Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bayanlar,
basit burun estetiğini bir süredir araştırıyorum. bu konuda başarılı sonuç elde etmiş yorumlar da okudum ancak sorabileceğim biri olmadı. basit burun operasyonu geçiren var mı aranızda? kimi önerirsiniz?
merhaba bayanlar,
basit burun estetiğini bir süredir araştırıyorum. bu konuda başarılı sonuç elde etmiş yorumlar da okudum ancak sorabileceğim biri olmadı. basit burun operasyonu geçiren var mı aranızda? kimi önerirsiniz?
Merhabaaa yeni farkettim yorumunu teşekkür ederim, inceltme de yapılabiliyormuş sanırım. bandaj vs takılıyor mu? 1-2 güne normal hayata dönebiliyor muyuz?
bi de iplerin koptuğunu falan okudum (dikiş ipleri) böyle bi durum olmuyor değil mi?
merhaba bayanlar,