• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basit burun estetiği

endeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
8
0
1
34
merhaba bayanlar,
basit burun estetiğini bir süredir araştırıyorum. bu konuda başarılı sonuç elde etmiş yorumlar da okudum ancak sorabileceğim biri olmadı. basit burun operasyonu geçiren var mı aranızda? kimi önerirsiniz?

merhaba bayanlar,
basit burun estetiğini bir süredir araştırıyorum. bu konuda başarılı sonuç elde etmiş yorumlar da okudum ancak sorabileceğim biri olmadı. basit burun operasyonu geçiren var mı aranızda? kimi önerirsiniz?
Kardeşim geçirdi, biraz kaldırdı burnunu, çok da yakıştı. Özel kadıoğlu hastanesinde doktor Baki Çokneşeli yaptı ameliyatını. Bir görüş istersen.

Kardeşim geçirdi, biraz kaldırdı burnunu, çok da yakıştı. Özel kadıoğlu hastanesinde doktor Baki Çokneşeli yaptı ameliyatını. Bir görüş istersen.
Merhabaaa yeni farkettim yorumunu teşekkür ederim, inceltme de yapılabiliyormuş sanırım. bandaj vs takılıyor mu? 1-2 güne normal hayata dönebiliyor muyuz?
bi de iplerin koptuğunu falan okudum (dikiş ipleri) böyle bi durum olmuyor değil mi?

merhaba bayanlar,
Kızlar selam,
başka basit burun estetiği olan var mı?

Kızlar illaki yaptıran vardır yazımı görürseniz yorumlarınızı bekliyorum....

Back