Koyver adetlere ya. Dünürlere ittirmeye bayılan bir yere düşmüşsün. Eşinle birlikte alın ne gerekiyorsa, sorana bizde öyle bir adet yok dersin. Ha olmadı, bizde bebeğe babannesi beşi bir yerde yakar dersin susarlar.
Merhaba ben hamileyim ve yabanciyim ailem burda degil turkiyede bebek alisverisini kiz tarafi yaparmis bu dogru mu neler almamiz lazim bilemiyorum kimsem yok destek olacak lutfen bana biraz yardimci olurmusunuz
Anneanneler gelip besigini fln aliyormus benim ailem de gelme durumlari yok yurt disinda yani biz zaten alacagiz ama insanlar soruyorlar da besik takimini senin ailen alacak mi diye ondan sormustum
Kim bunu soruyor ya? Ne cins insanlar var. Hee ailem oradan kargo yapacak besigi de.
Dinleme kimseyi, git kocanla ne istiyorsan al. Bu arada o agir mobilya takimlarindansa, katlanip tasinilan uzuc besikler daha cok ise yariyor sanirim.
Cok guzel fikir.
Bi arkdasimi soylemis.
Deyin bakalim bizdede 5 i biyerde takilir bebege diye.
Ne olucak?
Kendilerine soverler gliba
Onlar takarsa hic bi zarara ugramazsin.
Al bi besik, al 5 i bi yerdeyide.Cikar besik parasini.
Zararli onlar olur her turlu :)
Yeni dogan takimlari
örgü yelek vs.
KuNdak ortuleri gibi seyleri anneanne teyze yapar genelde ama bunun adet olarak donusmesine gerek yok. Kendinizde halledebilirsiniz inşallah.
Su adetleri kim cikardiysa..
O bebek esiniz ve sizin.Dolayisi ile kiz tarafi oglan tarafi falan kalmamis.İmkanlariniz dahilinde kstediginizi alin.bebeginize.