L Lina Guru Kayıtlı Üye 29 Nisan 2007 72 1 31 Mayıs 2007 Konu Sahibi Lina #1 arkadaşlar bnm cildim çok hassas doktor bi nemlendiirci yazdı basiscreme adı.daha önce kullanan warmı ???:)
arkadaşlar bnm cildim çok hassas doktor bi nemlendiirci yazdı basiscreme adı.daha önce kullanan warmı ???:)
lovfun Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2007 494 1 31 Mayıs 2007 Konu Sahibi Lina #2 Benim kardeşlerim kullanıyorlar onlar da doktor tavsiyesiyle aldılar. Hassas bir ciltleri var. Fazlaca yağlı bi krem gibi ama iyi geliyor.
Benim kardeşlerim kullanıyorlar onlar da doktor tavsiyesiyle aldılar. Hassas bir ciltleri var. Fazlaca yağlı bi krem gibi ama iyi geliyor.
L Lina Guru Kayıtlı Üye 29 Nisan 2007 72 1 31 Mayıs 2007 Konu Sahibi Lina #3 iyi gelmesine sewindim inş banada iyi gelir bnmkide çok hassas.teşşekkür ederim
K karakxixz_55 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2008 36 0 24 Haziran 2009 Konu Sahibi Lina #4 lovfun .!.: Benim kardeşlerim kullanıyorlar onlar da doktor tavsiyesiyle aldılar. Hassas bir ciltleri var. Fazlaca yağlı bi krem gibi ama iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... slm lvovfun bende deri döküntüsü yaşamıştım ve cildimde kuru hassasolmuşyu bana cilt drum bana basiscremi vermişti ve çok iyi gelmişti hatta halen kullanıyorumm bana çok iyi gelmişti ve çokta memnun kaldım inş sanada ,iyi gelir
lovfun .!.: Benim kardeşlerim kullanıyorlar onlar da doktor tavsiyesiyle aldılar. Hassas bir ciltleri var. Fazlaca yağlı bi krem gibi ama iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... slm lvovfun bende deri döküntüsü yaşamıştım ve cildimde kuru hassasolmuşyu bana cilt drum bana basiscremi vermişti ve çok iyi gelmişti hatta halen kullanıyorumm bana çok iyi gelmişti ve çokta memnun kaldım inş sanada ,iyi gelir