• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basit atipisiz endometrium hiperplazi

ece22

rabbi hebli mines salihin
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
2.221
1
156
Bursa
merhaba arkadaşlar ben 26 yaşınadayım 2007 de evlendim ve evlendikten 8 ay sonra aşırı adet kanamasıyla dr a gittim.dr bana rahmimin gereginden fazla kalın oldugunu ve biopsi yapması gerektiğini söyledi.bir kaç gün sonra biopsi yapıldı pataloji sonucum atipisiz endometrium hiper plaziydi.
yani rahim deki döl yatagı kalındı.bu sonuç yaşımın daha genç oldugu için panik yarattı tabiyki.ilerde çocuk istediğimizde problem çıkabilecegini söylede drda .hemen korunmayı bıraktık.1 sene bekledik ama gebelik olmadı sonra 2 kez klomen,2 aşılama.2 tüp bebek tedavi ğördüm ama 1 kez gebelik yaşadım oda 8 haftalık kalp atışı yoktu ve kürtajla sonlandırıldı.
haziran ayında histereskopi ameliyatı oldum sonuç yine aynı.benim gibi olup bebek sahibi olan varmı acaba yada bebek sahibi olabilmek için nasıl bir yöntem denendi yardımcı olurmusunuz_?

kızlar konuyu açtım ama hiç yazan olmamış acaba erken yaşlarda bu hiperplazi azmı görülen bişey? bi tek bendemi var acaba diye düşünür hale geldim valla

Back