün oldu hala adet olmadım dün kırmızı cok kırmızı degıl böyle yapıskan bişey geldi adet oldum sandım ama bıdaha gelmedı bu arada düzenli ilişkiyede giriyoruz acaba dedım niye böyle bi leke geldı diye aklım takıldı doktorada randevu aldm ama yarın bosmus o zamana kadar stres olurum böyle olan hıc oldumu

Keşke adet söktürucü hiç kullanmasaydin bendede basit kist oldu dr ilac vermiyorum adetle patliyp gitcek onlar dedi bende bekledim 1 ay gecti hala adet olmadim diye gittim tekrar dr a bakti kist filan yok erimis dedi adet söktürucu verdi aldim adet sökturücüyi 1 gun sonra kullancaktimki kasiklarimda agri başladi yumurtam filan catlyodur diye kullanmadim ilaci ve ovulasyon testi yaptim gercektende pozitif cikti degerlendirdim 2 hafta sonrada hamile oldugumu ögrendim ben.

Basit kistler her kadinda adet dongusunde olusur ve adetle birlikte vucuttan atilir.allah istedikten sonra kist dalan gebelige engel degil ben 3.5 cmlik çikolata kistimle gebe kaldim

X